پیام مازند

آخرين مطالب

مهر گزارش می دهد؛

دست پُر مازندران در گردشگری خزر/ بوم‌گردی ظرفیت ناب فرهنگی مقالات

دست پُر مازندران در گردشگری خزر/ بوم‌گردی ظرفیت ناب فرهنگی
  بزرگنمايي:

پیام مازند - ساری- وجود جاذبه های طبیعی و تاریخی، دست مازندران را به منظور چانه زنی برای حوزه گردشگری بین المللی در خزر بالا برده است.

 مازندران تا یک ماه دیگر میزبان همایش بین المللی کشورهای حاشیه خزر می‌شود و فرصت دارد تا داشته‌های گردشگری خود را در منطقه معرفی کند.
جاذبه‌های گردشگری زیادی در استان مازندران وجود دارد و هریک از این بسته‌ها به تنهایی می‌تواند اقتصاد یک کشور را متحول کند و به رغم این قابلیت‌ها، همچنان در زیرساخت‌های استان چالش‌های زیادی وجود دارد.
سفر میلیون‌ها مسافر در طول سال به مازندران، داشتن دو هزار و 500 جاذبه تاریخی و طبیعی، اقامتگاه‌های بومگردی ، موزه‌ها، آبشارها و مناطق ییلاقی و کوهستانی دریچه‌ای را رو به اقتصاد استان بازکرده است.
شناسایی مسیرهای جدید گردشگری و فرصت‌های سرمایه گذاری از مهمترین اهدافی است که در همایش بین المللی گردشگری کشورهای حاشیه خزر پیگیری و دنبال می‌شود.
صادق برزگر مدیرکل میراث فرهنگی مازندران با اشاره به میزبانی از روسیه و کشورهای سی آی اس در همایش بین المللی خبر داد و گفت: محوریت این همایش با توجه به ظرفیت‌های فراوان مازندران، در حوزه گردشگری تندرستی خواهد بود، و مقاصد گردشگری استان توسط بخش خصوصی معرفی می‌شود.

پیام مازند

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران افزود: منتظر پکیج‌های متنوع دفاتر خدمات سیاحتی سراسر استان هستیم تا ضمن شناسایی و معرفی مسیرها و مقاصد جدید استان از این فرصت مناسب ایجاد شده برای بازاریابی جاذبه‌های استان استفاده کنند.
وی یادآور شد: تا به حال تجربه چندان موفقی در گردشگری نداشتیم زیرا جزیره‌ای عمل کردیم و وقتی خرد جمعی شکل بگیرد بر روی نقاط قوت استان سرمایه‌گذاری خواهد شد.
تا به حال تجربه چندان موفقی در گردشگری نداشتیم زیرا جزیره‌ای عمل کردیم و وقتی خرد جمعی شکل بگیرد بر روی نقاط قوت استان سرمایه‌گذاری خواهد شد
برزگر تاکید کرد: ما برای دنیا بکر هستیم بنابراین و باید روی بهترین‌ها شاخص هاو نقاطی که می‌تواند به برندی در استان تبدیل شود، تمرکز کنیم.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران یکی از اولویت‌های معرفی مازندران در این همایش فرهنگ بومی و ایرانی است یادآور شد: معرفی فرهنگ مازندران در قالب معماری، آداب و رسوم، غذا، پوشش محلی و آئین‌ها نیز باید در تهیه بسته‌های سفر و نحوه ارائه خدمات بخش خصوصی دیده شود.
روستاهای مازندران دارای جاذبه‌های بکر گردشگری و تاریخی هستند و سفر به این مناطق و اقامت در واحدهای بومگردی فرصتی است تا روح خسته از زندگی ماشینی و شهرنشینی به آرامش رسد.
بیش از 240 واحد بومگردی در مازندران فعال است و توسعه این واحدها برای جذب گردشگران در دستور کار قرار گرفته است و با توجه به گرایش مسافران و گردشگران برای سفر به روستاها، تدوین برنامه جامع در این حوزه ضرورت دارد.

پیام مازند


سید محمود حسینی پور استاندار مازندران با بیان اینکه مجموعه‌های بوم‌گردی انتقال فرهنگ روستایی است که باید با توسعه آن در استان با توجه به صاحب تمدن بزرگ مازندران تلاش کنیم، گفت: بوم‌گردی صنعتی است که امروز در دنیا مورد توجه قرار گرفته است.
ایجاد اقامتگاه بومگردی برای احیای مازندران
وی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه باید بهترین شرایط را برای برپایی همایش گردشگری بین المللی خزر فراهم کنیم، شناسایی فرصت‌ها و بسترهای سرمایه گذاری را از اهداف این همایش ذکر کرد و گفت: با توجه به طبیعت زیبای مازندران باید بتوانیم برای احیای مازندران بزرگ اقامتگاه بوم‌گردی را احداث کنیم.
وی با عنوان اینکه متأسفانه ظرفیت‌های استان مورد غفلت واقع شده بود و باید این ظرفیت‌ها مورد استفاده قرار گیرد، افزود: سالانه 35 تا 40 میلیون جمعیت وارد مازندران می‌شوند اما نتوانستیم از این تعداد بهره‌وری گردشگری داشته باشیم در حالی که باید مسافرین را به گردشگر تبدیل تا بحث اقتصادی استان را فعال کنیم.
حسینی پور تصریح کرد: باید با توسعه طرح‌ها، مازندران به هاب بوم‌گردی مازندران تبدیل شود که با این اقدام گردشگر می‌تواند از دریا، طبیعت جنگل استفاده کنند و همچنین جوانان ثروت خود را افزایش دهند.
سه هزار و 200 روستا در مازندران وجود دارد و به تاکید کارشناسان ایجاد واحدهای بومگردی در تمامی این روستاها باید در دستور کار قرار گیرد و به تاکید کارشناسان، ارائه تسهیلات برای ایجاد و ترویج اقامتگاه‌های بوم‌گردی به توسعه گردشگری کمک می‌کند.
گردشگری خلاق در مازندران
مهدی اسحاقی معاون گردشگری میراث فرهنگی مازندران نیز با اشاره به اینکه طی یکسال گذشته رشد خوبی در زمینه ایجاد اقامتگاه‌های بومگردی صورت گرفته است، تعداد واحدها به 386 واحد ارتقا یافت و 24 اقامتگاه بوم‌گردی در هفته دولت سال جاری به بهره. برداری رسید.
وی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه باید گردشگری انبوه را به گردشگری خلاق تبدیل کنیم، تصریح کرد: مازندران جاذبه‌های زیادی دارد و می‌توان از بستر بومگردی نسبت به معرفی آنها اقدام کرد.
ذائقه گردشگران و مسافران از اقامت در هتل‌ها و آپارتمان‌ها به سمت واحدهای گردشگری و بومگردی تغییر کرده است از این رو وجود 370 اقامتگاه بومگردی زیبنده استان نیست زیرا فقط در تعطیلات 25 تا 30 میلیون نفر مسافر به استان سفر می‌کنند.
اقامتگاه‌های بوم گردی در واقع مهم‌ترین عامل محرک اقتصادی در روستاها محسوب می‌شوند و معرفی فرهنگ‌ها و غذاهای محلی یکی از فرصت‌های اقامتگاه‌های بوم گردی در مناطق روستایی است.
این درحالی که گردشگری روستایی شامل انواع گردشگری با برخورداری از تسهیلات و خدمات رفاهی در نواحی روستایی است که امکان بهره‌مندی از منابع طبیعی و جاذبه‌های طبیعت را همراه با شرکت در زندگی روستایی و کار در مزرعه و کشاورزی، برای گردشگران فراهم می‌آورد.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/737249/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روزانه 150 تن گوشت مرغ در مازندران خریداری می شود

شورای ائتلاف کاندیداهای مورد حمایت خود در خرم‌آباد را اعلام کرد

نوای ساز ارکستر سمفونیک تهران در قلعه فلک‌الافلاک می‌پیچد

زنجیره های ارزش کشاورزی در مازندران تقویت شود

مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد

اجرای ایمن سازی و اصلاح شیب شیروانی 140 کیلومتر از حاشیه راه‌های مازندران

وضعیت بارش‌ها سه ماه آینده در حوضه آبریز مازندران چگونه است

حریم حفاظتی چهار بنای قجری مازندران مصوب شد

پایان زمستان‌گذرانی 200 هزار پرنده مهاجر مازندران

کیش با کسب بالاترین امتیاز در4 شاخصه سرمایه گذاری، صادرات، بهبود فضای کسب و کار و ارزش تولیدات برتر شد

مدیرکل بنیاد شهرستان‌های استان تهران با جانباز هنرمند و خالق عکس‌های ماندگار دوران معاصر دیدار کرد

اجرای پروژه «نصب توری» جاده کرج_چالوس را مسدود کرد

حاجی محمره از یادمان های راهیان نور بازید کرد

جاده کرج ـ چالوس بسته شد

جزییات قتل بازپرس سابق در آمل؛ 5 نفر دستگیر شدند

محور کرج -چالوس مسدود شد

تجاوز 4 مرد افغان به پسر 16ساله در حاشیه تهران

آیین تجلیل از مقام معلم با حضور مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

تعطیلی واحد شن و ماسه در محور کندوان

این مناطق منتظر بارش رگباری باران باشند

تعیین تکلیف شریعتمداری برای لایحه حجاب | کنارش بگذارید، «طرح نور» پلیس کافی است

انسداد محور کرج – چالوس

چالوس سه روز بسته شد؛ مسافران از مسیر جایگزین استفاده کنند

دختر فراری از ناچاری با سارق سابقه‌ دار همدست شد

حملات سنگین روسیه به 4 نیروگاه مهم اوکراین

جامعه فرهنگی استان ایلام 57 شهید تقدیم نظام و انقلاب کردند

زیارت شهدای مدفون در حرم حضرت معصومه(س) با حضور استاندار قم

برگزاری دومین کنفرانس علمی ادواری «بازتوانی بیماری‌های عصبی در صرع و پارکینسون»

حرکت عادی خودرو‌ها در جاده‌های شمال

کلاس‌های پیام نور امروز به مدت 2 ساعت تعطیل شد

قتل خواهر جوان به دست برادر نوجوان

یک خبر خوش برای سهام عدالتی‌ ها

خرید و فروش خودروی جانبازان آزاد شد

خبری جعلی که مردم را حسابی سرکار گذاشت

تداوم پرداخت تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران در سال 1403

گلزار مطهر شهدا میعادگاه ملت شریف ایران اسلامی است

«بازی دراز وعده صادق الهی بود»

تعیین تکلیف حسین شریعتمداری برای شورای نگهبان : لایحه عفاف و حجاب را کنار بگذارید، همین «طرح نور» کافی است / نگرانم این لایحه مثل برجام شود

800 پروژه عمرانی طی دو سال در ساری افتتاح شد

فاجعه برجام در انتظار لایحه عفاف! | ماده 49 لایحه عفاف و حجاب یعنی پول بده و کشف حجاب کن! | انتقاد تند حسین شریعتمداری

شرنگ شیرابه در کام خزر

تنها پل چوبی روستای شورکش بر اثر باران سیل آسا تخریب شد + فیلم

مناسبت روز/ یکشنبه، 9 اردیبهشت‌ماه

اردیبهشت داغ در مازندران

سلمانی با 2 خانواده شهید و جانباز متوفی و 2 آزاده و جانباز دیدار کرد

درگذشت مادر شهیدان والامقام «محمدرضایی» در شهر زاینده رود

جلب مشارکت مردم جهت رونق اقتصادی کیش

بخش زیادی از صادرات کیش درحوزه لجستیک وخدمات فنی، مهندسی و گردشگری است

دیدار استاندار بوشهر با خانواده «شهید والامقام عابدین بهفروز»

دکتر قاضی‌زاده هاشمی: جهاد در بنیاد شهید و امور ایثارگران باید احیا شود