پیام مازند
قند موجود در نارنگی‌های زودرس کامل شد
شنبه 18 شهریور 1402 - 1:12:35 PM
فارس
پیام مازند - حسن عنایتی کلیجی درباره برداشت نارنگی‌های زودرس در استان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در مازندران اظهار کرد: بر اساس بررسی‌های صورت گرفته مراکز خدمات جهاد کشاورزی، مدیریت‌های جهاد کشاورزی شهرستان‌ها و معاونت‌های تخصصی در برخی مناطق مازندران نشان می‌دهد با توجه به گرمای هوا، میزان قند موجود در دو رقم نارنگی هوشیموتو و میاگاوا به میزان مناسب رسیده است.
وی با بیان اینکه قند موجود در این نارنگی‌ها اکنون به عدد 8 رسیده است، افزود: برداشت این دو رقم نارنگی زودرس به تشخیص مدیریت‌های جهاد کشاورزی شهرستان‌ها مشکلی ندارد.
عنایتی ادامه داد: باغداران از برداشت سایر ارقام که هنوز قند آن به میزان کافی نرسیده است خودداری کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: برداشت ارقام دیررس نارنگی شامل انشو، پیج، کلمانتین، یافا و یونسی نیز همزمان با برداشت برخی گونه‌های پرتقال مانند تامسون از نیمه اول آبان ماه آغاز می‌شود.
این مسؤول در مورد تعیین زمان برداشت کیوی و تامسون نیز گفت: سال گذشته با هماهنگی جهاد کشاورزی و اتاق‌های بازرگانی استان‌های شمالی مقرر شده بود که کیوی 15 مهر و پرتقال نیز 15 آبان برداشت شوند که تصمیم درستی بود.
عنایتی با بیان اینکه میزان بریکس موجود در کیوی نیز باید بیش از 6 باشد، افزود: برداشت زودهنگام کیوی به دلیل اینکه هنوز بافت میوه کامل نشده است بازار پسندی این میوه را از دست می‌دهد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: بر اساس قوانین موجود در کشور‌های هدف صادراتی، ورود انواع کیوی با کمینه زیر 2/6 بریکس ممنوع است به همین دلیل باغداران از برداشت زودهنگام این محصول خودداری کنند.
 

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/740210/قند-موجود-در-نارنگی‌های-زودرس-کامل-شد
بستن   چاپ