پیام مازند

آخرين مطالب

نماینده ولی فقیه در مازندران:

مانع زدایی بزرگترین گام برای رشد تولید و مهار تورم است اجتماعي

مانع زدایی بزرگترین گام برای رشد تولید و مهار تورم است
  بزرگنمايي:

پیام مازند - ساری- نماینده ولی فقیه در مازندران مانع زدایی را مهمترین و بزرگترین گام برای مهار تورم و رشد تولید بیان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر ، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی درخطبه های نمازجمعه ساری با گرامیداشت فرارسیدن ماه مبارک رمضان، تقوا را فلسفه اصلی ماه مبارک بیان کرد و گفت: طبق فرمایش پیامبر گرامی اسلامی، ورع و تقوا بهترین کار در ماه مبارک رمضان به شمار می‌رود.
وی با اظهار اینکه بهار طبیعت، بهار جسمانی است، افزود: بهار قرآن و رمضان، روح انسان را زنده می‌کند و ماه مبارک رمضان تجسم قرآن کریم به شمار می‌رود.
وی با عنوان اینکه وجود مبارک امام زمان ( عج ) تجسم قرآن محسوب می‌شود، گفت: بهار رمضان در وجود ما شکوفه‌های ورع و تقوا را شکوفا می‌کند و باید از بهار ماه مبارک رمضان، انتظار و ورع بهره گرفت.
امام جمعه ساری با بیان اینکه آغاز و پایان سال جاری با ماه مبارک رمضان عجین شده است، گفت: بسیاری از آداب ماه رمضان و آداب و رسوم نوروز یکی است و صله رحم از جمله این رسم‌ها به شمار می‌رود.
آیت الله لائینی توجه به نیازمندان و فقرا، احترام به بزرگترها و والدین را از جمله رسم‌های ماه رمضان و نوروز ذکر کرد و گفت: حرمت ماه مبارک رمضان را در نوروز و آغاز سال جاری باید رعایت و از روزه خواری پرهیز کرد.
نماینده ولی فقیه در مازندران با تاکید براین که ورودی طلاب به حوزه‌های علمیه باید افزایش یابد، گفت: خانواده‌ها باید فرزندان خود را برای تحصیل در حوزه‌های علمیه ترغیب و تشویق کنند.
امام جمعه ساری با اشاره به نامگذاری و شعار سال جاری تصریح کرد: اگر مردم و مسئولان به بیانات وفرمایشات مقام معظم رهبری در پیام و شعار سال توجه کنند، بسیاری از مسائل حل می‌شود.
وی شعار سال جاری کاربردی‌ترین شعار است، گفت: برای مهار تورم و رشد تولید باید به شعار سال قبل یعنی مانع زدایی توجه ویژه ای شود و اگر موانع رشد تولید را احصا و رفع کنیم، منتهی به مهار تورم و رشد تولید می‌شود.
آیت الله لائینی از مسئولان خواست تا نظام مسائل ترسیم شده را برای حرکت و رشد تولید را اعلام کنند و گفت: مانع زدایی بزرگترین گام برای تحقق شعار سال جاری، مهار تورم و رشد تولید است.
وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری درباره قرائت قرآن تصریح کرد: مردم باید به فرامین و فرمایشات مقام معظم رهبری توجه ویژه ای داشته باشند.
امام جمعه ساری با اظهار اینکه دشمن قصد دارد مردم را مأیوس و ناامید کند، افزود: برای مقابله با دشمن باید امیدآفرینی کنیم بنابراین وظیفه ما امیددادن به مردم است و از یاس افکنی پرهیز کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/495260/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مالک شهر راز: 4 بازیکن ما با تیم‌های دیگر بسته بودند!

توضیح سرمربی تیم والیبال فولاد سیرجان در مورد آخرین وضعیت تیم

نمونه‌گیری خونی از 16 ورزشکار

کایل اسنایدر بازداشت شد!

جدول اصلی هفته دوم تور جهانی تنیس خلیج فارس قرعه‌کشی شد

جزئیات حذف 4 صفر از پول ملی | تغییر نام ریال بستگی به تایید مجلس دارد؛ اجرای این طرح چه تاثیری روی تورم دارد؟

جشنواره ملی تولیدات نرم افزاری حوزه اختلال یادگیری در مازندران گشایش یافت

رنگین کمان رنگ ها در مزارع مازندران؛ دروی خوشه های طلایی کلزا

محمدحسین قاسمی درگذشت

حذف 4صفر از پول ملی تا آخر سال ؛ چرا صفرها حذف می‌شود؟

دانشگاه پیام نور ظرفیت جذب دانشجو در برخی رشته های علوم پزشکی را دارد

ساعت شروع فعالیت در مدارس مازندران تغییری نکرد

سرپرست فنی و حرفه ای مازندران معرفی شد

حذف 4 صفر از پول ملی و تغییر نام ریال چه تاثیری روی تورم دارد؟

واکنش یک نماینده مجلس به سخنان میرسلیم؛ این اظهارات برای دشمنان و رسانه‌های ضد انقلاب خوراک تأمین می‌کند/ قالیباف: حتما شکایت می‌کنیم

رسیدگی فوری به تهمت‌ها علیه نمایندگان، ضرورتی انکارناپذیر است

غیبت مدعیان دو وزن در اردوی تیم ملی کشتی فرنگی

اتهام میرسلیم به نماینده‌های مجلس+ فیلم

دو خرید دیگر پرسپولیس قطعی شد

تهمت‌های بی‌اساس به مجلس، تخریب ستون‌های اعتماد ملی است

تشخیص وزوز گوش از روی حرکات صورت

سینر: من و دراپر آدم‌های ساده‌ای هستیم

برگزاری نخستین جلسه کارگروه پارادوومیدانی

بازدید 2 نماینده مجلس از زیرساخت‌های مجموعه ورزشی تختی

لیگ قهرمانان آسیا؛ مدعی غیرمنتظره جام

گلدن استیت و بوستون در آستانه حذف

شوک به تیم والیبال فولاد سیرجان

عطایی و استراحت به ستاره‌ محبوب

سریال «استودیو» ؛ یکی از بهترین کمدی‌های 2025

اتمام و بهره برداری از 240 پروژه نیمه تمام مازندران

محدودیت های ترافیکی در راه های مازندران اعمال می‌شود

فرنگی‌کاران برای حضور در اردوی تیم ملی به خط شدند

عباس عبدی: نمایندگان دست روی هرچه بگذارند، خراب تر می شود ؛ از فضای مجازی تا حجاب زنان و فرزندآوری

نماینده مجلس: پزشکیان با تهدید به استعفا جلوی ابلاغ قانون حجاب را گرفت

مجلس از توضیحات میدری قانع شد/ وزیر کار: کارت زرد قبلی مجلس به من بر اساس اطلاعات نادرست بود

نسخه «گران» دارو برای بیماران!

پشت پرده دنیای «میکروسلبریتی‌ها»؛ زخم‌های روانی کودکانی که چهره‌ می‌فروشند

از تکمیل دومین پُل بزرگ فلزی زیرقوسی کشور تا ایمن‌سازی کندوان

اتمام و بهره برداری از 240 پروژه نیمه تمام طی 5 ماه گذشته

323 سرعت‌کاه غیرمجاز با هدف ساماندهی سرعت کاه‌های استان حذف می‌شوند

دیواری بین مسئولان و مردم قائل نیستیم

استاندار مازندران: شما در شمار بهترین های دیار مازندران هستید

رفتار هواداران لیورپول با آرنولد را باور نمی‌کنم

فولاد برد، صدرنشین شد و صعود کرد

محمد طلایی: مدال‌آوری نباید ملاک انتخاب کشتی‌گیر شود

واکنش رئیس فدراسیون ناشنوایان از انتخاب خواننده پاپ به عنوان مشاور

ترفند غیراخلاقی برای جذب ستاره‌ها در لیگ برتر والیبال

ملی‌پوش دوومیدانی: جایزه قهرمان جام امام رضا(ع) دستگاه ماساژ بود!

سنگ تمام انگاپت و ستاره‌های شهداب برای عطایی

واکنش تاجرنیا به حضور سیدورف در استقلال