تولید 26 هزار تن گوشت مرغ در نکا
اقتصادي
بزرگنمايي:
پیام مازند - ایسنا/مازندران مدیر جهاد کشاورزی نکا از تولید 26 هزار تن گوشت مرغ گرم آماده طبخ در مرغداری های این شهرستان خبر داد.
سیدشبر موسوی از وجود 205 واحد مرغداری گوشتی مجاز در شهرستان نکا یاد کرد و در جمع خبرنگاران گفت: تاکنون 26 هزار تن مرغ گرم آماده طبخ با جوجه ریزی 2 میلیون و 970 هزار قطعه ای در مرغداری های این شهرستان تولید و به بازار داخل و خارج استان عرضه شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نکا تصریح کرد: اخذ مجوز جوجه ریزی در واحدهای مرغداری گوشتی برای همه مرغداران الزامی است و مرغداران موظف به مراجعه به تعاونی شهرستان و دریافت مجوز برای جوجه ریزی و ثبت اطلاعات هستند.
موسوی با اشاره به اینکه افزایش دوره پرورش مرغ از 45 روز به بالاتر سبب افزایش مصرف دان و هزینههای تولید می شود، افزود: فرهنگ سازی مصرف مرغ با اندازه استاندارد یکی از برنامههای سازمان جهاد کشاورزی است.
وی در پایان تاکید کرد: بر اساس مصوبه کارگروه تنظیم بازار کشور، درج قیمت مصوب مرغ بر روی بسته بندی کشتارگاهها الزامی است.
انتهای پیام
-
چهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۶:۰۷
-
۶۹ بازديد
-
-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/253815/