هر 8 سال نیازمند نصب نیروگاهی با ظرفیت نیروگاه شهید سلیمی نکا هستیم
اقتصادی
بزرگنمايي:
پیام مازند - مدیرعامل شرکت برق منطقهای مازندران و گلستان، گفت: برای تأمین برق پایدار در استانهای مازندران و گلستان با توجه به رشد بار در این استانها هر 8 سال نیازمند نصب نیروگاهی با ظرفیت نیروگاه شهید سلیمی نکا هستیم.
کوروش موسوی تاکامی در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در بخش تولید و انتقال برق در استانهای مازندران و گلستان نیازمند اجرای پروژههای بزرگی در راستای تأمین برق مطمئن و پایدار هستیم.
وی اظهار کرد: در بخش توزیع هم استانهای مازندران و گلستان از شرایط خوبی برخوردار نیستند که امیدواریم بتوانیم با برنامهریزی و هدایت مسئولان ذیربط به اهداف تعیینشده دستیابیم.
موسوی تصریح کرد: در حال حاضر شرکت برق منطقهای مازندران و گلستان با 157ایستگاه انتقال فوق توزیع نصبشده با ظرفیت حدود 18 هزار و 575 مگا ولتآمپر و 6 هزار کیلومتر مدار خط در بین 16 شرکت برق منطقهای کشور رتبه هفتم را ازلحاظ حجم شبکه و رتبه سوم ازنظر تعداد مشترکان به خود اختصاص داده است.
وی بابیان اینکه 3 میلیون مشترک در استانهای مازندران و گلستان مستقر هستند که بالغبر 2 میلیون و 200 هزار نفر از آنها در استان مازندران هستند، افزود: شبکه پیچیده و درهم تنیده انتقال فوق توزیع مازندران و گلستان بهگونهای است که با کشور ترکمنستان ارتباط الکتریکی داشته و در همین راستا با استانهای خراسان، سمنان، گیلان و تهران تبادل بار دارد.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای مازندران و گلستان با بیان اینکه مصرف بار در طول هرسال بهصورت فزایندهای در حال افزایش است، افزود: در حال حاضر رشد بار شرکت برق منطقهای مازندران و گلستان بالغبر 5 درصد است که این عدد در شرایط پساتحریم به بالای 9 درصد خواهد رسید.
وی ادامه داد: پیشبینی میشود در سال 1405 نیاز مصرف انرژی برق استانهای مازندران و گلستان به 6 هزار مگاوات برسد که این امر نیازمند برنامهریزیهای کوتاهمدت و بلندمدت برای تأمین انرژی مورد نیاز این استانها است.
موسوی با اشاره به اینکه در شرایط تحریم هر 4 سال، هزار مگاوات به مصرف استانهای مازندران و گلستان افزوده میشود، خاطرنشان کرد: با این مدل مصرف، انرژی برق موردنیاز استانهای مازندران و گلستان در پایان دولت سیزدهم به 7 هزار مگاوات خواهد رسید.
وی افزود: بعد از استان هرمزگان، شرکت برق منطقهای مازندران و گلستان در بین 16 شرکت برق منطقهای کشور بالاترین نرخ رشد بار سالانه کشور را دارد ازاینرو نیازمند گسترش زیرساختهای صنعت برق در استان هستیم.
این مسئول یادآور شد: استانهای مازندران و گلستان حدود 8 درصد از کل بار کشور را مصرف میکنند این در حالی است که شرکت برق منطقهای مازندران و گلستان 7 درصد تعداد مشترکان کشور را در خود جایداده است، ازاینرو باید با فرهنگسازی و دعوت مشترکان به مصرف بهینه انرژی، آنان را تشویق به مدیریت مصرف برق نماییم.
وی مقدار نامی نیروگاههای نصبشده در مازندران و گلستان را 4 هزار مگاوات اعلام کرد و گفت: به دلیل شرایط اقلیمی (دما و رطوبت) عملاً نمیتوانیم بیش از 3 هزار مگاوات برق تولید کنیم.
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/286511/