پیام مازند

آخرين مطالب

سردرگمی در طرح های دریا/ 800 ناجی به خط شدند مقالات

سردرگمی در طرح های دریا/ 800 ناجی به خط شدند
  بزرگنمايي:

پیام مازند- طرح سالمسازی دریا به صورت غیررسمی از اول خردادماه در مازندران کلید خورد و قرار است به صورت رسمی از هفتم خردادماه آغاز شود.

آزادسازی نوار ساحلی دریا از یک سو و وجود 420 نقطه ساحلی حادثه خیز از سوی دیگر ضرورت برنامه ریزی جامع و هدفمند را برای پیشگیری از مخاطرات دریا در مازندران الزامی می‌سازد چرا که در ایام تابستان مسافران زیادی از گوشه و کنار کشور برای دریا و بهره مندی از جاذبه‌هایش به استان سفر می‌کنند.

طی سال‌های قبل 75 طرح دریا با امکانات سنتی و اولیه در مازندران فعال بود و امسال با توجه به آزادسازی نوار ساحلی و وجود مناطق حادثه خیز، گسترش و توسعه طرح‌های دریا در استان ضرورتی اجتناب ناپذیر است.

علی رجبی دبیر ستاد اجرایی سالمسازی دریا با بیان ایینکه از هفتم خردادماه به صورت رسمی طرح سالمسازی دریا در 15 شهرستان استان آغاز می‌شود، افزود: در این روز در هر شهرستان یک طرح افتتاح و شمار طرح‌ها تا تیرماه به 60 طرح خواهد رسید.

1200 ناجی در 420 نقطه ساحلی فعال می‌شوند

وی  با بیان اینکه طی سال‌های قبل 370 نقطه حادثه خیز دریا در استان وجود داشت و امسال به 420 نقطه با توجه به آزادسازی حریم دریا رسیده است، افزود: قرار شد با هزار و 200 ناجی در این مناطق فعالیت کنیم علاوه بر این ناجیانی در داخل طرح‌ها توسط مجریان به کار گرفته می‌شود.

وی اظهار داشت: اعتبارات ناجیان غریق تا سال 99 از سوی استان پرداخت می‌شد اما در سال قبل مصوب شد به صورت کشوری توسط سازمان امور اجتماعی وزارت کشور پرداخت شود و متأسفانه اعتبار و سرانه هر ناجی بر اساس سال 98 مشخص شد و این میزان پاسخگوی نیازها نبوده است.


رجبی ادامه داد: موقعی که مطلع و پیگیر شدیم از تاریخ اعتبارات گذشته بود ولی به ما وعده دادند تا مطالبات معوق مانده بزودی پرداخت می‌شود.

دبیر ستاد اجرایی سالمسازی دریا همچنین از متقاضیان اجرای طرح‌های سالمسازی دریا خواست تا به سازمان همیاری‌ها و شهرداری‌ها مراجعه کند و افزود: این افراد می‌توانند در قالب کوتاه مدت و یا بلندمدت نسبت به اجرای طرح اقدام کنند و سازمان همیاری‌ها آماده عقد قرارداد است.

طرح سالمسازی دریا با 800 ناجی در سواحل مازندران آغاز شد اما پرداخت نشدن حقوق معوق ناجیان و کمبود شدید امکانات در ساحل، اجرای این طرح‌ها را دچار مشکل خواهد کرد. نقی کریمیان رئیس هیئت نجات غریق مازندران با بیان اینکه 420 نقطه حادثه خیز در استان وجود دارد، گفت: طرح سالمسازی دریا با 800 نیرو به صورت غیررسمی در استان آغاز شده است.

وی با اشاره به اینکه قرار است حقوق ناجیان منظم پرداخت شود، گفت: همچنین قرار است دو ماه از حقوق مانده سال قبل ناجیان طی هفته جاری پرداخت شود و با توجه به بازدید مأموران وزارت کشور، وعده دادند تا حقوق به موقع پرداخت شود.

قرار است دو ماه از حقوق مانده سال قبل ناجیان طی هفته جاری پرداخت شود و با توجه به بازدید مأموران وزارت کشور، وعده دادند تا حقوق به موقع پرداخت شود

وی گفت: یک تیمی متشکل از هلال احمر، انتظامی، دریابانی و ناجیان غریق هرجایی را که پرخطر تشخیص دادند در ان نیرو و ناجی مستقر می‌شود و با توجه به اینکه در اکثر نقاط سواحل مازندران موج‌های شکننده موسوم به دکش وجود دارد و در این مناطق تابلو و نجات غریق مستقر می‌شود.

وی ادامه داد: در سال جاری متأسفانه سه نفر جان خود را در دریای استان از دست دادند.

هر ساله دریای مازندران جان شماری از افراد را می‌گیرد از این رو تأمین امکانات مورد نیاز در طرح‌های سالمسازی دریا امری الزامی است.

حسین علی پور مسئول ساماندهی سواحل دریا با اظهار اینکه برای اجرای طرح‌های سالمسازی دریا استعلام‌های مورد نظر دریافت می‌شود، گفت: میراث فرهنگی نیز از بنادر، آب منطقه‌ای و غیره استعلام می‌گیرد و پس از تصویب در کمیته عمران و سواحل، طرح قابلیت اجرایی دارد.


وی با اشاره به برخی ناهماهنگی‌ها در صدور مجوز طرح‌های سالمسازی دریا اظهار داشت: 167 نقطه برای ایجاد اسکله و سکوهای تفریحی 167 شناسایی و بیش از 80 طرح توسط سازمان بنادر بررسی و مجوز داده شد ولی اکنون مشکلاتی بین سازمان بنادر، گردشگری و سرمایه گذار وجود دارد.

اسکله‌های ساحلی اجرا شود

علی پور خواستار اجرای طرح‌های تفریحی و اسکله‌های ساحلی شد و گفت: در برخی طرح‌ها برای سرمایه گذار موافقت اصولی صادر و سه پروژه عملیاتی شد و 14 طرح نیز در دست بررسی است و اگر بتوانیم حداقل 20 اسکله را به نتیجه برسانیم گامی مهم در ساماندهی ساحل است.

وی افزود: مسئولیت حفاظت از سواحل تاکنون به عهده فرمانداران بود ولی در بسیاری از مناطق شهرداری‌ها پیاده روی ساحلی ایجاد کرد و در ضلع شمال برخی افراد اقدامات و تاسیساتی انجام داده‌اند که تعارض منافع مشکلاتی را ایجاد می‌کند.

علی پور با بیان اینکه 112 کیلومتر از ساحل در اختیار شهرداری‌ها است، ادامه داد: باید از تداخل مدیریت و تعارض منافع در بهره برداری عمومی و حفاظت از اراضی اقداماتی صورت گیرد و شهرداران ساحلی در حفاظت از آن با منابع طبیعی مشارکت کنند و مدیریت هماهنگ در ساحل نیاز است.

 دریای مازندران تابستان سال قبل 77 قربانی گرفت و بیشتر این غریق را افراد غیربومی تشکیل داده‌اند، با توجه به اینکه بیشتر غرق‌شدگان از قشر جوان، غیربومی و مسافر هستند و بیشتر این افراد با وجود توصیه‌ها و هشدارهای مکرر، محدوده‌های ایمن سازی نشده و خارج از طرح را برای شنا انتخاب کرده بودند، به نظر می‌رسد اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی درباره نحوه استفاده مطلوب و ایمن از دریا نیاز به عزم ملی در سراسر کشور دارد و تلاش مسئولان استانی به تنهایی چاره ساز نیست.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/257229/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اعمال محدودیت ترافیکی در جاده کرج- چالوس و آزادراه تهران - شمال

پیش‌بینی وضع هوای مازندران در 6 روز آینده

مبادله تجاری 11 میلیون دلاری گمرکات مازندران و پاکستان

ادامه مراسم جمعه‌های خشم در مازندران

ضرب‌الاجل استاندار لرستان برای تعیین‌تکلیف برج‌های خرم‌آباد

شکوفه های بهاری در مازندران

ثبت بیش از 64 میلیون تردد در جاده های مازندران

پیش بینی تولید 1500 قلم کالای دانش بنیان در مازندران

حمایت حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا (س) از طرح نور

محمودآباد میزبان تور بین‌المللی دوچرخه سواری خزر شد

لزوم تقویت دانشگاه فرهنگیان

گسترش حمایت از دانش‌بنیان‌ها در مازندران

کشف رشوه خواری و پولشویی بیش از 20 میلیاردی در استان یزد

توزیع 1000 تن مرغ و گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در مازندران

استاندار ایلام: از عملکرد اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان رضایت داریم

آخرین وضعیت جاده‌ها؛ تردد روان در محورهای چالوس و هزار

تجمع مردم خرم آباد در حمایت از اجرای طرح نور

وضعیت «برج‌های دوقلو» خرم‌آباد هر چه سریع‌تر تعیین تکلیف شود

ممنوعیت های تردد در محورهای شمالی در پایان هفته اعلام شد

وضعیت «برج‌های دوقلو» در خرم‌آباد هر چه سریع‌تر تعیین تکلیف شود

آبگرفتگی 10 مسکن در سوادکوه/ 7 سردهنه در بابل آسیب دید

ادامه مراسم جمعه های خشم در مازندران

کمیته انضباطی؛ خیبری‌ها 100 میلیون جریمه شدند

تاکید نماینده ولی فقیه بر رسیدگی بیشتر مسئولان به آسیب های اجتماعی

رئیس دادگستری مازندران به متعرضین منابع طبیعی هشدار داد

انهدام باند سارقان در خرم‌آباد

دستگیری سارقان حرفه‌ای منازل در تنکابن

پیش بینی افزایش دمای هوا در مازندران

تجمع مردمی حمایت از «طرح نور» در خرم‌آباد برگزار می‌شود

توضیح سردار رادان درباره گشت ارشاد/ مهمتر از طرح نور، پلیس ماموریتی ندارد!

طرح نور مایه قوت قلب و امید مردم است

ساماندهی رودخانه بابلک از بروز خسارت به یک روستا پیشگیری کرد

بیش از 300 برنامه هفته کار و کارگر در مازندران برگزار می‌شود

توزیع یک هزار تن مرغ و گوشت قرمز تنظیم بازاری در مازندران

حمایت هزار استاد حوزه علمیه قم از اجرای طرح «نور» فراجا

حمایت استاد حوزه علمیه قم از اجرای طرح «نور» فراجا

حمایت مردم از اجرای طرح نور

ثبت بیش از 64 میلیون تردد در جاده‌های مازندران

گشایش نخستین دوره المپیاد فرهنگی، ورزشی و علمی شهید عجمیان + فیلم

سوءاستفاده از احساسات زنان با پیج مادر

ثبت نام جام هواداری تمدید شد

طرح تدبر در سوره نور در خراسان جنوبی اجرایی می شود

تجلیل مردم اراک و ساوه از پلیس در اجرای طرح نور

قدردانی از همکاری و مشارکت مردم و مسئولان از اجرای طرح نور در آذربایجان غربی

قدردانی فرمانده انتظامی از همکاری و مشارکت مردم و مسئولان در اجرای طرح نور

آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز پنجشنبه 6 اردیبهشت / ترافیک سنگین در محور چالوس

قدردانی بانوان آستارایی از عوامل پلیس در اجرای طرح نور

اعزام تیم بوکس نوجوانان مازندران به مسابقات قهرمانی کشور

تشکیل یک استان جدید تصویب شد

توضیحات قوه قضاییه درباره حکم توماج صالحی