پیام مازند
چگونه ذهنی آرام داشته باشیم؟
دوشنبه 10 تير 1398 - 10:46:47
پیام مازند - ذهن ما بیشتر تمایل دارد به سمت خود آگاهی کنترل احساسات رفته و مرتب اعمال و رفتار خود و دیگران را زیر نظر گرفته و نتایج آن را ارزیابی کند.
به گزارش ایسنا مازندران، افرادی که آرامتر و صبور ترند معمولا به موفقیت های بیشتری دست می یابند از آنجایی که این افراد دارای دهنی آرام بوده و با آرامش بیشتری زندگی می کنند، می توانند برروی دیگران تاثیر مثبتی بگذارند و به اصطلاح با قدرتی جادویی که دارند به هر آنچه که می خواهند دست یابند زیرا آرامش ذهن یکی از گرانبها ترین چیزهایی است که هر فرد می تواند در زندگی خود داشته باشد.
ولی با این حال می بینیم داشتن آرامش در زندگی پر سر و صدای شهری کار چندان آسانی نیست و متاسفانه اغلب مردم به دلیل نبود آن دچار مشکلات عدیده ای هستند.
یکی از دلایل مساله این است که اغلب ما یاد گرفته ایم بیشتر از نیمکره چپ مغز خود استفاده کنیم تا طرف راست که منبع خلاقیت است و معنویت و آرامش است.
ذهن ما بیشتر تمایل دارد به سمت خود آگاهی کنترل احساسات رفته و مرتب اعمال و رفتار خود و دیگران را زیر نظر گرفته و نتایج آن را ارزیابی کند معمولا این بخش از ذهن ما بیشتر به مسائل منفی مانند اتفاقات ناگوار، نگرانی ها، قضاوت ها و سرزنش می پردازد و دائما خود را به دلیل کارها و پروژهای در دست مورد ملامت قرار می دهد تمام این ها مربوط به بخش خود محوری ذهن ما و یا به عبارتی بخش آسیب دیده روحمان بوده که مرتب احساسات و رفتارمان را تحت کنترل قرار می دهد.
ذهن ما به طور ناخودآگاه به سمت خود آگاهی و خود محوری پیش می روند مگر آنکه خود با ذهنی باز تصمیم بگیریم جهت فکریمان را تعویض کرده و به جای کنترل احساسات و افکار منفی به سوی حقیقت و عشق گام برداریم و آرامش واقعی را به زندگیمان دعوت کنیم.
البته به خاطر داشته باشید که این عمل یک شبه حاصل نمی شود بلکه نیاز به تمرین و ممارست فراوان دارد، بسیاری از افراد سالیان سال مدیتیشن می کنند تا بتوانند به این آرامش دست یابند ولی مشکل اینجاست که در هنگام مدیتیشن ذهنشان آرام شده و احساس سبکی می کنند ولی بعد از مدتی همه چیز تغییر می کند و دوباره به حالت اول باز می گردد و می خواهند همه چیز را تحت کنترل بگیرند.
آرامش بستگی به ما دارد اینکه تصمیم بگیریم در طی روز چطور باشیم و چگونه دفتار کنیم آرام بودن تنها در مدت مدیتیشن حاصل نمی شود بلکه شما می توانید با اراده و تصمیم خود در تمام طول روز این حالت را در وجودتان زنده نگاه دارید.
تجربه نشان می دهد ذهن ما مرتبا می خواهد مسایلی چون ترس، اضطراب، افسردگی و خشم بپردازد یقینا تا هنگامی که خود این وضع را بپذیریم اوضاع تغییری نمی کند و همه چیز به همان شکل باقی می ماند به عبارتی دیگر تا وقتی که اراده نکنیم در افکارمان نیز تغییری حاصل نمی شود.
ما باید فرا بگیریم آگاهانه و مشتاقانه به سوی عشق و حقیقت گام برداریم تا ذهن و افکارمان نیز به همان سمت و سو پیش رود.
در وهله اول باید عزم خود را جزم و با تمام وجود تصمیم بگیرید الگو های منفی ذهن خود را به دست فراموشی بسپارید و الگوهای مثبت و آرام بخش را در طول روز با صدای بلند تکرار کنیم تا به تدریج ملکه ذهنمان شود.
گام بعدی این است که باید یاد بگیریم زخم های وجود خویش را یا خود به شخصه و یا با کمک دیگران التیام بخشیم و بعد خود را همان طور که هستیم دوست داشته باشیم و به خود عشق بورزیم.
در این صورت به زودی در می یابیم روحی که در درون ما جاری است روح پاکی بوده که تنها منشا خوبی ها است بنابراین نباید با منفی نگری و کج فکری ها مسیر آنها را تغییر داد.
تهیه و تنظیم : فاطمه خراسانی
انتهای پیام

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/89114/چگونه-ذهنی-آرام-داشته-باشیم؟
بستن   چاپ