جوجهریزی 11.5 میلیون قطعهای در مرغداریهای مازندران
اقتصادی
بزرگنمايي:
پیام مازند - مسعود احمدی حاجی درباره میزان جوجهریزی و تولید گوشت سفید در مازندران گفت: دیماه امسال 11 میلیون و 503 هزار قطعه جوجهریزی در مرغداریهای گوشتی استان مازندران انجام شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: 3 میلیون و 345 هزار و 830 قطعه از جوجهریزیهای انجام شده در یکماه اخیر از نژاد آرین، 2 میلیون و 264 هزار و 950 قطعه از نژاد آپلاس، 4 میلیون و 821 هزار و 995 قطعه از نژاد راس و 994 هزار و 290 قطعه از نژاد کاب بود.
احمدیحاجی تعداد جوجه گوشتی تولیدی کارخانجات جوجه کشی استان را 46 میلیون و 953 هزار و 933 قطعه، جوجه گوشتی تولیدی مزارع مرغ مادر گوشتی را 30 میلیون و 731 هزار و 443 قطعه، جوجهریزی در مزارع مرغ گوشتی را 11 میلیون و 503 هزار و 65 قطعه و جوجهریزی مزاع مرغ مادر گوشتی استان را 166 هزار و 380 قطعه اعلام کرد.
وی گفت: پیشبینی میشود با این تعداد جوجهریزی، 21 هزار و 177 تن گوشت سفید در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/281095/