پیام مازند

آخرين مطالب

واگذاری خودرو به جانبازان توسط شرکت ایران خودرو آغاز شد بنیاد شهید و امور ایثارگران

واگذاری خودرو به جانبازان توسط شرکت ایران خودرو آغاز شد
  بزرگنمايي:

پیام مازند - مدیرکل تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران از آغاز واگذاری خودرو به 6000 ایثارگر مشمول و دارای اولویت توسط شرکت ایران خودرو به صورت فروش نقدی خبر داد.

به گزارش «ایثار»، میثم اروز با اشاره به بند «ی» تبصره 7 ماده واحده قانون بودجه سال 1401 کل کشور، گفت: تصویب‌نامه هیئت وزیران در خصوص اولویت‌بندی خانواده شهدا و جانبازان مشمول این قانون در تاریخ 30 بهمن سال جاری توسط معاون اول رئیس‌جمهور ابلاغ و اسامی حدود 23 هزار ایثارگر به ترتیب اولویت برای واگذاری خودرو به وزارت صمت اعلام شد.
وی افزود: بر اساس قانون بودجه سال جاری 10 هزار خودرو باید در سال 1401 به ایثارگران مشمول واگذار شود که با توافق به عمل آمده با وزارت صمت 6000 خودرو توسط شرکت ایران خودرو و 4000 خودرو توسط شرکت سایپا واگذار می‌شود و در نخستین مرحله تعداد 6000 خودرو 207 اتوماتیک به اولویت‌های اول و دوم تصویب‌نامه هیئت وزیران واگذار خواهد شد.
مدیرکل تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص ایثارگران مشمول دریافت خودرو از شرکت ایران خودرو، گفت: در اولویت اول و دوم جانبازان 70 درصد به ترتیب تقدم تاریخ تشکیل کمیسیون پزشکی تعیین 70 درصد جانبازی قرار دارند که البته باید توجه داشته باشند که بر اساس مصوبه هیئت وزیران، جانبازان 70 درصدی که از مزایای واگذاری خودروی داخلی بهره‌مند شوند مشمول استفاده از امتیازات واردات خودرو نخواهند بود.
اروز در مورد جانبازانی که از دریافت خودرو اعلام انصراف کنند، گفت: در صورت انصراف هر یک از جانبازان عزیز اولویت‌های بعدی به ترتیب جایگزین خواهند شد و بدین منظور تعداد بیشتری از مشمولان به وزارت صمت معرفی شده‌اند.
وی با بیان اینکه در قانون بودجه به ارائه تسهیلات برای واگذاری خودرو اشاره شده بود، افزود: با توجه به عدم اعلام آمادگی بانک‌ها برای ارائه تسهیلات، واگذاری خودرو در این مرحله به صورت نقدی خواهد بود و در آینده در صورت فراهم شدن شرایط، تسهیلات مورد اشاره اعطا خواهد شد و در تصویب‌نامه هیئت وزیران نیز آمده است که عدم دریافت تسهیلات بانکی موضوع قانون مورد اشاره مانع دریافت خودرو توسط مشمولین نخواهد بود و مشمولین بهای کل خودرو را به صورت نقدی پرداخت می‌نمایند.
مدیرکل تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد: ارسال پیامک از سوی شرکت ایران خودرو به اولویت‌های واجد شرایط برای ایجاد و یا به‌روز رسانی پروفایل شخصی آغاز شده است و این دسته از ایثارگران در مرحله بعدی پیامکی برای مطالعه و پذیرش شروط تصویب‌نامه هیئت وزیران دریافت خواهند کرد و متعاقباً پیامک سوم شامل ردیف قرارداد و امکان واریز وجه ارسال می‌شود که پس از دریافت این پیامک 72 ساعت برای پرداخت وجه کامل خودرو فرصت وجود خواهد داشت.
اروز در پایان اعلام کرد: واگذاری خودرو از سوی شرکت سایپا نیز پس از پایان ثبت‌نام خودرو توسط شرکت ایران خودرو آغاز خواهد شد.
برای دریافت تصویب‌نامه هیئت وزیران در خصوص اولویت‌بندی خانواده شهدا و جانبازان مشمول بند «ی» تبصره 7 ماده واحده قانون بودجه سال 1401 کل کشور اینجا را کلیک کنید.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/452016/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مسافران این خبر را بخوانند/ آزاد راه تهران شمال و جاده کندوان تا پایان اردیبهشت مسدود است

نور آبی گوشی چه بلایی سرتان می‌آورد

حواشی بازی استقلال 0-0 چادرملو

حواشی بازی نفت آبادان و پیکان

صحبت های غلامحسین پیروانی درباره صعود فجر به لیگ برتر

کارشناسی داوری بازی فولاد و استقلال خوزستان

وضعیت استقلال با جباری از دیدگاه تارتار سرمربی گل گهر

خلاصه بازی آتالانتا 2 - رم 1

صحبت های تارتار درباره عملکرد کارتال و نقل و انتقالات پرسپولیس

حواشی بازی فولاد و استقلال خوزستان

کارشناسی داوری بازی استقلال و چادرملو

پنالتی دادن به روش پت و مت!

نصب و احداث المان شهر المپیکی در ورودی آمل

کارشناسی داوری بازی خیبر خرم‌آباد – پرسپولیس

آخرین اخبار از نقل و انتقالات استقلال و پرسپولیس

اشک‌های پیمان یوسفی بعد از کادو جالب برنامه 1001

گل قیچی برگردون تماشایی و محشر سانتیاگو مونتیل در لیگ برتر آرژانتین

سعید اخباری سرمربی چادرملو: هفت هشت بازیکن استقلال آرزوی هر سرمربی هستند

شوخی جناب‌ خان با تیپ و استایل پیمان یوسفی؛ سلطان کت ایران هستی!

مهدی تارتار سرمربی گل گهر: اگر نکونام می ماند وضعیت استقلال از این بهتر بود

ویدیویی جالب از پیمان یوسفی بعد از دیدار با ولز در جام جهانی

کادوی جالب جناب خان برای پیمان یوسفی و شوخی با کلمات قصار او در گزارش‌ها

شعرخوانی جالب جناب‌خان برای پیمان یوسفی

پول توجیبی، آینده مالی کودکان

تیم منتخب دنیای فوتبال از نگاه پیمان یوسفی با حضور پر تعداد لیورپولی ها

خاطره پیمان یوسفی از تجربه لغو شدن گزارش بازی به دلیل سرقت از خانه او!

عصبانیت علی علیپور از تعویض شدن مقابل خیبر و لگد زدن به بطری آب معدنی

کارشناسی داوری بازی خیبر و پرسپولیس

حواشی بازی هوادار 1-1 سپاهان

کارشناسی داوری بازی هوادار 1-1 سپاهان

مشکلات عجیب هواداران پیش از آغاز بازی خیبر و پرسپولیس

حذف 4 صفر از پول ملی

شهرداری نوشهر 1 – 0 مس شهر بابک: شاگردان ربیعی برنده جدال میان جدولی ها

مراسم تجلیل از قهرمان‌های جهانی و المپیک در آمل برگزار شد

خاطره‌ی جالب عابدینی از هواداران آلمانی

گل ششم النصر به الاخدود توسط سادیو مانه

گل پنجم النصر به الاخدود توسط جان دوران

تکواندو نونهالان جهان؛ حذف 4 نماینده دیگر ایران در روز سوم

گل هفتم النصر به الاخدود توسط مانه

توسعه ورزش در منطقه محور گفت‌وگوی روسای کمیته ایران و قطر

صعود هندبال ساحلی ایران به‌ نیمه نهایی مسابقات قهرمانی آسیا

بمب نقل و انتقالاتی در اردوگاه آبی‌پوشان؛ ستاره سابق میلان استقلالی شد

آغاز محدودیت‌های ترافیکی از فردا در جاده‌های شمال کشور / جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است

پیروزی الوحده امارات با پاس گل نبوغ آمیز ستاره پرسپولیس +فیلم

پلیس راهور از مسدودیت جاده چالوس تا اطلاع ثانوی خبر داد!

جراحی زیبایی پول کلید می‌خورد

حذف 4 صفر از پول ملی / آیا ریال ایران نجات پیدا می‌کند؟

ساعت کار مدارس در مازندران تغییر نمی کند

پرواز‌های زائران حج تمتع از فرودگاه شهدای خرم آباد ادامه دارد

لیگ یک: جدال چهره‌های مشهور سرخابی به سود پیوس