مازندران در حوزه صنایع غذایی پیشرو است
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام مازند- سعید باقری ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران بااشاره به معرفی واحدهای نمونه صنایع غذایی و دارویی در استان گفت: این واحدها در 9 رسته از جمله فرآوردههای گوشتی، کنسرو غیرگوشتی، صنایع بسته بندی و غیره شناسایی شدند.
وی گفت: در هر رسته به عنوان واحد برتر
کیفیت معرفی و از هشت کارشناس برتر کیفیت تقدیر میشود و این اقدام عامل و
مشوقی برای تولید غذای باکیفیت است.
باقری با اشاره به روز جهانی غذا برای
بزرگداشت صنعت غذا گفت: مازندران پیشرو صنعت غذای کشور از نظر برندها، کمی و
کیفی است و صنعت غذای استان حرفهای زیادی برای گفتن دارد.
رئیس انجمن صنایع غذایی و دارویی استان
مازندران با اظهار اینکه 46 درصد صنعت استان را صنایع غذایی تشکیل میدهند،
این آمار را قابل توجه دانست و گفت: 50 درصد از صنعت مازندران غذایی است و
باید مسئولان بیشتر به این صنعت بها دهند.
وی با عنوان اینکه درصد بالایی از صنایع استان را واحدهای غذایی و دارویی تشکیل میدهند، گفت: باید برای توسعه صنعت تلاش بیشتر شود.
-
شنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۱ - ۲:۲۹:۵۲ PM
-
۶۵ بازديد
-
مهر
-
سعید باقری
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/267933/