پیام مازند

آخرين مطالب

بخشی نگری و شبه توسعه عامل عقب افتادگی مازندران اقتصادي

  بزرگنمايي:

پیام مازند - ساری- اعضای هیات رئیسه اتاق فکر و توسعه مازندران نسبت به بی اعتمادی مردم به برنامه های دولت در این استان هشدار داده و می گویند بخشی نگری و شبه توسعه در مناطقی از مازندران عامل عقب افتادگی استان است.
به گزارش ایرنا، اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران آذرماه سال گذشته به دستور استاندار پیشین مازندران و به تبع آن کمیته های تسهیل گران توسعه پایدار در 22شهرستان استان شکل گرفت.
اگرچه محمد اسلامی پس از حدود 13ماه در کسوت استانداری مازندران به عنوان وزیر راه و شهر سازی معرفی شد اما احمد حسین زادگان استاندار جدید و بومی استان مازندران نیز با همان رویکرد نقش و تاثیر گذاری اتاق فکر توسعه پایدار استان را غیر قابل انکار می داند.
در حال حاضر 500نفر از نخبگان به ویژه دانشگاهیان عضو اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران و کمیته تسهیل گران توسعه پایدار 22شهرستان استان هستند.
توجه به نظرات کارشناسی اتاق فکر، شناخت و معرفی مهمترین مشکلات مازندران، اولویت بندی مشکلات و ارائه راه حل های کوتاه، میان و بلند مدت، توسعه پایدار و متوازن، توجه به بخش خصوصی و پهن کردن فرش قرمز برای سرمایه گذاران از مهمترین سخنان اعضای هیات رئیسه اتاق فکر توسعه و تعالی استان در نشست امروز شنبه بوده است.
مهدی احمدی فولادی از فرهنگیان و عضو هیات رئیسه اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران از شهرستان ساری در این نشست تدبیر را مهمترین شرط برای موفقیت در هر کاری دانست و گفت: طی سال های پس از انقلاب تدبیر در فعالیت های برنامه ای استان همواره کمیاب و کم رنگ بوده است.
وی بر وحدت و اتحاد در جامعه برای عملیاتی کردن تدبیر برنامه ای تاکید کرد و افزود: همه باید در رسیدن به توسعه پایدار تن به حق بدهیم و نسبت به اصلاحات و مردم مداری همراه و پایبند باشیم.
وی با بیان اینکه ناپاکدستی بزرگترین مشکل کشور و استان مازندران است، اظهار داشت: انسان پاکدست و خدمت گذار مردم از هر سلیقه، حزب و گروه می تواند برای هر جامعه ای عزیز و شایسته باشد، چراکه توسعه پایدار را مورد توجه قرار می دهد.
دکتر مازیار ایکانی یکی دیگر از اعضای هیات رئیسه اتاق فکر توسعه و تعالی استان مازندران از شهرستان چالوس گفت: در فضای تحریم و مشکلات اقتصادی فعلی کشور که منجر به کاهش اعتماد عمومی مردم به دولت شده ، باید مدل های توسعه ای را در برنامه های کوتاه، میان و بلندمدت به حوزه اقتصادی معطوف کرد.
وی با بیان اینکه مدل توسعه گرا در مازندران می تواند از بالا به پائین، جامعه محور و محله محور باشد، ادامه داد: راهکار ها نیز باید روشن تر ارائه شود تا مشارکت آحاد مردم بیشتر شود.
این کارشناس ارشد علوم سیاسی با بیان اینکه برنامه ها باید بر اساس آمایش سرزمینی مازندران منطبق باشد، بر ترویج گفتمان توسعه پایدار و متوازن در مازندران تاکید و گفت: توسعه پایدار و متوازن مازندران نیاز به اجماع و وحدت دارد که باید آن را عملیاتی کنیم.
وی نهاد سازی جدید در مدیریت مازندران را عامل گفتمان سازی موفق دانست و گفت: با نگاه سنتی و بخشی نگری حاکم بر مازندران نمی توان به توسعه پایدار رسید و برای رسیدن به توسعه مورد نظر استان باید از سرمایه گذاران به درستی حمایت کرد.
ایکانی تصریح کرد: فعالیت های اقتصادی و سرمایه گذاری بدون آورده از مشکلات جدی در استان مازندران است و باید از بین برود و همه چیز شفاف سازی شده و برای سرمایه گذاران واقعی بخش خصوصی فرش قرمز پهن کرد.
اسماعیل میرتبار یکی دیگر از اعضای هیات رئیسه اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران از شهرستان آمل نیز توسعه بدون پایدار را ضد ارزش ترین فعالیت برنامه ای دانست و گفت: شبه توسعه،استان را عقب افتاده و بدبخت کرده است.
وی افزود: توسعه پایدار با برنامه های احساسی و بر اساس ملاحظات دستگاه های اجرایی در مازندران عملیاتی نمی شود و معتقدم که اتاق فکر می تواند با تبیین صحیح شاخص های توسعه، توسعه پایداری را برنامه ریزی و عملیاتی کند.
** مشکلات مازندران احصاء و اولویت بندی شود
معاون سیاسی و امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران در این جلسه با بیان اینکه فرمانداران و مدیران شهرستانی و استانی باید گوش شنوایی از اعضای اتاق فکر توسعه و تعالی داشته باشند، گفت: اینکه نظرات جمع بندی و کارشناسی شده اتاق فکر توسعه تعالی باید اساس تصمیم سازی و تصمیم گیری باشد تعارف نیست بلکه یک الزام است.
حسین حسن نژاد افزود: امروز با توجه به مشکلات اقتصادی، تحریم ها و محدودیت منابع، باید تصمیم گیری درستی داشته باشیم و توجه به نظرات کارشناسی اتاق فکر راه گشا است.
وی گفت: معتقدم حوزه کارشناسی دستگاه های اجرایی به دلیل عادت و ملاحظات محلی و جغرافیایی استان مازندران را با عقب ماندگی جدی مواجه کرده است، چراکه تصمیمات بر اساس شاخص های توسعه ای گرفته نشده است.
معاون استاندار مازندران جدی ترین مشکل امروز استان را عدم شناخت و احصاء مشکلات و اولویت بندی برای حل آن دانست و گفت: به همین دلیل اتاق فکر توسعه و تعالی استان مورد توجه استاندار و معاونان این نهاد حاکمیتی قرار گرفته است.
وی گفت: هر تصمیم گیری در استان مازندران به ویژه در حوزه زیر ساختی باید منجر به زایش سرمایه گذاری جدید شود وگرنه نمی توانیم به توسعه پایدار برسیم.
در پایان این نشست مقرر شد تا اعضای اتاق فکر و توسعه استان مازندران به صورت جدی تر مسائل و مشکلات استان را تبیین وبرای ان راه حل های مشخص جهت رسیدن به توسعه پایدار و متوازن ارائه دهند.
6990/1899

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/81573/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پروین: جای درویش باشم به بازیکنی که دنبال پول باشد می گویم خداحافظ!

تعلیق فعالیت رسانه های نور و بریا در افغانستان

اجرای طرح حجاب و عفاف با عنوان طرح نور در چهارمحال و بختیاری

بارسلونا پول خرید ارلینگ هالند را ندارد، حتی در تابستان 2025

ساری در زمینه های مختلف باید الگوی دیگر مراکز استان ها باشد

اعلام محدودیت ترافیکی روز ارتش در ساری

دستگیری کلاهبردار و کشف 41 فقره کلاهبرداری در خرم آباد

160 هزار واحد مسکن روستایی در مازندران ساخته شد

حادثه تلخی که برای 3 کارگر ایرانی افتاد

نشست ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان با رویکرد طرح نور

ساخت 3 فروند شناور رو-رو مسافری و اسکله راهیان نور در 1403

قدردانی مردم گلستان از نیرو‌های مجری طرح ملی «نور»

ساخت کارخانه زباله‌سوز ساری مهم‌ترین دغدغه برای رفع معضل زباله است

حذف و اصلاح نقاط حادثه‌خیز در محور پلدختر _خرم‌آباد

دستگیری سارق و کشف 6 دستگاه خودرو مسروقه در بابل

لزوم ارزیابی مصوبات سفر رئیس جمهور به مازندران

پروین: هرکس دلش با پرسپولیس نیست خداحافظ!

خطری جدی کاربران آیفون را تهدید می‌کند/ آی‌مسیج را غیرفعال کنید!

رویکرد تقویت و اصلاح نور و رنگ در راستای بهبود کیفیت منظر شهری

اطلاعیه قطع گاز در شهرستان نکا

مرکبات مازندران به 16 کشور جهان صادر شد

صادرات 28 میلیون دلاری مرکبات مازندران به 16 کشور جهان

تکذیب خبر مرگ دختر جوان در وزرا / پشت پرده خبر مرگ دختری در طرح نور چه بود؟

مصرف 5700 مگاواتی برق دوره پیک در مازندران پیش بینی می شود

تقلب در تعمیر پکیج و رادیاتور

تکریم عفاف و حجاب در طرح نور

تشکیل کمیته های تخصصی شورای سلامت کیش / تشکیل اولین کمیته تخصصی دندانپزشکان در راستای اجرای طرح سلامت پایدار هم زمان با روز دندانپزشک

برگزاری نمایشگاه غذاهای قرآنی در نکا

سفر سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام به شهرستان ایوان

لزوم برداشت نارنج حاشیه باغات برای قطع پل ارتباطی میزبانی مگس میوه

رمزگشایی 9 فقره سرقت از اماکن خصوصی در ساری

اعمال محدودیت‌های ترافیکی به مناسبت روز ارتش در ساری

واگذاری پرسپولیس و استقلال به بانک‌ها خلاف قانون است

کشف برنج تقلبی در بابل

نشست مسئولان وزارت جهاد کشاورزی به منظور ارتقای بخش کشاورزی مازندران

شهرداری ساری نیروی مازاد را از حالت تهدید به یک فرصت کسب درآمد تبدیل کند

ثبت گزارش جامعه هدف بنیاد شهید و مردم با مراجعه به سامانه سوت زنی

مردم کردستان خواهان اجرای طرح نور در خصوص حجاب و عفاف هستند

حذف پذیره از قرارداد اجاره ای اماکن موقوفه ای مازندران

خروج بازار برنج از رکود، با خرید توافقی

برپایی موکب پذیرایی هیات بابل در غزه فلسطین

تکمیل مجتمع آبرسانی شیخ موسی 380 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد

واگذاری پرسپولیس و استقلال به بانک‌ها، خلاف قانون و منویات رهبری است

بازداشت باند خانوادگی سرقت در زنجان

خبری تازه از عرضه شیرخشک در داروخانه ها

این استان ها امروز منتظر بارش باران باشند

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز 28 فروردین 1403

پیش بینی بورل از حمله اسرائیل به ایران

مراجعه بیش از 33 هزار بیمار به مراکز درمانی دانشگاه علوم‌ پزشکی بابل در نوروز 1403

کشف انبار لوازم‌خانگی 12 میلیاردی قاچاق در خرم‌آباد