حضور در فضاهای گناه آلود، نور و رحمت وجودی را از ما میگیرد
فرهنگي
بزرگنمايي:
پیام مازند - ایسنا/آذربایجان شرقی استاد حوزه علمیه صادقیه تبریز با بیان اینکه قرار گرفتن در فضاهای گناه آلود، نور و رحمت وجودی را از ما میگیرد، اظهار کرد: فضاهای گناه آلود منجر به دوری از خداوند متعال میشود و این دوری در احوالات روزانه زندگی فردی و اجتماعی ما تاثیر شایانی خواهد گذاشت.
فریبا سلطانعلیزاده در گفتوگو با ایسنا در خصوص حفظ ره توشه ماه مبارک رمضان گفت: اگر آن قربی را که در ماه رمضان به آن رسیدیم حفظ کنیم، خداوند متعال هم تمام رحمت خود را به ما عنایت میکند و در طول سال ره توشهی این ماه را شامل حال ما میکند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی اظهار کرد: تمام تلاش ما این است که به لطف و عنایت خداوند متعال در ماههای رجب و شعبان آماده شویم تا در ماه مبارک رمضان کاملترین ره توشه را برای خود برداریم و از هر راهی به خدا نزدیکتر شویم، باید مواظب باشیم که با انجام گناه و حضور در فضاهای گناه آلود که شبهه گناه در آن وجود دارد این نور و رحمتی که در این ماهها جمع کردهایم را از خود دور نکنیم.
وی با اشاره به آنچه که از قرآن و احادیث و روایات به ما رسیده است، بیان کرد: ما در مورد حداقلها صحبت میکنیم و آن انجام واجبات و ترک محرمات است و باید سعی کنیم عنایاتی که در این ماه به ما رسیده مانند رویه نماز اول وقت و جماعت و... را حفظ کنیم.
سلطانعلیزاده ادامه داد: اگر بخواهیم وارد بحث حداکثری این موضوع شویم باید به حد اعلای آن که تقوا و ورع است نگاه ویژهای داشته باشیم. برای ایمان دو مقام ذکر شده است، مقام تقوا و مقام ورع. تقوا یعنی انجام واجبات و ترک محرمات اما ورع یک درجه از تقوا بالاتر است و انتظار این درجه از نخبگان جامعه میرود آنانی که ادعای دین داری دارند.
استاد حوزه علمیه صادقیه تبریز، در مورد نخبگان جامعه که قشر علمای دین، اساتید حوزه و دانشگاه و مسئولان را در برمیگیرد، گفت: اینان باید نگاهی جامع در این باره داشته باشند چرا که در احادیث داریم اگر مردم عادی یک قدم به سمت گناه بروند جزای همان یک گناه برای آنها نوشته خواهد شد اما در مورد نخبگان دین و اجتماع هر یک قدم در مسیر گناه چندین برابر آن نوشته خواهد شد.
وی با بیان اینکه در همین نزدیکی در فامیل و اطرافیان کسانی هستندکه ادعای دین داری دارند بیشتر باید اهل رعایت باشد چون به عنوان الگوی دین شناخته شده اند، افزود: ما همیشه به عنوان اساتید حوزه در مورد طلبه ها این گونه نظر داشتیم که هر طلبه به عنوان نماینده دین اول مسئول داخل خانه خود است.
وی بیان کرد: اگر هرطلبه در وهله اول در خانواده، خویشان و آشنایان خود بتواند تاثیر بگذارد بدین صورت که با عمل خود نشان دهد نه با حرف چرا که آنچه اهمیت دارد عمل آن فرد است این کم کم به کل جامعه تعمیم داده میشود چونکه جامعه هم از همین خانوادهها تشکیل شده است کار فرهنگی و اجتماعی بدین صورت در جامعه انجام میشود و آن باعث رشد جامعه اسلامی میشود.
انتهای پیام
-
چهارشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۸:۱۷
-
۴۵ بازديد
-

-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/651766/