پیام مازند

آخرين مطالب

حضور معاون امور زنان و خانواده در مراسم هفته ملی سلامت بانوان ایران معاونت امور زنان و خانواده

حضور معاون امور زنان و خانواده در مراسم هفته ملی سلامت بانوان ایران
  بزرگنمايي:

پیام مازند - مراسم هفته ملی سلامت بانوان با حضور خانم دکتر خزعلی، در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد

مراسم هفته ملی سلامت بانوان با حضور خانم دکتر خزعلی، در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده؛ نشستی به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان ایران با حضور معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اساتید و متخصصان این حوزه در روز 25 مهر، برگزار شد. این نشست با هدف ارائه و آغاز برنامه هفته ملی سلامت به همت دانشگاه شهید بهشتی و اشتراک برنامه‌هایی با معاونت امور زنان و خانواده، تهیه و تدارک دیده شد، و در پایان مراسم از مدافعان سلامت و کادر درمان تجلیل و تقدیر به عمل آمد.
خانم دکتر خزعلی در ابتدا، با تاکید بر اهمیت سلامت بانوان، عنوان کرد: سلامت بانوان را باید در ابعاد مختلف مورد توجه قرار داد و لوایح و برنامه هایی را بایددر بخش قانون گذاری پیش بگیریم تا بتوانیم زمینه سلامت زنان را افزایش و گسترش دهیم. از این رو؛ باید برنامه ویژه‌ای برای سلامت روان بانوان نیز داشته باشیم، چراکه تاثیرگذاری آن بر جسم، خانواده، فرزندان یک خانواده مشهود است.
وی ادامه داد: زندگی زنان سرپرست خانوار بسیار حائز اهمیت است. حتی اگر بانوانی، سرپرست خانواده نباشند، محور اصلی تغذیه سالم و زندگی پاک یک خانواده به شمار می‌روند و باید به سلامت آن‌ها که موجب ارتقاء سلامت در همه زمینه‌های مختلف می‌شود، توجه ویژه داشت.
خانم دکتر خزعلی ادامه داد: در مراسم زنان روستایی نیز آمار هایی ارائه شد، که نشان می دهد هر جایی که زنان روستایی بیشتر به کار گرفته شدند، 20 درصد بازدهی بیشتر شده است. به هر حال؛ توجه به سلامت زنان روستایی، باعث ماندگاری روستاها، عدم مهاجرت به شهرها و شکوفایی تولید است و این را باید قدر بدانیم. همچنین تامین بیمه سلامت و بهداشت بانوان در بسیاری از روستاها از 5 درصد در سال 57 به 97 درصد رسیده است، اما هنوز هم کفایت نمی‌کند و باید زنان روستایی ، عشایر و همه بانوان را تحت پوشش انواع بیمه قرار بدهیم.
معاون رییس جمهور گفت: در سفرهای استانی لزوم توجه افزون و رسیدگی به زنان عشایر مشهود بود. چراکه با شرایط خاص و سخت زندگی‌شان، زمینه سلامت برای آن‌ها آنگونه که شایسته است فراهم نیست و این مسئله نیاز به راهکار اساسی دارد.
خانم خزعلی با بیان اینکه کرونا مسئله جدی این روزها است، افزود: امروز به سلامت بانوان و بهداشت روانی نامگذاری شده و باید توجه داشت که بانوان به لحاظ روحی و روانی آسیب‌پذیرتر هستند و باید مورد توجه ویژه قرار گیرند. چراکه طبق تحقیقات در دوران کرونا آسیب‌هایی نظیر؛ بی‌اشتهایی، استرس و افسردگی در مردان 10 درصد و در زنان 27 درصد بوده است. همچنین در افراد زیر 50 سال نیز آسیب های روانی در مردان به بالای 40 درصد اما در زنان به بالای 60 درصد می‌رسد. این نکات نشان می‌دهد که آسیب ها بیشتر به سمت بانوان متمایل شده و باید راهکارهای مناسبی از جانب حاکمیت و مراکز متولی سلامت، برای آن‌ها تدارک دیده شود.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: درست است که آمار مرگ و میر در مردان بیشتر از زنان است. اما آسیب همین اتفاق هم، به زندگی خانواده و زنان وارد می‌شود. چرا که زنان سرپرست خانوار بیشتر می شوند، در حالیکه می‌توان با بسیاری از مرگ و میرها، با تغذیه سالم و تغییر در سبک زندگی مقابله کرد.
در پایان مراسم، خانم دکتر خزعلی به همیاری و کمک افراد متخصص و کاردان در این زمینه ابراز امیدواری کرد و گفت: باید برای سلامت بانوان به لحاظ روحی،جسمی و اجتماعی، برنامه هایی را به صورت اجرایی و عملیاتی داشته باشیم و در این مسیر از نظرات و ارایه راهکار توسط نخبگان و صاحب نظران استقبال می کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/235898/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حضور شمشیرباز ساروی در اردوی تیم ملی اسلحه سابر

اینزاگی: انگار اورست را بدون اکسیژن فتح کردیم!

قوانین نقل و انتقالاتی لیگ برتر فوتبال هنوز تغییر نکرده است

فرصت سرمربی تراکتور برای جاودانه شدن

برگزاری رقابت‌های پاراشطرنج با جایزه 20 میلیون ریالی

تداوم صدرنشینی کارلسن در رنکینگ شطرنج‌بازان جهان

پیروزی تیم والیبال نوجوانان در دیداری دوستانه برابر ازبکستان

توضیحات مدیر تیم‌های ملی بوکس درباره قطع همکاری با سرمربی کوبایی

بهترین نسخه ساپینتو در استقلال

سرمربی تیم ملی والیبال برزیل: هنوز با سطح اول دنیا فاصله داریم

توزیع بیش از 86 هزار لیتر سوخت کشاورزی بین کشاورزان رامسری در بهار

بررسی روند احداث جاده ساحلی عباس آباد

ضرورت مراقبت از کودکان در دنیایی که به سرعت دیجیتالی می‌شود

تداوم وزش بادهای جنوب شرقی در آب‌های شرقی هرمزگان

ویژگی مثبت «پیاتزا» در تیم ملی والیبال

پیش‌بینی اکلستون از آینده همیلتون و فرستاپن

حذف دسته 102 کیلوگرم به ضرر وزنه‌برداری ایران شد

برگزاری نشست تخصصی فدراسیون‌های وزنه‌برداری و تکواندو

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 10 تیرماه

نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

آغاز رقابت علمی 21 هزار و 858 دانش‌آموز متقاضی ورود به دبیرستان‌های دوره اول و دوم مدارس نمونه‌دولتی و استعدادهای درخشان درسال تحصیلی 1405-1404

واکنش شدید لائوتارو به جدایی‌طلبی هاکان: هر کس می‌خواهد برود

آغاز تمرینات تیم چادرملو اردکان با شرایط خاص

ترس تانک روس از قهرمان ایرانی

سقوط 2 پله‌ای کاروان نصف و نیمه ایران در مسابقات جهانی کارگران

واکنش مدودف به حذف غیرمنتظره در دور اول ویمبلدون

اینزاگی با الهلال، گواردیولا را شکار کرد

هشت + چهار جای خالی در لیست استقلال!

هشدار آلودگی بالای ویپ‌های یکبار مصرف به فلزات سمی

بخش خصوصی محرک تحول اقتصادی استان است

بهره‌برداری از 5 پروژه‌ی ارتباطی در بخش دودانگه تا هفته دولت سال جاری

اختصاصی بانکداری ایرانی؛ گزارش عملکرد شرکت بیمه دی در سال 1403 و چشم‌انداز سال 1404

قدمی تازه برای فردای بهتر دختران چالوس

آغاز به‌کار رسمی هنرستان تخصصی علوم دریایی در نوشهر با همکاری سه‌جانبه

هاشمیان: هیچ پیشنهادی از پرسپولیس ندارم

از احترام نظامی به عشق وطن تا بازگشت به ریل پیروزی

فرزند کاظم صدیقی در زندان است

پزشکیان: نباید عده‌ای فکر کنند عقل کل هستند و همه چیز را فقط آنها می‌فهمند

خلاصه بازی اینتر 0 - فلومیننزه 2

گل دوم فلومیننزه به اینتر توسط هرکولس

تغییر ساعات کاری بانک‌ها و مؤسسات اعتباری کیش

مدیرعامل منطقه آزاد کیش با ابراز رضایت از ذخیره کالاهای اساسی، بر نظارت مستمر بر قیمت ها تاکید کرد

هافبک استقلال به سپاهان پیوست

تنش در شارلوت؛ دعوای میختاریان با سرمربی حریف!‏

خط قرمز هافبک کروات تراکتور به شایعات

سردار آزمون در آستانه غیبت از تورنمنت کافا

«بامداد بیات» آهنگساز و فرزند بابک بیات در 40 سالگی درگذشت

رد گل فلومیننزه توسط کمک داور ویدیویی

زمان آغاز تمرینات چادرملو مشخص شد

تجربه اینزاگی برابر انگلیسی‌ها، کمک حال الهلال