پیام مازند
مردم به شماره حساب‌های فضای مجازی برای پرداخت فطریه اعتماد نکنند
یکشنبه 12 خرداد 1398 - 12:54:15 PM
ایرنا

پیام مازند- احمد سعادت افزود: در آستانه عید فطر مشاهده شده که فعالیت افراد در کانال‌های تلگرامی برای جمع آوری فطریه زیاد شده است و مبادرت به دادن شماره کارت و حساب نیز می‌کنند، در حالی که این افراد فاقد مجوز و اهلیت زمینه سواستفاده از فطریه را ایجاد می کنند.

وی با اشاره به اینکه براساس قانون زکات مصوب سال 1390، کمیته امداد موظف به جمع آوری و رساندن زکات فطریه به موارد مصرف را برعهده دارد، گفت: مشکل پرداخت فطریه به کانال های غیررسمی و غیرمجاز این است که هیچکس نمی داند این افراد یا حتی موسسات مورد ادعایشان فطریه های جمع آوری شده را کجا و چگونه هزینه می کنند.

این مسئول با اعلام اینکه برخی افراد و مؤسسات غیر ثبتی و غیر بومی در گذشته فطره مردم را جمع آوری کردند ولی هیچکس نمی داند که با آنچه کرده اند، افزود: در جلسه‌ای اخیر که پیرامون این مشکل برگزار شد پلیس امنیت مازندران در حال ردگیری این متخلفان در فضای مجازی هستند تا جلوی سوءاستفاده‌های احتمالی گرفته شود.

سعادت گفت: کمیته امداد هم برای جلوگیری از چنین سواستفاده هایی در عید فطر امسال یک هزار و 500 شورای زکات در روستای بالای یکصد نفر تشکیل داده است تا این شورا متشکل از خیران و معتبران روستا به عنوان پایگاه جمع آوری فطریه در این مناطق عمل کنند.

وی افزود: 300 هزار پاکت جمع آوری فطریه هم در مساجد، حسینیه‌ها و میان افراد معتمد توزیع شده است تا همگان بتوانند فطره را با کمترین زحمت بپردازند.

او همچنین از استقرار یکهزار و 500 پایگاه در روز عید فطر برای جمع آوری فطریه در مناطق شهری مازندران خبر داد و گفت که این پایگاه‌ها در اماکن پرجمعیت و پرتردد همچون مساجد، مصلی‌ها و میادین برپا می‌شود.

سعادت گفت: براساس هماهنگی‌های صورت گرفته در شورای زکات مازندران، تمامی صندوق‌ها با آرم این شورا هستند و مردم به صندوق‌های بدون این آرم اعتماد نکنند.

وی از مؤسسات خیریه و مراکز نیکوکاری که می‌خواهند برای جمع آوری زکات فعالیت بکنند خواست که با مراجعه به فرمانداری‌ها و دبیرخانه شورای زکات، مجوز کتبی برای این کار را بگیرند.


http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/85386/مردم-به-شماره-حساب‌های-فضای-مجازی-برای-پرداخت-فطریه-اعتماد-نکنند
بستن   چاپ