پیام مازند

آخرين مطالب

تاکید بر افزایش نظارت‌ پسماند بیمارستانی در مازندران گفتگو

تاکید بر افزایش نظارت‌ پسماند بیمارستانی در مازندران
  بزرگنمايي:

پیام مازند - استاندار مازندران با اشاره به لزوم افزایش نظارت بر پسماند بیمارستانی گفت: نیازمند تهیه پیوست اقتصادی دو دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل در بخش گردشگری و هم جذب دانشجوی خارجی هستیم . - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، سید محمود حسینی‌پور پنج‌شنبه شب در نشست هیأت رئیسه دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل و روسای بیمارستان‌های دولتی استان اظهار داشت: با توجه به گردشگرپذیر بودن مازندران و اینکه تاکنون میزبان نزدیک به 9 میلیون و 900 هزار مسافر ورودی به استان بوده‌ایم، از خدمات دست‌اندرکاران نظام سلامت که در حال کار جهادی هستند تا آسیبی به سلامت مردم نرسد، قدردانی می‌کنم.
وی از کاهش 75 درصدی فوتی‌های ناشی از تصادفات در استان خبرداد و گفت: سرعت عمل اورژانس برای رسیدگی به مصدومان قابل تقدیر است، از پزشکانی که در ایام تعطیلات در مراکز درمانی ماندند و در خدمت مردم بودند تا این آمار خوب را به دست بیاوریم نیز قدردانی می‌کنم.
استاندار مازندران با اشاره به نارسایی‌های زیادی که پرستاران در بخش حقوق و مزایا دارند، خدمات نجات‌بخش و شبانه‌روزی آنها را قابل تقدیر دانست و گفت: باید شیوه‌هایی برای اقتصاد در حوزه سلامت استان تعریف و بخشی از آن برای پرسنل هزینه شود.
وی با بیان اینکه دو دانشگاه بابل و مازندران از ظرفیت‌های مهم بهداشتی و درمانی کشور هستند، افزود: باوجود همه محدودیت‌ها قطار سلامت استان به سرعت در حال حرکت است و این یک موفقیت چشمگیر است. 
استاندار مازندران گفت: حوزه سلامت از حساسیت بالایی برخوردار است و به محض اینکه کمی حرکت این قطار کند شود سیل اعتراضات شروع می‌شود، فضای فعلی در استان حکایت از رضایت نسبی مردم از بخش بهداشت و درمان دارد. 
حسینی‌پور با یادآوری اینکه پیش از انقلاب در مازندران 450 پزشک، هزار و 733 تخت بیمارستانی، 21 بیمارستان، 79 داروخانه و 130 مرکز بهداشتی داشتیم، اعلام کرد: اکنون 2 هزار و 876 پزشک، 6 هزار و 362 تخت بیمارستانی، 49 بیمارستان، 575 داروخانه و 270 مرکز خدمات بهداشتی در استان فعالیت دارند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه باید به فکر توسعه مراکز خدمات درمانی برای توریسم سلامت باشیم، نقش دو دانشگاه علوم پزشکی بابل و مازندران را در این زمینه بسیار مهم دانست.
استاندار مازندران ادامه داد: لازم است که همکاری‌هایی بین دو دانشگاه، گردشگری، معاونت اقتصادی، نمایندگی وزارت خارجه در استان و معاونت سیاسی استانداری با هدف افزایش میزان حضور گردشگران سلامت شکل بگیرد. 
حسینی‌پور گفت: بیمارستان‌های دولتی بیشتر مورد رغبت توریست‌ها برای درمان هستند لذا اگر این بخش را تقویت کنیم بخشی از کمبودهای حقوق پرسنل را هم می‌توانیم پوشش بدهیم. 
رئیس شورای سلامت و امنیت غذایی مازندران این را هم گفت که باید از پزشکان مازندرانی خارج از کشور برای رونق گردشگری سلامت در استان بهره بگیریم.
وی پیشنهاد داد: پیوست اقتصادی دو دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل را با توجه به ظرفیت‌های موجود باید هم در بخش گردشگری و هم جذب دانشجوی خارجی ایجاد کنیم. 
استاندار مازندران در بخش دیگری از سخنان خود، مهمترین چالش موجود در بخش سلامت استان را همخوانی نداشتن زیرساخت‌ها با مخاطبان در سطح ملی عنوان کرد و اینکه ظرفیت‌های فعلی نباید ما را اقناع کند.
حسینی‌پور با طرح این سوال که روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران چقدر توانستند از بودجه ملی برای رفع کمبودهای بهداشت و درمان چانه‌زنی کنند، یادآور شد: اعتبارات گلوبال در اختیار وزیران است و مسئولان استانی می‌توانند با طرح توجیهی سهمی از این اعتبارات داشته باشند.
وی با بیان اینکه کمبودهایی در برخی اقلام دارویی برای بیماران خاص در استان وجود دارد، بعد روانی این موضوع را بیشتر از کمبود دارو حائز اهمیت دانست و گفت: انتظار می‌رود که بیماران ما جز رنج بیماری دغدغه دیگری نداشته باشند و باید نسبت به آن اهتمام داشت.
استاندار مازندران همچنین اشاره‌ای به وضعیت پسماند بیمارستانی در استان داشت و گفت: هنوز این موضوع به عنوان یک دغدغه مطرح است، شرایط فعلی بی‌خطرسازی پسماند بیمارستانی را قبول نداریم و برخی حوزه‌ها باید نظارت‌ها را روی پسماند بیمارستانی بیشتر کنند.
حسینی‌پور پیش از جلسه، بازدیدی هم از مرکز فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مازندران داشت و در جمع پرسنل این مرکز، اورژانس را بخش امید توصیف کرد و گفت: مردم اگر گرفتاری داشته و در اوج ناامیدی باشند اما اینجا افرادی هستند که در لحظه برای نجات جان انسان‌ها تلاش می‌کنند و این کار اجر جهاد را دارد.
وی با اشاره به حجم بالای مسافر و گردشگر و بومیانی که سزاوار خدمات بیشتر هستند، اظهار امیدواری کرد: برنامه توسعه‌ای دانشگاه علوم پزشکی مازندران برای مرکز فوریت‌های پزشکی هم انجام بگیرد.
به گزارش تسنیم، در این جلسه تعدادی از مدیران بیمارستان‌های دولتی بابل و مازندران و معاونان غذا و دارو، رئیس اورژانس مازندران و رؤسای دو دانشگاه به بیان گزارش فعالیت‌ها و درخواست‌ها پرداختند؛ کمبود انسولین نوومیکس در برخی مواقع، چالش برند شدن برخی اقلام دارویی در حالیکه مشابه یا با کیفیت بهتر نیز موجود است، بدهی تأمین اجتماعی به بیمارستان‌ها، بدهی بیمارستان‌ها به شرکت‌های دارویی، دستمزد پایین پرستاران، و افزایش چند برابری قیمت داروها و تجهیزات بیمارستانی ازجمله این موارد بودند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/788323/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تائید صحت مرحله دوم انتخابات خرم آباد و چگنی

جهان دار مکافات است

سد میجران رامسر سرریز کرد

بندر امیر آباد، یکی از مهمترین پروژه‌های شرق استان مازندران است

تداوم یک اتفاق تلخ برای استقلال در قائم شهر

بزرگداشت رییس‌جمهور شهید و همراهان وی در حوزه کمالیه خرم‌آباد

فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد

شاعرانه/ که می‌بوی مشک آید از جویبار

هشدار صندوق بین‌المللی پول: ایتالیا باید برای مهار بدهی‌های رو به افزایش خود اقدام فوری کند

نقدی بر سریال قطب شمال با سرمایه گذاری گروه پارس پندار نهاد

انتقاد «اسکارلت جوهانسون» از شباهت صدایش با ChatGPT

ساخت سریالی جدید به نام «آخرین شاه» درباره حکومت محمدرضا شاه پهلوی در نتفلیکس

دختر امینم ازدواج کرد! برگزاری مراسم عروسی هیلی جید اسکات با ایوان مک کلینتاک

شهرام حقیقت‌دوست پلیس شد

منظرۀ پشت سر «مونالیزا» کجاست؟

حلقه سکوت نساجی به احترام شهدای بالگرد

قاتل سه برادر در مازندران دستگیر شد

هشدار صندوق بین المللی پول درباره بدهی دولت ایتالیا

نحوه گله کردن سعدی

بارش باران و لغزندگی راه های استان البرز

دستگیری قاتل 3 عضو یک خانواده در گلوگاه

هرچی سنگه به پای لنگه!

دستبرد 10 میلیارد تومانی به دلار‌های تاجر سرشناس تهران

محدودیت‌های رفت‌ و آمد در جاده‌های مازندران

دستگیری سارقان 10 میلیارد تومانی در تهران؛ انتقام‌گیری از تاجر با جعل عنوان مامور

مراسم بزرگداشت شهدای خدمت در دانشگاه پیام‌نور شیراز برگزار شد

هرچی سنگ به پای لنگه!

صحت انتخابات حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی تأیید شد

بازدید استاندار لرستان از بازار خرم‌آباد

تأکید استاندار لرستان بر نظارت بیشتر مدیران اصناف بر بازار

دستگیری عامل قتل سه عضو یک خانواده در گلوگاه

مدیران اصناف بر قیمت‌ها نظارت دقیق داشته باشند

قاتل 3 عضو یک خانواده در گلوگاه دستگیر شد

استاندار لرستان: مدیران اصناف بر قیمت‌ها نظارت دقیق داشته باشند

اجرای اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده کندوان

دستگیری عامل قتل 3 برادر

هشدار دریایی به فعالان دریای خزر

دعوت 5 ورزشکار مازندرانی به اردوی تیم ملی کبدی

قتل 3 برادر در گلوگاه مازندران؛ قاتل دستگیر شد

خواندن داستانی زیبا توسط سروش صحت

دستگیری عامل قتل سه عضو یک خانواده در مازندران

عامل قتل 3 عضو از اعضای یک خانواده دستگیر شد

حرف‌های جنجالی کارگردان مشهور آمریکایی در کن

دستور ویژه استاندار مازندران برای تکمیل زباله سوز مرکز استان

پیام تسلیت مدیر عامل صندوق قرض الحسنه شاهد به مناسبت شهادت رئیس محترم جمهور و همراهان ایشان

کشف بیش از 3 هزار عدد قرص غیرمجاز در نکا

اشک شوق و اندوه مازندران تنها در فاصله دو روز

چه کسانی مانع اجرای طرح پزشک خانواده هستند؟ / بررسی شواهدی از ردپای پول‌های درشت

برنامه جدید لیگ برتر / جمعه نساجی – استقلال

بلند شدن صدای سوت کارخانه نساجی مازندران در صبح شهادت آیت‌الله رئیسی