پیام مازند

آخرين مطالب

چهار واحد صنعتی مازندران طی 10 روز اخیر به چرخه تولید برگشتند گفتگو

چهار واحد صنعتی مازندران طی 10 روز اخیر به چرخه تولید برگشتند
  بزرگنمايي:

پیام مازند - مجید فانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان این که با برگشت این تعداد بنگاه اقتصادی به چرخه تولید برای 78 نفر شغل ایجاد شده است، افزود : طبق زمان‌بندی و با پیگیری موردی مشکلات تولیدکنندگان درصدد شکوفایی تولید و اشتغال در مازندران هستیم.
وی با بیان این که در ابتدای سال جاری 375 واحد صنعتی راکد در مازندران وجود داشت، خاطر نشان کرد : طبق ارزیابی‌های سازمان صمت مازندران در 6 ماه گذشته 127 بنگاه اقتصادی به چرخه تولید بازگردانده شدند.
 
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با اشاره به روند مثبت اشتغال زایی برای افراد بیکار در کارخانه‌های استان طی ماه‌های گذشته، افزود: اشتغال زایی برای پنج هزار و 490 نفر در حوزه صنعت مازندران از دستاوردهای ماندگار دولت مردمی سیزدهم است.
وی ادامه داد: مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در مازندران دارای ضمانت اجرا است و تمامی اظهار نظرهای مدیران کل در این جلسه ضبط می‌شود و در صورت ترک فعل، مسوول مربوطه متخلف شناخته شده و با آن برخورد خواهد شد.
فانی با بیان این که در 6 ماه گذشته حدود 131 میلیارد تومان از بدهی‌های بیمه‌ای و مالیاتی بنگاه‌های اقتصادی راکد و نیمه فعال مازندران با مصوبه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید تقسیط شد، گفت: عمده مشکلات واحدهای صنعتی راکد مازندران داشتن معوقه مالیاتی، تامین اجتماعی و بانکی است.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با بیان این که در 6 ماه گذشته کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید مازندران 328 مصوبه در راستای حمایت از بنگاه‌های اقتصادی داشت، افزود : با دستور مستقیم استاندار مازندران تاکنون 87 درصد از مصوبات این جلسات در گام اجرایی قرار گرفت و 13 درصد دیگر در دست پیگیری است.
وی از پرداخت یک هزار میلیارد تومان تسهیلات سرمایه در گردش برای احیای واحدهای راکد استان در 6 ماه گذشته خبر داد و گفت : احیای 47 واحد صنعتی تعطیل دیگر تا پایان آذرماه در مازندران در دستور کار قرار دارد.
حدود 80 هزار نفر به صورت مستقیم در واحدهای تولیدی و صنعتی استان اشتغال دارند و از مجموع 2 هزار و 300 واحد صنعتی استان، 461 واحد در بخش ماشین‌آلات و فلزات اساسی، 139 واحد در بخش برق و الکترونیک، 115 واحد در بخش نساجی، 408 واحد در بخش محصولات شیمیایی، 216 واحد در بخش سلولزی، 530 واحد در بخش کانی غیرفلزی و 367 واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول فعالیت هستند.
بیشترین سهم واحدهای صنعتی استان نیز متعلق به شهرستان آمل است که حدود 400 واحد صنعتی فعال دارد. 26 درصد صنایع فعال استان نیز در شهرستان‌های ساری، بابل و سوادکوه مستقر هستند.
مازندران در حوزه اشتغال واحدهای صنعتی با استقرار چهار درصد واحدهای صنعتی کشور در این استان یازدهمین استان کشور است و 3.8 درصد اشتغال صنعتی را در اختیار دارد.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/267674/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرپرست معاونت هماهنگی و رئیس ارزیابی عملکرد آموزش و پرورش مازندران معارفه شد

فوتبال، خود زندگیست!

اعضای کادر فنی تیم ملی جوانان MMA ایران معرفی شدند

جوکوویچ، اندی ماری را اخراج کرد

رسوایی قهرمان آمریکایی؛ کایل اسنایدر بازداشت شد

کشف 33 سکه تاریخی در ساری

گزارش جدید: هکرها در بلاکچین متقاطع سریع عمل می‌کنند

یونی‌سواپ تاریخ ساز شد / یک گام بزرگ برای حوزه‌ رمزارزها و ظهور کیف پول هوشمند

آیا پول واحد بریکس دست یافتنی است؟

اعمال محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته جاری در جاده‌های شمال کشور

خبر مهم بانک مرکزی درباره تغییر نام ریال ایران/ جزییات حذف 4 صفر از پول ملی اعلام شد

معرفی 7 واحد برتر مشاغل خانگی مازندران در کشور

حضور 9 تیم خارجی در مسابقات بین المللی کشتی بهشهر

اردوی تیم ملی کشتی فرنگی با دو صندلی خالی؛ سکوت سنگین در اوزان 82 و 130 کیلوگرم و راز چرخه ناتمام

بحران تازه در بندر شهید رجایی / گلوگاه ترانزیت کشور منفجر شد

سرپرست فنی و حرفه‌ای استان مازندران معرفی شد

برگزاری مسابقات بین المللی کشتی آزاد شهید هاشمی‌نژاد در بهشهر

بازدید کاروان جامعه کار و تولید پارس جنوبی از مناطق عملیاتی غرب کشور

آغاز عملیات ساخت هشتمین ایستگاه آتش‌نشانی در شهر خرم‌آباد

دارویی که افسار میگرن را می‌کشد

نشست «دیدار با م. مؤیّد» شاعر پیشکسوت

یک مجموعه داستان و رمان جدید در نمایشگاه کتاب

آیین تکریم و معارفه معاونت آموزش متوسطه آموزش و پرورش مازندران برگزار شد

آغاز اردوی تیم ملی کانوپولو بانوان با حضور 14 قایقران

حریف تیم والیبال فولاد سیرجان در لیگ قهرمانان آسیا مشخص شد

امین اسماعیل‌نژاد دومین مهاجم برتر لیگ لهستان

جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا؛ صعود ژاپن و تایلند به نیمه‌نهایی

سایت کره‌ای: طارمی جوکر فینال می‌شود

سخنگوی استقلال: انتخاب سرمربی با مشورت سیدورف خواهد بود

شرح وظایف سیدورف در استقلال

5 اشتباه رایج در جذب لید و راه‌های جلوگیری از آن‌ها

کیانوش عیاری: تلاش می کنم سختی‌های زندگی را بپذیرم/ به دنبال روزنه‌ای از نور در دل تاریکی هستم

جنگل هفت‌خال در قرنطینه؟ | گردشگران دیگر حق ورود ندارند

10 اشتباه رایج در دادن پول توجیبی به فرزندان

323 سرعت‌کاه غیرمجاز مازندران حذف می شود

شهر بدون پول نقد؛ پرداخت ارز دیجیتال برای خدمات دولتی در دبی

جریمه سنگین برای قاچاق موتورسیکلت

جزئیات طرح حذف 4 صفر از پول ملی

توزیع پنل‌های خورشیدی در نور گامی بلند در حمایت از عشایر

سفر هوایی مشهد به رامسر برقرار شد

هوای مازندران تا فردا آفتابی و گرم

تجلیل از مجاهدت‌های شهدای اردیبهشت خان طومان

برداشت گیاه دارویی بابونه از مرغزار‌های دشت فریم

5300 کیلومتر از شبکه آب مازندران فرسوده است!

میوه‌ای که جای دارو را می‌گیرد؛ 10 خاصیت شگفت‌انگیز سنجد

ورود وزیر میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی، سفیر ازبکستان و دبیر کل کشورهای عضو اکو به جزیره کیش

بازرسی سازمان منطقه آزاد کیش از انبارها و کانتینرهای بندرتجاری کیش

رونمایی از زندگی‌نامه شهید قاسم سلیمانی به زبان قزاقی

رونمایی از «تاریخ تحلیلی ورزش‌های باستانی و کشتی پهلوانی»

نشر شاهد در خط مقدم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ایستاده است