پیام مازند

آخرين مطالب

20 راس قوچ و میش پارک پردیسان بجنورد به بخش خصوصی واگذار شد سازمان حفاظت محیط زیست

20 راس قوچ و میش پارک پردیسان بجنورد به بخش خصوصی واگذار شد
  بزرگنمايي:

پیام مازند - معاون فنی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی گفت: انتقال 20 راس قوچ و میش از پارک پردیسان بجنورد و واگذاری آن به بخش خصوصی آغاز شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، حبیب لشکری روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: نخستین مرکز تکثیر و پرورش قوچ و میش وحشی استان مجوز فعالیت دریافت کرده و توسط بخش خصوصی در منطقه گلی شهرستان بجنورد راه اندازی شده است.
وی افزود: با دریافت مجوزهای لازم از سازمان حفاظت محیط زیست، 20 راس قوچ و میش از پارک پردیسان بجنورد (در منطقه باباامان) به بخش خصوصی واگذار می شود که کار زنده گیری و انتقال آن آغاز شده است.
وی گفت: پیش از این، بهای قوچ و میش برای واگذاری به بخش خصوصی، به میزان نصف ضرر و زیان ناشی از تلف کردن این حیوان تعیین شده بود اما این میزان برای سرمایه گذار صرفه اقتصادی ندارد، از این رو منتظر تعیین و اعلام قیمت جدید برای واگذاری وحوش هستیم.
معاون فنی اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی با بیان اینکه سرمایه گذار تعهد کرده است که وجوه مربوط را پرداخت کند، گفت: سرمایه گذار، متقاضی دریافت تعداد بیشتری قوچ و میش شده است اما در این مرحله 20 راس از این گونه در اختیار وی قرار می گیرد.
وی خاطرنشان کرد: سرمایه گذار، طرح راه اندازی مرکز تکثیر و پرورش قوچ و میش وحشی را به بهره برداری رسانده است و فعالیت خود را زیر نظر این اداره کل آغاز کرده است.
لشکری گفت: قوچ و میش های پروش داده شده در این مرکز، در صورت رعایت شرایط، کشتار می شوند و برای پاسخ به ذائقه افراد به گوشت وحوش، عرضه می شوند.
وی گفت: پیش از این، 10 راس مرال از پارک پردیسان بجنورد به مرکز تکثیر و پرورش این گونه وحشی در شهرستان جاجرم منتقل شده بود و قرار است 10 راس دیگر هم منتقل شود.
معاون فنی اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی اظهار داشت: رویکرد این اداره انتقال تمام مرال ها و حتی قوچ و میش ها از پارک پردیسان است و اولویت در نگهداری این وحوش، بخش خصوصی است.
در خراسان شمالی 65 گونه پستاندار از 197 گونه موجود در کشور زیست دارد و 141 گونه پرنده از 532 گونه موجود در کشور، 68 خزنده از 228 گونه موجود کشور، چهار گونه خزنده دوزیست از 20 گونه موجود و هشت گونه ماهی و آبزی از مجموع 160 گونه آبزی موجود در کشور زیست می کنند که برخی از این گونه ها نظیر یوزپلنگ، بالابان، هوبره، کبک دری و کرکس مصری در طبقه بندی اتحادیه جهانی حفاظت از طبیعت (IUCN) در رده‌های بحرانی و در حال انقراض قرار دارند.
اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی گستره ای افزون بر 197 هزار هکتار شامل مناطق حفاظت شده و پارک های ملی سالوک، ساریگل و ضامن آهو، مناطق حفاظت شده قرخود، گلول، سرانی و پناهگاه حیات وحش میاندشت جاجرم را که محل زیست پلنگ ها است، مدیریت می کند.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/161644/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ضرورت همراهی فرزندان با حمایت روانی و عاطفی هدفمند

کاهش آسیب‌های ناشی از جنگ با کمک علم روانشناسی

چون پول می گیریم باید فحش بخوریم؟

انتقاد هواداران آرسنال از اودگارد؛ فقط تماشا می‌کرد!

دستیار آرتتا فکر کرد سرمربی آرسنال است!

حکیمی: با دمبله صحبت کردم، حالش خوب است!

ویتینیا: نباید با یک برد بگوییم در فینال هستیم!

دوناروما فوق‌العاده بود اما در پاریس برنده می‌شویم

همدردی بوژوویچ با مردم بندرعباس

60 هزار اسکناس علیه رونالدو؛ به خانه‌ات برگرد!

پیروزی طلایی پاریس در لندن؛ در یک قدمی فینال با تک‌گل دمبله

یاغی پرسپولیس فقط برای دربی آمده بود!

رقابت سعید عزت‌اللهی با هافبک سابق آرسنال!

امباپه از جیب خودش خرج می‌کند، قدردان باشید!

فکری: می‌توانستیم فجر را ببریم

بیفوما، اولین خرید رسمی پرسپولیس

«قند پهلو» به تلویزیون بازگشت

سریال پایتخت با دلار 50 تومانی برآورد شد اما با دلار 100 تومانی روی آنتن رفت/ تولید فصل هشتم در یک یا دو سال آینده

بهترین کیف پول ارز دیجیتال اندروید و IOS در ایران: 10 ولت مطمئن!

سلامت ریه‌ت رو تست کن

این داروی گیاهی خواص ضد سرطان دارد

شعرخوانی زیبا از دکتر مشایخی

بی‌تو به سامان نرسم، ای سر و سامان همه تو

اهتمام دولت چهاردهم بر بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد شهدای دولت

ترکیب احتمالی اینتر؛ بازگشت به زوج لائوتارو-تورام

زمان نیمه نهایی و فینال جام حذفی اعلام شد

اختصاصی؛ پیشنهاد العربی به مدافع ملی‌پوش پرسپولیس

واکنش لژیونر پرسپولیسی به بازگشت به ایران

رسمی؛ واکنش استقلال به جذب سرمربی اسپانیایی

موفقیت انیمیشن‌های «پوتین» و «متورم» در جشنواره بابل

جاذبه آبشار‌های جنگل‌های هیرکانی + فیلم

موفقیت 2 انیمیشن‌ کوتاه ایرانی در جشنواره بابل

به بهانه یکه‌تازی سعودی‌ها در لیگ نخبگان؛ پول بله، اما درس مدیریت بگیرید

راز سلامت کبد

سه تا نباید مهم درباره زانو

دو خط کتاب/ ملت عشق

«از شاهنامه تا خداینامه» منتشر شد

لیگ یک؛ فرصت سوزی بزرگ شاگردان فرزاد

پایان سریال طولانی؛ آنچلوتی چگونه به برزیل بله داد

دستگیری سارق دوچرخه و کشف اموال مسروقه در محمودآباد

از تاریکی شب نترسید! بهترین چراغ پارکی را اینجا ببینید

حریم شهر رامسر نهایی می شود؛ فاضلاب و زباله دغدغه اصلی

شناسایی و کشف 25 تن برنج خارجی قاچاق در بابل

این بیماری‌ها باعث جمع شدن آب در ریه می‌شوند!

رازهای پیشگیری از آلزایمر از زبان متخصصان

صحبت های شنیدنی از رویا میرعلمی

داستانک/ گرمای هوا

رمان «ناخلف» به چاپ رسید

رمز ماندگاری گفتمان شهید رئیسی، مردم‌داری و حضور میدانی است

علی‌نژاد: شمشیربازی از رشته‌های مورد علاقه‌ام است