پیام مازند

آخرين مطالب

روزهای سیاه نفت‌مسجدسلیمان؛ یک بار جستی مخلک... ورزشی

روزهای سیاه نفت‌مسجدسلیمان؛ یک بار جستی مخلک...
  بزرگنمايي:

پیام مازند - ایسنا/خوزستان تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان هشت روز است که در اعتصاب به سر می‌برد، اعتصابی که گویا در تب داغ جام جهانی گم شده است و مسئولان ورزش خوزستان به آن توجهی ندارند.
نفت مسجدسلیمان لیگ بیست و دوم را با ثبات در راس کادرفنی و بستن زودهنگام تیم نسبت به فصل های گذشته آغاز کرد تا جایی که برنامه منظم باشگاه برای تمرینات و اردوهای پیش فصل، همه علاقه مندان به نفت را برای حضور موفق تر نسبت به فصل های اخیر امیدوار کرد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
به گزارش ایسنا، شاگردان مهاجری با انگیزه لیگ را شروع کردند و نتایج شش هفته ابتدایی لیگ – حتی شکست 2 بر یک برابر پرسپولیس- که همراه با بازی های زیبا و با برنامه بود، نوید فصل خوبی را می داد اما همین تیم که مقابل سرخ آبی های پایتخت مقتدر و با جسارت نشان داد، شیرازه‌اش به یکباره از هم پاشید و شکست‌های سنگین مقابل تیم‌های نساجی، تراکتور، گل گهر و ذوب آهن چهره دیگری از این تیم نشان داد، چهره ای متزلزل که حاکی از مشکلات فراوان در این تیم بود.
نفت که راه تنزل را در پیش گرفته بود تا پیش از تعطیلات لیگ خود را از میانه های جدول به همسایگی نفت آبادان به قعر جدول رساند. جایگاهی ترسناک و تداعی‌گر فصل گذشته که نفت با اما و اگر و به سختی فراوان و حتی می‌توان گفت با معجزه توانست در لیگ برتر بماند.
نفت که این روزها مشکل اصلی اش نبود پول و پرداختی تنها 13 درصد از قرارداد بازیکنان خود است، با اعتصاب بازیکنان که هشت روز از آن می‌گذرد مواجه بوده و روزهای پرالتهابی را می‌گذراند. بازیکنانی که پیش از اعتصاب نیز به خاطر همین بی‌پولی و فشار خانواده های‌شان تمرکز و کیفیت لازم را در تمرینات نداشتند و دغدغه بزرگی برای مهاجری شده بودند.
البته گره مشکلات تیم نفت مسجدسلیمان در همین استان خوزستان باز خواهد شد؛ پولی که برای کمک به تیم‌های نفتی خوزستان به حساب اداره‌کل ورزش خوزستان واریز شده، چند روزی است که در حساب این اداره‌کل قرار دارد و به گفته همین مسئولان هنوز راه قانونی برای واریز آن به حساب دو باشگاه نفتی استان پیدا نشده است، موضوعی تعجب برانگیز!
فرصت طلایی تعطیلی لیگ برای سر و سامان گرفتن تیم نفت در حال از دست رفتن است؛ پولی که همین حالا هم دیر به باشگاه نفت‌مسجدسلیمان رسیده و فرصت سوزی در رساندن آن به این باشگاه به صورتی بوده که حتی اگر طی چند روز آینده چند برابر پول فعلی هم به این تیم داده شود، "نوش دارو پس از مرگ سهراب" خواهد بود.
مسوولان خوزستانی که خوب می دانند به واسطه همین فوتبال، جوانان زیادی از آسیب‌های اجتماعی دور شده اند، نباید یادشان بروند که نفت فصل گذشته با دعا و ثنا در لیگ ماند و مردم و جوانان مسجدسلیمانی از سهمیه لیگ برتری خود محروم نشدند اما به قول معروف "یک بار جستی مخلک، دو بار جستی مخلک، آخر به دستی مخلک"؛ زنگ خطر برای نفت به صدا درآمده و اگر امروز فردا پول به این باشگاه نرسد و اعتصاب نفتی ها تداوم پیدا کند، احتمال رقن خوردن شرایط بدتری برای این تیم و جا خوش کردن آن در قعر جدول وجود دارد.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/270582/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استاندار مازندران: طرح نهضت ملی مسکن با جدیت دنبال می‌شود

جشنواره‌ای با عطر و بوی گل محمدی در بابل

چالوس میزبان مسابقات اسکیت آلپاین کشور

پیراهن بیرانوند، محرک بزرگ پیام نیازمند!

مشت‌زنان 4 تیم به‌دنبال رسیدن به نیمه‌نهایی لیگ برتر

تمرینات مدعی قهرمانی شروع نشده تعطیل شد

توجیه عجیب سرمربی ساحلی درباره حذف تیم ملی!

جنون خرید در فوتسال؛ اعتبار بانکی عامل اصلی قهرمانی!

«درسا ویسی»نایب قهرمان جهان شد، برنامه روز سوم نمایندگان ایران

علی یزدانی قهرمان هفته نخست تور جهانی تنیس شد

ترکیدگی لوله آب بین شهرهای چمستان و نور دردسرساز شد + فیلم

تنظیم پیش نویس تفاهم نامه نیرو در خدمت نور با مشارکت نیروهای مسلح

بیفوما- پرسپولیس: هم‌تیمی‌ها منتظر پول!

چگونه ترون خرید و فروش کنیم؟

سد زارم رود در ساری احداث می شود

افزایش سرطان‌های زودهنگام در آمریکا

تنظیم پیش نویس تفاهم نامه نیرو در خدمت نور با مشارکت نیروهای مسلح و برق هرمزگان

افزایش خطر زایمان زودرس با بیماری کبد چرب

چگونه می‌توان خستگی ناشی از «ام‌اس» را مدیریت کرد؟

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی

پاسخ سعید اخباری به اتهام وقت‌کشی جباری

حریفان دختران تنیس ایران در بیلی‌جین کینگ‌کاپ مشخص شد

دیدار رئیس انجمن کراسفیت با وزیر ورزش و جوانان

رکورد آسیایی ایران تحت تاثیر احتیاط

عینک آفتابی؛ انتخابی ساده، محافظت کامل از چشم‌ها

مجری کارشناس صدا و سیما توسط پسرخاله‌اش کشته شد

دانشگاه به پایگاهی برای اتصال دانش به تولید و سرمایه تبدیل شود

ماجرای دقیق قتل هولناک زهرا میرزایی فاش شد/ خانواده‌اش چه گفتند؟

هشدار مصرف خودسرانه «ریتالین» در ایام امتحانات

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

بررسی عملکرد پرسپولیس در دو بازی اخیر

با یک ابهام؛ ترکیب احتمالی بارسلونا و رئال

سخت‌ترین بازی همه عمر آرنولد در آنفیلد

مرحله دیگری از چرخه انتخابی تیم ملی کشتی آزاد اعلام شد

جای خالی سید خیلی زود حس شد!

توقف نگران کننده دختران فوتسال ایران در آسیا

نه بزرگ سازمان لیگ برای جشن قهرمانی در تبریز

خلاصه والیبال فولاد ایران 3 - ناخون تایلند 2

کاوشگر شوروی پس از 53 سال روی زمین سقوط کرد

برنامه تغییر نام «خلیج فارس» ترامپ مایه طنز کمدین‌های آمریکا شد

تمجید «تام کروز» از همسر سابقش

شکایت رئیس سابق هیئت کاراته مازندران

مجری کارشناس صدا و سیما توسط پسرخاله اش کشته شد

کلاهبرداری 210 میلیاردی با وعده معامله و خرید و فروش املاک در نکا

مازندران مبدا ورود گندم باکیفیت کشورهای خزری معرفی شود

برگزاری جشنواره روز ملی گلابگیری در بابل + فیلم

شاهنامه خوانی در باغ جهانی عباس آباد برگزار می‌شود

تداوم هوای گرم در مناطق ساحلی مازندران تا چهارشنبه

در نشست خبری سمپوزیوم بازار گردشگری کشورهای عضو اکو چه گذشت/ آموزش نیاز همیشگی یک مقصد گردشگری