پیشبینی تولید بیش از 22 هزار تن گوشت سفید در مازندران
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام مازند - باشگاه خبرنگاران / معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران گفت: پیشبینی میشود 22 هزار و 866 تن گوشت سفید در مازندران تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
مسعود احمدی حاجی، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران از جوجه ریزی 12 میلیون و 140 هزار قطعهای در مرغداریهای گوشتی استان در آبانماه امسال خبر داد و اظهار کرد: پیشبینی میشود با این تعداد جوجه ریزی، 22 هزار و 866 تن گوشت سفید در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
او افزود: 2 میلیون و 410 هزار و 950 قطعه از جوجه ریزیهای انجام شده در آبانماه امسال از نژاد آپلاس، 2 میلیون و 842 هزار و 150 قطعه از نژاد آرین، 5 میلیون و 350 هزار و 190 قطعه از نژاد راس و یک میلیون و 537 هزار و 15 قطعه از نژاد کاب بود.
احمدی حاجی تعداد جوجه گوشتی تولیدی کارخانجات جوجه کشی استان را 48 میلیون و 167 هزار و 72 قطعه، جوجه گوشتی تولیدی مزارع مرغ مادر گوشتی را 31 میلیون و 182 هزار و 766 قطعه و جوجه ریزی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان را 53 هزار و 80 قطعه اعلام کرد.
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/270865/