قطعی آب آشامیدنی در نوشهر موقتی است/ تداوم آبرسانی با تانکر
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام مازند - به گزارش ایرنا، کارشناس اداره کل هواشناسی مازندران امروز در گزارشی به ایرنا اعلام کرد: تندبادی حوالی ساعت 21 شب گذشته با سرعت 76 کیلومتر برساعت نقاطی از ِغرب مازندران را در نوردید.
رستم زرودی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگارایرنا افزود : این حادثه طبیعی افزون بر سوختگی پمب آب چاه محدوده شهری هلستان و شریعت آباد نوشهر شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
برابر آمار منطقه شهری هلستان و حوزه روستایی شریعت آباد در بخش مرکزی نوشهر دست کم هفت هزار خانوار جمعیت دارد.
وی اظهار داشت: در زمان حاضر پمب آب از ساری خریداری شده و ضمن آنکه به مسوولان آب و فاضلاب و دهیاری ها توصیه شد تا برای رفع کمبود آب در این نقاط با تانکر آبرسانی کنند.
فرماندار نوشهر گفت: قطعی برق نقاط روستایی کوشکسرا و علی آباد میر و موسی آبادبخش مرکزی این شهرستان هم به به علت تند باد شب گذشته وصل شد.
زرودی همچنین از مصدوم شدن یک بانوی جوان بر اثر این حادثه خبر داد و گفت : این بانو شب گذشته در یکی از معابر شهری نوشهر در حال گذر بود که به علت سقوط یک تابلو از ارتفاع به روی او مصدوم شد و هم اینک در بیمارستان نوشهر بستری است.
شماری از اهالی این نقاط روستایی و شهری در تماس با خبرنگار ایرنا گفتند: از شب گذشته تاکنون آب آشامیدنی ندارند.
نوشهر با برخورداری از 120 نقطه روستایی و سه نقطه شهری در غرب مازندران قرار دارد.
استانها مازندران 0 نفر
مهراب زکی پور برچسبها نوشهر بلایای طبیعی سازمان هواشناسی
-
جمعه ۱۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۳:۵۳
-
۳۰ بازديد
-

-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/540902/