تولید 130 تن عسل در بهشهر
اقتصادي
بزرگنمايي:
پیام مازند- غلامرضا قنبری با
اعلام خبر فوق همچنین از برگزاری یک دوره آموزشی مهارتی پرورش زنبور عسل با
موضوع تغذیه با حضور رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری و جمعی
از کارشناسان و زنبورداران شهرستان بهشهر در اداره جهاد کشاورزی این
شهرستان خبر داد و افزود: این کلاس ها به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر
و با همکاری تعاونی زنبورداران بهشهر برگزار شد.
قنبری گفت: در این دوره آموزشی اسداله
تیموری، رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، به مواردی درباره
تغذیه کلونی ها، تحریک زنبورهای عسل برای تولید مثل و پرورش نوزادان، زمان
مصرف دارو، زمان ایجاد کندوی جدید یا بچه کندو یا زنبور پاکتی، زمان پرورش و
تعویض ملکه اشاره کرد.
مدیر جهاد کشاورزی بهشهر با اشاره به
تذکرات دکتر تیموری در مورد مصرف آب برای زنبورها تصریح کرد: مصرف آب
عمدتاَ برای رقیق کردن عسل به عنوان غذای لاروها، خنک کردن و مرطوب کردن
کندو و تا حدودی برای مصرف خود زنبورها در رسیدن به تعادل فیزیولوژیک بدن
آنهاست و بهترین روش تامین آب، مستقر کردن کندوها در فاصله نزدیک به آب های
جاری تمیز و بدون آلودگی های شیمیایی مثل دریاچه، نهر، جوی و چشمه است.
قنبری تاکید کرد: در این دوره همچنین دکتر
تیموری درباره تقویت کلونی های ضعیف در بهار و راه های تقویت کلونی ضعیف،
تعویض ملکه، تقویت با قاب تخم و دادن یک قاب زنبور مواردی را ارائه داد.
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/252936/