4000 تن گوشت سفید در بابل تولید شد/ ارزش اقتصادی 1000 میلیاردی
اقتصادي
بزرگنمايي:
پیام مازند -
به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران درشهرستان بابل محسن علی گل زاده گفت: نیمه نخست امسال سه هزار و 989 تن گوشت سفید به ارزش اقتصادی 994 میلیارد ریال در شهرستان بابل تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل افزود: در این شهرستان 148 مرغداری مجاز دارای پروانه بهره برداری با ظرفیت اسمی جوجه ریزی 2 میلیون و 776 هزار قطعه در هر دوره پرورش وجود دارد.
به گفته این مسوول، گوشت مرغ علاوه بر اینکه حاوی انواع مختلفی از ویتامینهاست، سرشار از ویتامینها و مواد معدنی مختلف از جمله فسفر، اسید آمینه تریپتوفن، نیاسین، ویتامین B6 و سلنیوم است که برای سلامتی انسان اهمیت ویژه و اساسی دارد.
وی تصریح کرد: مقاوم کردن استخوان ها، کاهش استرس، تقویت سیستم ایمنی، سلامت قلب، کاهش خطر بروز آرتروز، پیشگیری از سرطان، کمک به رشد کودکان، پیشگیری از آلزایمر و سلامت قلب و عروق از خواص گوشت مرغ است.
-
پنجشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۰:۳۶
-
۶۰ بازديد
-
-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/236428/