پیش بینی تولید 19 هزار تن گوشت مرغ در مازندران
اقتصادي
بزرگنمايي:
پیام مازند - ایسنا/مازندران معاون تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران با توجه به تعداد جوجه ریزی مزارع پرورش سطح استان، پیش بینی کرد بیش از 19 هزار و 860 تن گوشت سفید تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
مسعود احمدی حاجی با اشاره به وضعیت آمار تولید جوجه درجه یک کارخانجات جوجه کشی، مزارع مرغ مادر گوشتی، میزان جوجه ریزی مزارع مرغ مادر و مرغ گوشتی استان در سامانه سماصط، گفت: دی ماه امسال 14 میلیون و 774 هزار و 813 قطعه جوجه ریزی در مرغداری های گوشتی و مادر استان انجام شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران تعداد جوجه گوشتی تولیدی کارخانجات جوجه کشی استان را 55 میلیون و 686 هزار و 861 قطعه و جوجه گوشتی تولیدی مزارع مرغ مادر گوشت را 31 میلیون و 39 هزار و 335 قطعه اعلام کرد.
وی میزان جوجه ریزی در مزارع مرغ گوشتی استان در دی ماه امسال را 14 میلیون و 658 هزار و 40 قطعه و میزان جوجه ریزی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان را 116 هزار و 773 قطعه اعلام و پیش بینی کرد با این تعداد جوجه ریزی، بیش از 19 هزار و 860 تن گوشت سفید تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
انتهای پیام
-
پنجشنبه ۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۳:۲۹
-
۸۳ بازديد
-
-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/251578/