پیام مازند

آخرين مطالب

آهنگ سفرهای نوروز کوک شد/ پیشوازی کارتن بدستان از مسافران مقالات

آهنگ سفرهای نوروز کوک شد/ پیشوازی کارتن بدستان از مسافران
  بزرگنمايي:

پیام مازند - ساری- زنگ سفرها زودتر از نوروز در مازندران به صدا درآمده و مهمانان بهاری برای بهارگردی به سمت این استان حرکت کرده اند.
 آهنگ سفرهای نوروزی امسال 10 روز زودتر از بهار نواخته شد و طبق معمول و رسم هرساله، ارائه آمار میراث فرهنگی و مولیان امر و سرشماری خودروها و ثبت سفرها شروع شد.
ظرفیت اقامت رسمی ثبت شده در مازندران برای نوروز 1402 حدود یک میلیون و 250 هزار نفر شب است و پیش بینی‌ها حاکی از آن دارد که بیش از 22 میلیون مسافر امسال در مازندران اقامت کنند.
به رغم آن ستاد و کمیته‌های مختلف سفرهای نوروزی در مازندران شکل گرفته اما در شهرستان‌ها نوعی رهاشدگی و بی برنامگی دیده می‌شود و همچنان مسافران و ساماندهی آنها با کارتن‌های ویلا – ویلا می چرخد .
کافی است از یکی از جاده‌های ارتباطی به مازندران سفر کنید و در رودی شهرهای پل سفید، آمل، چالوس و یا رامسر نیش ترمز بزنید، ده‌ها نفر کارتن به دست به سراغ تان می آیند تا یک ویلا و سوئیت را اجاره دهند و تلاش چندساله برای ساماندهی کارتن به دست‌ها همچنان سر خط باقی مانده است.
هتل‌ها، واحدهای اقامتی، متل ، رستوران، مجتمع‌های بین راهی، هتل آپارتمان‌ها و ویلاهای اجاره‌ای بخش مهمی از اقامت مسافران نوروزی را به دوش می‌کشد و در این بین سهم ویلاهای شخصی و اجاره بیش از دیگر بخش‌ها است.
همترازی نرخ‌های ویلاهای اجاره‌ای روستایی با آپارتمان‌های شهری
محمدعلی که سال هاست در زمینه اجاره ویلاهای شخصی در غرب مازندران و در شهرهای نوشهر و چالوس فعالیت می‌کند، گفت: بیشتر مسافرانی که برای تهیه ویلا و سوئیت مراجعه می‌کنند در پی خانه‌های ییلاقی و روستایی هستند.

پیام مازند


وی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این که طی سال‌های اخیر اجاره ویلاها و خانه‌های روستاهای روستایی افزایش یافته است، افزود: در حال حاضر اجاره ویلا در مناطق روستایی از شبی یک میلیون تومان به بالا است.
وی ادامه داد: کارتن به دست‌ها که سال از طریق اجاره ویلا و سوئیت امرار معاش می‌کنند اما هیچ برنامه‌ای برای ساماندهی آنها وجود ندارد.
طبل نوروز با آغاز سفرهای در مازندران و دیگر مناطق به صدا در آمد و متولیان امور تاکید می‌کنند که شرایط و بسترهای برای میزبانی مسافران فراهم است. صادق برزگر مدیرکل میراث فرهنگی مازندران با اشاره به شکل گیری ستاد و کمیته‌های مختلفی میزبانی از مسافران نوروزی خبر داد و گفت: استان مازندران دارای جاذبه‌های فراوانی است که می‌تواند در نوروز مورد استفاده و بهره گیری قرار گیرد.
یک پنجم مسافران مازندران در نوروز سفر می‌کنند
وی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به افزایش قابل توجه مسافران سال جاری در استان اظهار داشت: تقریباً یک پنجم مسافران استان در نوروز به استان سفر می‌کنند و و به دلیل تقارن با ماه مبارک رمضان تمهیدات لازم برای سفرهای استان اندیشیده شده است.
وی افزود: بابیان اینکه، پیش‌بینی می‌شود مسافران در نوروز 1402 به استان مازندران، افزایش یابد تمامی هتل‌ها، مراکز اقامتی، خانه مسافر، مراکز بوم‌گردی، تأسیسات ساحلی، واحدهای پذیرایی بین‌راهی و منطقه نمونه گردشگری و..... آماده پذیرش مسافران و گردشگران در نوروز 1402 هستند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران در ادامه افزود: تعداد یک میلیون و 253 هزار و 148 نفر شب مسافر در این مراکز و تأسیسات گردشگری می‌توانند اقامت داشته باشند چنانچه هر مشکلی در این خصوص برای مهمانان نوروزی در این استان به وجود آید همکاران ما در دبیرخانه ستاد تسهیلات سفر به‌صورت شبانه روز پاسخگو بوده، تمام تلاش خود را جهت رفاه حال این عزیزان خواهند کرد.
وی تصریح کرد: تمامی تأسیسات و مراکز گردشگری زیر مجموعه این اداره‌کل بایستی در رفاه حال گردشگران با توجه به مهمان نواز بودن این استان در اسکان و خدمات رسانی هر چه بهتر مسافران به طور جدی در دستور کار خود قرار دهند.
شناسایی 30 روستای هدف گردشگری
بیش از سه هزار روستا در مازندران وجود درد و برخی از روستاها به عنوان هدف گردشگری شناسایی شده است و هرساله بخشی از مسافران نوروزی به این مناطق سفر می‌کنند. مهران حسنی معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران در این جلسه از راه‌اندازی دبیرخانه ستاد در ادارات گردشگری مازندران خبر داد و گفت: ثبت مسافران نوروزی در این استان از روز شانزدهم اسفند آغاز شد.
مهران حسنی افزود: جذب گردشگر از سوی دهیاران بسیار مهم است و در این زمینه برنامه‌ریزی‌های لازم داشته باشند تا توازن مسافر در همه نقاط استان برقرار شود و با انجام این مهم سبب ماندگاری مسافران می‌شود.

پیام مازند


معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران یادآور شد: به‌ویژه در جاده کندوان با توجه به نقاط روستایی اطراف آن نقش دهیاران در گردشگری روستایی و کاهش گره ترافیکی بسیار مهم است.
حسنی یادآور شد: با توجه به تاکید استاندار مازندران فضاهای ورزشی هم در زمان بارندگی طی تعطیلات نوروزی باید مهیا شود و در صورت لزوم مسافران از این فضاها مستقر شده و استفاده کنند.
اقامت 1.5 میلیون مسافر
وی میزان اقامت و ثبت مسافران را از 16 اسفندماه بیش از یک میلیون و500 هزار نفر ذکر کرد و گفت: بیشتر این مسافران در مناطق غربی استان ثبت شده است.
وی با عنوان این که از دی ماه ستاد خدمات سفر استان به ریاست استاندار و معاونت سیاسی امنیتی تشکیل شده است، گفت: تمامی امکانات و ظرفیت‌ها برای پذیرایی از مسافران نوروزی در استان مهیا شده است .
قرار است مازندران میزبانی چند ده میلیون مسافران نوروزی شود و استاندار مازندران شرایط امسال را به دلیل تقارن ماه مبارک رمضان و سال نو ویژه خواند و اظهار کرد: تمهیدات لازم برای خدمت‌رسانی به مردم و مسافرین ایجاد شود و همه امکانات و اقلام برای مردم استان و مسافرین فراهم شود.
سید محمود حسینی‌پور گفت: با توجه به اینکه میزبان میلیون‌ها مسافر در استان هستیم باید از خدمات ملی هم بهره‌مند شویم و به ویژه در تأمین گوشت قرمز استان آرامش را در بازار حاکم کنیم و نیازها تأمین شود.
مازندران جاذبه‌های طبیعی و گردشگری فراوانی دارد که سالانه گردشگران زیادی را به خود می‌کشاند و اهالی بومی منطقه مدیریت و نظارت بر بازار، اماکن گردشگری، تسهیل و روان سازی ترافیک را از مهمترین مطالبات از متولیان و برنامه ریزان عنوان کرده اند .

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/408622/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرپرست معاونت هماهنگی و رئیس ارزیابی عملکرد آموزش و پرورش مازندران معارفه شد

فوتبال، خود زندگیست!

اعضای کادر فنی تیم ملی جوانان MMA ایران معرفی شدند

جوکوویچ، اندی ماری را اخراج کرد

رسوایی قهرمان آمریکایی؛ کایل اسنایدر بازداشت شد

کشف 33 سکه تاریخی در ساری

گزارش جدید: هکرها در بلاکچین متقاطع سریع عمل می‌کنند

یونی‌سواپ تاریخ ساز شد / یک گام بزرگ برای حوزه‌ رمزارزها و ظهور کیف پول هوشمند

آیا پول واحد بریکس دست یافتنی است؟

اعمال محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته جاری در جاده‌های شمال کشور

خبر مهم بانک مرکزی درباره تغییر نام ریال ایران/ جزییات حذف 4 صفر از پول ملی اعلام شد

معرفی 7 واحد برتر مشاغل خانگی مازندران در کشور

حضور 9 تیم خارجی در مسابقات بین المللی کشتی بهشهر

اردوی تیم ملی کشتی فرنگی با دو صندلی خالی؛ سکوت سنگین در اوزان 82 و 130 کیلوگرم و راز چرخه ناتمام

بحران تازه در بندر شهید رجایی / گلوگاه ترانزیت کشور منفجر شد

سرپرست فنی و حرفه‌ای استان مازندران معرفی شد

برگزاری مسابقات بین المللی کشتی آزاد شهید هاشمی‌نژاد در بهشهر

بازدید کاروان جامعه کار و تولید پارس جنوبی از مناطق عملیاتی غرب کشور

آغاز عملیات ساخت هشتمین ایستگاه آتش‌نشانی در شهر خرم‌آباد

دارویی که افسار میگرن را می‌کشد

نشست «دیدار با م. مؤیّد» شاعر پیشکسوت

یک مجموعه داستان و رمان جدید در نمایشگاه کتاب

آیین تکریم و معارفه معاونت آموزش متوسطه آموزش و پرورش مازندران برگزار شد

آغاز اردوی تیم ملی کانوپولو بانوان با حضور 14 قایقران

حریف تیم والیبال فولاد سیرجان در لیگ قهرمانان آسیا مشخص شد

امین اسماعیل‌نژاد دومین مهاجم برتر لیگ لهستان

جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا؛ صعود ژاپن و تایلند به نیمه‌نهایی

سایت کره‌ای: طارمی جوکر فینال می‌شود

سخنگوی استقلال: انتخاب سرمربی با مشورت سیدورف خواهد بود

شرح وظایف سیدورف در استقلال

5 اشتباه رایج در جذب لید و راه‌های جلوگیری از آن‌ها

کیانوش عیاری: تلاش می کنم سختی‌های زندگی را بپذیرم/ به دنبال روزنه‌ای از نور در دل تاریکی هستم

جنگل هفت‌خال در قرنطینه؟ | گردشگران دیگر حق ورود ندارند

10 اشتباه رایج در دادن پول توجیبی به فرزندان

323 سرعت‌کاه غیرمجاز مازندران حذف می شود

شهر بدون پول نقد؛ پرداخت ارز دیجیتال برای خدمات دولتی در دبی

جریمه سنگین برای قاچاق موتورسیکلت

جزئیات طرح حذف 4 صفر از پول ملی

توزیع پنل‌های خورشیدی در نور گامی بلند در حمایت از عشایر

سفر هوایی مشهد به رامسر برقرار شد

هوای مازندران تا فردا آفتابی و گرم

تجلیل از مجاهدت‌های شهدای اردیبهشت خان طومان

برداشت گیاه دارویی بابونه از مرغزار‌های دشت فریم

5300 کیلومتر از شبکه آب مازندران فرسوده است!

میوه‌ای که جای دارو را می‌گیرد؛ 10 خاصیت شگفت‌انگیز سنجد

ورود وزیر میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی، سفیر ازبکستان و دبیر کل کشورهای عضو اکو به جزیره کیش

بازرسی سازمان منطقه آزاد کیش از انبارها و کانتینرهای بندرتجاری کیش

رونمایی از زندگی‌نامه شهید قاسم سلیمانی به زبان قزاقی

رونمایی از «تاریخ تحلیلی ورزش‌های باستانی و کشتی پهلوانی»

نشر شاهد در خط مقدم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ایستاده است