پیام مازند

آخرين مطالب

حضور در فضاهای گناه آلود، نور و رحمت وجودی را از ما می‌گیرد فرهنگي

حضور در فضاهای گناه آلود، نور و رحمت وجودی را از ما می‌گیرد
  بزرگنمايي:

پیام مازند - ایسنا/آذربایجان شرقی استاد حوزه علمیه صادقیه تبریز با بیان اینکه قرار گرفتن در فضاهای گناه آلود، نور و رحمت وجودی را از ما می‌گیرد، اظهار کرد: فضاهای گناه آلود منجر به دوری از خداوند متعال می‌شود و این دوری در احوالات روزانه زندگی فردی و اجتماعی ما تاثیر شایانی خواهد گذاشت.
فریبا سلطانعلی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص حفظ ره توشه ماه مبارک رمضان گفت: اگر آن قربی را که در ماه رمضان به آن رسیدیم حفظ کنیم، خداوند متعال هم تمام رحمت خود را به ما عنایت می‌کند و در طول سال ره توشه‌ی این ماه را شامل حال ما می‌کند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی اظهار کرد: تمام تلاش ما این است که به لطف و عنایت خداوند متعال در ماه‌های رجب و شعبان آماده شویم تا در ماه مبارک رمضان کاملترین ره توشه را برای خود برداریم و از هر راهی به خدا نزدیک‌تر شویم، باید مواظب باشیم که با انجام گناه و حضور در فضاهای گناه آلود که شبهه گناه در آن وجود دارد این نور و رحمتی که در این ماه‌ها جمع کردهایم را از خود دور نکنیم.
وی با اشاره به آنچه که از قرآن و احادیث و روایات به ما رسیده است، بیان کرد: ما در مورد حداقل‌ها صحبت می‌کنیم و آن انجام واجبات و ترک محرمات است و باید سعی کنیم عنایاتی که در این ماه به ما رسیده مانند رویه نماز اول وقت و جماعت و... را حفظ کنیم.
سلطانعلیزاده ادامه داد: اگر بخواهیم وارد بحث حداکثری این موضوع شویم باید به حد اعلای آن که تقوا و ورع است نگاه ویژهای داشته باشیم. برای ایمان دو مقام ذکر شده است، مقام تقوا و مقام ورع. تقوا یعنی انجام واجبات و ترک محرمات اما ورع یک درجه از تقوا بالاتر است و انتظار این درجه از نخبگان جامعه می‌رود آنانی که ادعای دین داری دارند.
استاد حوزه علمیه صادقیه تبریز، در مورد نخبگان جامعه که قشر علمای دین، اساتید حوزه و دانشگاه و مسئولان را در برمی‌گیرد، گفت: اینان باید نگاهی جامع در این باره داشته باشند چرا که در احادیث داریم اگر مردم عادی یک قدم به سمت گناه بروند جزای همان یک گناه برای آنها نوشته خواهد شد اما در مورد نخبگان دین و اجتماع هر یک قدم در مسیر گناه چندین برابر آن نوشته خواهد شد.
وی با بیان اینکه در همین نزدیکی در فامیل و اطرافیان کسانی هستندکه ادعای دین داری دارند بیشتر باید اهل رعایت باشد چون به عنوان الگوی دین شناخته شده اند، افزود: ما همیشه به عنوان اساتید حوزه در مورد طلبه ها این گونه نظر داشتیم که هر طلبه به عنوان نماینده دین اول مسئول داخل خانه خود است.
وی بیان کرد: اگر هرطلبه در وهله اول در خانواده، خویشان و آشنایان خود بتواند تاثیر بگذارد بدین صورت که با عمل خود نشان دهد نه با حرف چرا که آنچه اهمیت دارد عمل آن فرد است این کم کم به کل جامعه تعمیم داده می‌شود چونکه جامعه هم از همین خانواده‌ها تشکیل شده است کار فرهنگی و اجتماعی بدین صورت در جامعه انجام می‌شود و آن باعث رشد جامعه اسلامی می‌شود.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/651766/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انفجار بمب پرسپولیس در انتظار پیامک واریز پول

سرمربی جدید استقلال به بوقچی‌ها پول نمی‌دهد!

سرمربی جدید استقلال به بوقچی‌ها پول نمی‌دهد!/ به حرف‌های قلعه نویی جواب نمی‌دهم

ببینید | نساجی مازندران – ذوب آهن

نور افکن: اگر به فینال برویم ماندگار می‌شویم

واکنش درویش به خشم هواداران پرسپولیس

پایکوبی شاگردان فلیک در رختکن

آب‌پاش‌های استادیوم اسپانیول بلافاصله پس از سوت پایان بازی فعال شد تا بازیکنان بارسلونا جشن قهرمانی نگیرند

دعوا و درگیری طرفداران رئال مادرید و بارسلونا در جزیره قشم!

اسکوچیچ خطاب به تی‌تی‌ها: فردا تبریز را به آتش می‌کشیم

شوخی عبدالله روا با روش انتقال بیفوما به خودرو پس از مصدومیت

تقدیم هفته به پاتریس کارترون سرمربی سپاهان

قصه شب عمو روا برای تیم ملی فوتسال بانوان

شوخی عبدالله روا با جذب سیدورف توسط باشگاه استقلال

بن‌یدر: امروز فقط دلم خانواده را می‌خواهد

رئال به بارسای قهرمان تبریک گفت

هانسی فلیک اینطور بیست و هشتمین قهرمانی تاریخ بارسلونا را به ارمغان آورد

برد در خانه اسپانیول؛ بارسلونا رسماً قهرمان لالیگا شد

ترابی: چون به حاشیه‌ها غلبه کردیم توانستیم جام ببریم

یزله پورحمیدی و آقاسی با آهنگ بندری در جشن قهرمانی

مظفری زاده: بیرانوند و اسماعیلی فر می‌مانند

ببینید | مس رفسنجان – خیبر خرم آباد

هفته سی‌ام لیگ برتر فوتبال ایران؛ نساجی مازندران – ذوب آهن اصفهان

عکس یادگاری محمدحسین اسلامی با هوادار استقلال بعد از بازی با سپاهان

صحبت‌های رضا میرزایی بازیکن ملوان بعد از بازی با فولاد

واکنش جالب حسین‌زاده به قهرمانی؛ اَمِیزینگ!

گل دوم بارسلونا به اسپانیول توسط فرمین لوپس در دقیقه (90+5)

خداداد: قهرمان شدن تراکتور زیاد هم سخت نبود

گل اول بارسلونا به اسپانیول توسط یامال

صحبت‌های علی نعمتی بازیکن فولاد بعد از بازی با ملوان

دانیال اسماعیلی‌فر، مدافع تراکتور: امید دارم به تیم ملی دعوت شوم

شیری: قراردادم تمام شده، فعلا از جشن لذت ببریم

حضور پرشور هواداران تراکتور در ائل گولی تبریز

صحبت های روبرتو پیاتزا، سرمربی تیم ملی والیبال ایران پس از ورود به ایران

تیم فوتبال الاتحاد با پیروزی مقابل الرائد، دو هفته مانده به پایان مسابقات قهرمان لیگ حرفه‌ای عربستان شد

واکنش امیری در مورد جدایی از پرسپولیس

به بهانه قطعی شدن حضور بیفوما در جمع پرسپولیسی ها

در حاشیه دیدار بارسلونا - اسپانیول یک فرد با ماشین اقدام به حمله به هواداران کرد!

برنامه جشن قهرمانی تراکتور از زبان کاظم محمودی مشاور مدیرعامل باشگاه

واکنش احسان بعیدی مدیر تیم سپاهان به شایعه مذاکره با یحیی گل محمدی

استوری کنایه‌آمیز حردانی؛ زور کارما زیاد بود!

اولین خرید تابستانی کارتال؛ ستاره آبی‌پوشان پرسپولیسی شد

معرفی فینالیست های 5 وزن اول مسابقات بین‌المللی کشتی آزاد در بهشهر

رزمایش دامپزشکی در 11 روستای رامسر برگزار شد

واسطه‌گری‌های غیرقانونی مانع تحقق حمایت از کشاورزان می‌شود

کنگره ملی یافته های نوین روانشناسی کاربری در آمل برگزار شد

جریمه اعضای تیم نساجی بعد از سقوط به لیگ دسته اول

نساجی بازیکنانش را به خاطر سقوط جریمه سنگین کرد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

ندامتگاه جدید نوشهر افتتاح شد/ آزادی 73 زندانی

افتتاح استودیوی صدا و سیمای مازندران با حضور معاون اول قوه قضاییه

ویکی پدیاجستجو