پیام مازند

آخرين مطالب

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در نشست بزرگداشت هفته مقام زن و مادر مطرح کرد:

تاکید بر معرفی الگوی سوم از زن مسلمان معاونت امور زنان و خانواده

تاکید بر معرفی الگوی سوم از زن مسلمان
  بزرگنمايي:

پیام مازند - در نشست هم‌اندیشی معاونت امور زنان و خانواده با مشاوران و مدیران کل امور زنان و خانواده دستگاه‌های اجرایی بر معرفی الگوی سوم از زن مسلمان در ویژه‌برنامه‌های بزرگداشت هفته زن تاکید شد.

در نشست هم‌اندیشی معاونت امور زنان و خانواده با مشاوران و مدیران کل امور زنان و خانواده دستگاه‌های اجرایی بر معرفی الگوی سوم از زن مسلمان در ویژه‌برنامه‌های بزرگداشت هفته زن تاکید شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری؛ نشست هم اندیشی این معاونت با حضور خانم دکتر خزعلی و نمایندگان زنان و خانواده دستگاه‌های اجرایی، ظهر امروز دوشنبه اول آذر 1400 در محل معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری برگزار شد .
هدف از برگزاری این نشست، بررسی و مرور برنامه‌های هفته بزرگداشت مقام زن و مادر اعلام شده بود. در همین راستا هر یک از نمایندگان دستگاه‌های اجرایی به تفکیک، سیاست‌ها و ویژه‌برنامه‌های خود را برای این هفته اعلام کردند .
در بخش دیگری از این نشست، خانم دکتر خزعلی معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری ضمن ابراز امیدواری بر برگزاری هر چه باشکوه‌تر ویژه‌برنامه‌های هفته بزرگداشت مقام زن و مادر، به تشریح برنامه‌های این معاونت در هفته زن پرداخت .
وی ضمن تشکر از دیدگاه‌های شرکت‌کنندگان در این نشست، برنامه‌های مطرح شده را فرصتی مغتنم برای معرفی الگوی زن مسلمان و هم‌راستا با رویکرد «بیانیه‌ی گام دوم انقلاب اسلامی» در سطح بین الملل دانست که از سوی رهبر معظم انقلاب هم مورد تاکید قرار گرفته است .
خانم دکتر خزعلی همچنین افزود: معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در راستای سیاست‌های این معاونت، تصمیم به برگزاری برنامه ‎ های هفته بزرگداشت مقام زن و مادر با رویکردی جدید گرفته است .
به گفته معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده، معرفی «بانوی نمونه فاطمی» و ارائه شاخص‌های آن، همکاری با وزارتخانه‌ها و ادارات دولتی در بزرگداشت مقام زن، همکاری در ساخت و تولید محصولات فرهنگی و رسانه‌ای ویژه زنان و راه‌اندازی دبیرخانه دائمی «بزرگداشت مقام زن و روز مادر» از جمله برنامه‌های سال جاری این معاونت در هفته بزرگداشت مقام زن و مادر خواهد بود .
در این نشست همچنین اعلام شد که معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری برنامه این معاونت را جهت مشارکت در نمایشگاه اکسپوی دبی که در اواخر بهمن‌ماه برگزار می‌شود ، اعلام نماید .

پیام مازند


لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/243303/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آشتی‌کنان مهدی تاج و خداداد عزیزی در مشهد

راهیابی بنیامین فرجی به مرحله حذفی کانتندر تایلند

بازگشت مربیان خارجی بسکتبال به ایران

بازی اصیل ایرانی در پایتخت عربستان

محرومیت عادل مجللی و 2 دختر پاورلیفتینگ به خاطر دوپینگ

انتصاب سرمربی تیم ملی بوچیا

خداداد عزیزی: دم کمیته استیناف گرم که بیخیال آن همه فحاشی شد

مشکلات شهرک صنعتی بشل رفع شود

سرپیچی از دستور قاطع رئیس‌جمهور در میانکاله | ورود کامیون‌های مصالح ساختمانی به محوطه | تعلل و بی‌توجهی عجیب 3 نهاد در مازندران درباره بازپس‌گیری زمین

ماجدی: به هیچ احدی در مدارس فوتبال پول زیاد ندهید!

اخبار مهم عراقچی از جزئیات مذاکرات با اروپایی‌ها و آمریکا | پول‌های بلوکه شده باید آزاد شود | کنایه به 3کشور اروپایی؛ چرا نقششان کمرنگ شد؟

هشدار سیلاب و ریزش سنگ در محورهای کوهستانی مازندران

اخبار مهم عراقچی از جزئیات مذاکرات با اروپایی‌ها و آمریکا | هشدار به آمریکا | پول‌های بلوکه شده باید آزاد شود | کنایه به 3کشور؛ چرا نقششان کمرنگ شد؟

توقیف 33 خودروی شوتی در خرم آباد

آکادمی فوتبال پرسپولیس رابط و واسطه ندارد

دلیل اینکه اشیا در آینه‌ بغل خودرو نزدیک‌تر از آنچه به نظر می‌رسند هستند، چیست؟

قلع و قمع 26 بنای غیر مجاز در اراضی کشاورزی بابل

تشکیل 19 پرونده قاچاق کالا در مازندران

عراقچی: دور بعدی مذاکرات در رم است.

کاهش 185 میلیون مترمکعبی حجم آب‌های زیرزمینی مازندران

سخنگوی دولت: موظفیم درباره حادثه بندر شهید رجایی واقعیت را به مردم بگوییم/ دور بعدی مذاکرات در رم است

پزشکیان: اجازه نمی‌دهیم خانواده متوفیان حادثه بند شهید رجایی در طول زندگی با مشکل مواجه شوند

راه‌های درمان کلوئید؛ اهمیت پیشگیری و مداخله به‌موقع

کاهش فشار خون با یک تشت آب گرم ؟!

آغاز فعالیت‌های بخش مجازی نمایشگاه کتاب

کتابی برای «بازسازی پیمان زخم‌خورده»

«اوز» پایتخت کتاب ایران شد

بخشی از کتاب/ ماموریتی برای زندگی

رد پیشنهادهای میلیاردی عربستان و چین از سوی حسن رنگرز

دنیامالی: در برخی رشته‌های ورزشی ظرفیت‌های خوبی داریم، قرار است با عراق تبادل داشته باشیم

برنامه فرنگی‌کاران تا پیش از آوردگاه جهانی

تیم‌های کشتی نوجوانان راهی ترکیه شدند

ضرورت توانمندسازی بانوان در استان مازندران

جرم‌های دیجیتال و شبکه‌های پول‌شویی جهانی: تقلب‌های بزرگ از Binance تا Kraken

افزایش بهره‌وری شالیزار‌ها با دانش روز؛ کارگاه تغذیه و بیمه برنج در نور

بورس در وقت اضافه

2000 مترمربع از اراضی آمل به چرخه کشاورزی بازگشت

ماجدی: خانواده‌ها پول خارج از عرف به مدارس فوتبال ندهند

برگزاری دیدار بعثت کرمانشاه و شهرداری نوشهر در ورزشگاه آزادی کرمانشاه

اردیبهشت؛ ماه سفرهای بهاری و جاذبه‌های طبیعی

اعمال محدودیت های ترافیکی در راه های مازندران

شهر خرم آباد؛ دره ای زیبا و خرم + فیلم

نمازخانه های بین راهی مازندران ساماندهی می شود

تکواندوکاران مازندرانی در جام باشگاه‌های آسیا نقره‌ای شدند

آیا پروبیوتیک‌ها واقعاً گوارش را بهبود می‌بخشند؟

اقدام و تشخیص به‌موقع، مهم‌ترین اصل در مواجهه با سکته قلبی است

سریال پایتخت برای مازندرانی‌ها زجرآور است!

جوانی جمعیت؛ کلید مسیر رشد و توسعه

تلاش‌های هماهنگ در مازندران برای مقابله با تهدید پشه آئدس

عملیاتی شدن وعده‌های استاندار با بهره‌برداری از 57 پروژه عمرانی