پیام مازند

آخرين مطالب

اختصاص 30 میلیارد ریال به ورزش بانوان معاونت امور زنان و خانواده

اختصاص  30 میلیارد ریال به ورزش بانوان
  بزرگنمايي:

پیام مازند - معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در نشست بانوان ورزشکار و مدال آور استان فارس، گفت: در این سفر 30 میلیارد ریال به ورزش بانوان اختصاص داده شده است.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در نشست بانوان ورزشکار و مدال آور استان فارس، گفت: در این سفر 30 میلیارد ریال به ورزش بانوان اختصاص داده شده است.
خانم دکتر انسیه خزعلی روز پنجشنبه پس از بازدید از مجموعه ورزشی حجاب در جلسه‌ای با حضور بانوان ورزشکار و مدال آور استان فارس، اظهار کرد:در این سفر 30 میلیارد ریال به ورزش بانوان اختصاص داده شده است و علاوه برآن ده میلیارد از وزارت نیرو برای مجموعه ورزشی حجاب و ده میلیارد هم از وزارت نفت برای پارک بانوان در نظر گرفته شده است تا بتوانیم هم ورزش همگانی و هم ورزش قهرمانی در قسمت بانوان را فعال‌تر کنیم‌ .
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، اظهار داشت:مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان فارس قول داده اند که خانه ورزش روستایی ویژه بانوان در این استان راه اندازی شود.در زمینه تامین تجهیزات و وسایل ورزشی نیز حتما ورزشکاران را مورد حمایت قرار خواهیم داد و درصدد هستیم که تجهیزات مربوط به باشگاه‌های ورزشی بانوان را پیگیری کنیم .
وی در رابطه با بیمه ورزشکاران گفت: بیمه مطالبه به حقی است که از سوی هنرمندان و ورزشکاران مطرح می‌شود اما در حال حاضر دولت با کسری بودجه مواجه است و امکان تعهد جدید وجود ندارد، بدون شک اگر وضعیت اقتصادی کشور بهتر شود بیمه ورزشکاران در دستور کار دولت قرار می گیرد. تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت که بحث قوانین مربوط به استخدام ورزشکاران را پیگیری کنیم .
خانم دکتر خزعلی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه رویکرد دولت سیزدهم نسبت به فساد و اختلاس در ورزش چیست، گفت: اساس دولت مردمی مبارزه با اختلاس و فساد است و مردم بای گوش و چشم دولت باشند خوشبختانه هر جا که بانوان بودند مسئله اختلاس کمرنگ بوده است و پاکدستی بانوان در کار و عمل کاملا دیده شده است .
وی ضمن تشکر از مسئولان استان فارس که در زمینه فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی بانوان این استان تلاش می کنند، گفت: ورزش باید همراه با فرهنگ و اخلاق باشد و اخلاق یکی از مسائل جدی در امور ورزشی است که بخشی از این ورزش هم در سلامت بدن، نشاط تندرستی انرژی و انتقال انرژی های مثبت نمود پیدا می کند .
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده بیان کرد: از قهرمانانی که در مسابقات پارالمپیک شرکت کردند سپاسگزارم که با کسب موفقیت در این رقابت‌ها نشان دادند هم می توان مدال آورد و هم می توان در مسابقات بین المللی و در شرایطی که برخی موارد را نمی پسندند بسیاری از چارچوب ها و کلیشه ها را از بین برد و با حجاب و عفاف الگوی جدیدی ارائه داد. این نشان دهنده شجاعت قهرمانان ورزشی ما است .

پیام مازند


پیام مازند


لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/235303/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

محرومیت شجاع خلیل‌زاده از بازی قهرمانی تراکتور!

رئال و آنچلوتی به اختلاف خوردند؛ توافق با برزیلی‌ها روی هوا!

هشدار احتمال سقوط سنگ در جاده‌های کوهستانی مازندران

محدودیت‌های ترافیکی به جاده‌های مازندران بازگشت

ماجرای تجهیزات درمانی که در انبارهای علوم پزشکی مازندران خاک می‌خورد!

مصرف این نخود سلامتی را تضمین می‌کند

چه کسانی نمیتوانند چای سبز بنوشند ؟

درگذشت گنجینه ادبیات معاصر

بخشی از کتاب/ ورود به ناخودآگاه ذهن با دویدن

طرح موزاییکی زیبای هواداران الاهلی برای بازی با الهلال

کلیپ جذاب باشگاه اینتر برای تقابل امشب با بارسلونا

مبارزه نمادین سعید اسماعیلی با فرد مبتلا به سندرم داون

رویارویی نوستالژیک بارسا و اینتر

تاییدیه پرداخت ارزی پرسپولیس برای جذب هافبک تیم ملی ایران

حضور گسترده مردم مازندران برای اهدای خون

محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در جاده‌های شمال

2 مازندرانی معلم نمونه کشوری شدند

برگزاری مراسم یادبود جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی در بقاع متبرکه مازندران

اینفوگرافی / این شهرها آلوده‌ترین هوای جهان را داشتند؟

خوابی که یک شراب‌خوار را راهی سفر حج کرد

تاکید بر همکاری ‌های دو جانبه بنیاد مازندران با دانشگاه علوم کشاورزی

رضایت کادر فنی استقلال از عملکرد یک بازیکن

پیام سرمربی استقلال برای هواداران پس از نخستین پیروزی

عضلانی‌ترین گرگ پارسی آماده تاریخ‌سازی در مستر المپیا

دانشجویان گناوه ایده‌های خود را ارائه کنند

سبک زندگی خاصِ کایل دیک/ از پیاده‌روی با پای برهنه تا استفاده از نور قرمز و تمرینات متفاوت!

ارسال پیامک حجاب این بار در تهران/ سخنگوی دولت اصلاحات: بگذارید مملکت آرام بماند

نماینده مجلس: قطعی همزمان برق و اینترنت برای مردم آزار دهنده است

افشاگری نماینده مجلس درباره برج سازی نمایندگان: برخی وقتی به مجلس آمدند پا برهنه بودند اما الان 50 ملک دارند

اظهارات خانم وزیر درباره انفجار بندر شهید رجایی سوژه شد/ فرزانه صادق در آستانه استیضاح

تغییرات هورمون‌های بارداری؛ احساسی که گاهی به کابوس تبدیل می‌شود

تغییر رنگ ناخن‌ها نشانه چیست؟

بازگشت لکه‌های سرخ

افزایش باد و تلاطم دریا در استان هرمزگان از بعدازظهر امروز

این را به کسی گو که تو را نشناسد

مراسم بزرگداشت روز روانشناس با حضور روانشناسان بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

بارسلونای بی‌باک مقابل بدقلق‌ترین حریف ممکن!

جلسه بارسا و نایکی؛ برنامه‌های جذاب در راه است!

نکات کلیدی برای جلوگیری از زوال شناختی و آلزایمر!

حرکت کاروان میقات به سمت دیار نور

برپایی مراسم یادبود جان باختگان حادثه بندر شهید رجایی در مازندران

استقبال میهمانان داخلی وخارجی ایران اکسپو از غرفه سازمان منطقه آزاد کیش در دومین روز برگزاری

برای شناخت جهان سعدی چه کتابی بخوانیم؟

رونالدو و النصر مانع از پرواز دلفین‌ها می‌شوند

امینی: از وضعیت جودو خجالت‌زده‌ایم

برپایی مراسم یادبود جان‌باختگان حادثه بندر شهیدرجایی در مازندران

سوالاتی که باید در هر ویزیت از پزشک بپرسید

«راز سرباز» روایتی از جنگ برای نوجوانان در راه کتابفروشی‌ها

سه شنبه های تکریم و پاسخگویی مدیر کل بنیاد مازندران به جامعه ایثارگری/ صداقت و شفاف سازی اولویت ارائه خدمت به ایثارگران

ضرورت همراهی فرزندان با حمایت روانی و عاطفی هدفمند