لزوم مصرف غذاهای سبک و پرانرژی در وعده غذایی افطار
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام مازند - ایسنا/مازندران طبق اعلام بخش بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران لزوم مصرف غذاهای سبک و پرانرژی در وعده غذایی افطار مورد تاکید قرار گرفته است.
دانشگاه علوم پزشکی مازندران به روزه داران توصیه کرد، مصرف یک لیوان آب گرم، چای کمرنگ و یا یک لیوان شیر گرم همراه با خرما یا عسل در شروع افطار تاکید میشود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
همچنین استفاده از غذاهای سبک مثل فرنی، شیربرنج، نان و پنیر و سبزی، یکی از عادات خوب غذایی ایرانی در ماه مبارک رمضان است.
بر اساس توصیههای تغذیهای دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ماه مبارک رمضان، مطرح شد که زیاده روی در مصرف مواد قندی و شیرین از جمله حلوا و شله زرد خیلی شیرین در وعده افطار علاوه بر اضافه دریافت انرژی و چاقی، موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن میشود.
همچنین توصیه شد به جای نمک از سبزیهای خشک، معطر و محلی برای طعمدار کردن غذا استفاده شود و حداقل مقدار نمک در تهیه غذاها از نمک یددار تصفیه شده باشد.
انتهای پیام
-
پنجشنبه ۳ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۶:۱۲
-
۳۵ بازديد
-

-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/490349/