پیام مازند

آخرين مطالب

مشاور وزیر در نشست با بانوان فعال جامعه کار و تولید:

حضور زنان در عرصه‌های مختلف باید تأثیرگذار و تصمیم‌ساز باشد وزارت رفاه

حضور زنان در عرصه‌های مختلف باید تأثیرگذار و تصمیم‌ساز باشد
  بزرگنمايي:

پیام مازند - مشاور وزیر در امور بانوان و خانواده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به نقش مهم زنان در عرصه‌های مختلف گفت: حضور زنان باید تأثیرگذار و تصمیم‌ساز باشد.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «نرجس بختیارخلج» در نشست هیأت‌رئیسه تشکل‌های کارگری و بانوان فعال جامعه کار و تولید، ضمن تبریک هفته کارگر به بانوان عرصه کار و تلاش اظهار امیدواری کرد که مسائل زنان کارگر به بهترین شکل توسط مسئولین رفع و با برنامه‌ریزی جامع، تمامی خواسته‌های این بانوان محقق شود.
وی افزود: به برکت نگاه عالمانه مقام معظم رهبری، ایران ارائه‌کننده مفهوم و الگوی سوم زن (زن مسلمان) در جهان است. بدین معنا زن در عرصه خانواده در مقام مادری و همسری تلاش می‌کند و هم در عرصه اجتماعی، سیاسی و فرهنگی جریان‌ساز و حضور مؤثر دارد.
بختیارخلج تأکید کرد: در این نشست در خدمت خواهران بزرگواری هستیم که برگرفته از این الگو و تلاشگران دو عرصه اجتماعی و خانواده هستند.
مشاور وزیر در امور بانوان و خانواده گفت: در این نشست بانوانی حضور دارند که چشم امید زنان به ایشان است و این بانوان در تلاش هستند با مساعدت و همدلی، وضعیت زنان کارگر و خانواده‌های کارگری را بهبود و ارتقا دهند.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وظایف دفتر مشاوره زنان و خانواده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: رویکرد این دفتر، کمک به سیاست‌گذاری، تصمیم‌سازی، راهبری و نظارت بر حوزه زنان و خانواده است، به‌ جز بانوان کارمند، اقشار مختلفی از زنان از جمله زنان کارگر بسته به مأموریت‌های وزارتخانه، خدمت‌گیرنده این مجموعه هستند.
بختیارخلج به اهمیت شناسایی بانوان فعال و ضرورت هم‌افزایی، همگرایی بانوان در راستای ارتقای وضعیت زنان اشاره کرد و گفت: همه تلاش‌مان بر این بود که نگاه خانواده‌محور را در مجموعه وزارتخانه داشته باشیم؛ به همین منظور مشاورین امور زنان و امور خانواده را در بخش‌های مختلف ایجاد کردیم، از جمله در معاونت روابط کار که علاوه بر آن کارگروه تخصصی ذیل آن مجموعه با رویکرد سه‌جانبه‌گرایی شکل گرفت و نتایج خوبی داشت.
وی ادامه داد: بدین ترتیب نمایندگان بانوی کارگری، کارفرمایی و دولت در جلسات حضور دارند؛ همچنین دو سال است با مساعدت معاونت فرهنگی و اجتماعی، کمیته زنان و خانواده ذیل شورای سیاست‌گذاری هفته کارگر شکل گرفته و به صورت ملّی فعالیت‌هایی را در ابعاد مختلف و ملّی برنامه‌ریزی می کند.
بختیارخلج، یکی دیگر از اقدامات برای بانوان را احصای نظام مسائل و تدوین احکام پیشنهادی برنامه هفتم زنان و خانواده توسعه عنوان کرد و افزود: در تلاش هستیم که احکام دارای اولویت مثل امنیت شغلی و رفاه زنان کارگر را به ثمر برسانیم.
وی تأکید کرد: با نگاه همراه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاون روابط کار بسته امنیت شغلی پیشنهاد شد و دو تبصره ذیل لایحه پیشنهادی امنیت شغلی برای زنان در حوزه ازدواج و فرزندآوری لحاظ شد.
بختیارخلج از جمله اقدامات سال گذشته به اصلاح چک‌‌لیست‌های بازرسی کار با محوریت تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده و فرزندآوری اشاره کرد.
مشاور وزیر در امور بانوان و خانواده با تأکید بر اهمیت حضور مؤثر زنان در مجامع بین‌المللی از جمله سازمان بین‌المللی کار (lLO) خاطرنشان کرد: متأسفانه دشمنان با نیت‌های خبیثانه خود به دنبال وارونه جلوه‌دادن چهره ارزشمند، فعال و اثرگذار زن مسلمان هستند. امیدوارم با پیگیری‌های صورت گرفته حضور مؤثر زنان را در نشست‌های بین‌المللی از جمله ILO داشته باشیم.
وی به اقدام در جهت اصلاح ماده 167 قانون کار مبنی بر حضور زنان در شورای عالی کار تأکید و تصریح کرد: حضور زنان در این شورا می‌تواند نقش تصمیم‌ساز زنان و خروجی‌های همه‌جانبه‌نگر و متوجه خانواده را پررنگ‌تر کند که این نقش تصمیم‌ساز مورد تأکید مقام معظم رهبری در دیدار اخیر با بانوان نیز بود.
بختیارخلج خاطرنشان کرد: در سال گذشته برای اولین بار با تلاش‌های صورت گرفته توسط تشکل‌های کارگری و کارفرمایی شاهد حضور یک بانوی شایسته در رأس یک تشکل کارگری هستیم که امیدوارم این حضور منشاء خیر و برکت باشد.
وی دیگر خدمات حوزه امور زنان و خانواده وزارتخانه را مرتبط با جامعه زنان کار و تولید؛ مرتبط‌شدن بانوان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی با کمیته زنان و خانواده شورای هماهنگی استان‌ها، آموزش‌های با رویکرد خانواده‌محور، مهارت‌افزایی و پیشگیرانه از آسیب و ارتقای فرهنگی، تشکیل گروه‌های جهاد تبیین در مجموعه‌های تولیدی، برگزاری میز خدمت، بازدیدها و ... اعلام کرد.
11 اردیبهشت 1402 12:04
کد خبر : 307,130
کلیدواژه ها: بختیارخلج,مشاور وزیر در امور بانوان و خانواده,بانوان فعال جامعه کار و تولید
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/707671/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لوئیز انریکه برترین سرمربی لیگ فرانسه در فصل 25-2024

گل دوم ناپولی به جنوا توسط راسپادوری در دقیقه 64

دبل کریم بنزما برای الاتحاد مقابل فیحا

اصلانیان: پرسپولیس برای‌ قهرمانی نیاز به پوست‌اندازی دارد

لوکاس شوالیه دروازه بان لیل بالاتر از دوناروما برترین دروازه‌بان فصل لیگ فرانسه 25-2024 شد

عرفان قهرمانی: همیشه در آبادان ما بهتر فوتبال بازی کردیم

کیلیان امباپه، برترین لژیونر فرانسوی فصل 25-2024

ایدۀ تبدیل ایران به هاب نفتی منطقه| خط لوله نکا ــ جاسک، مسیر نجات روسیه از ناتو

چگونه چایی با عطر و طعم بی‌نظیر بفروشم؟

کسب رتبه برتر کهگیلویه و بویراحمد در اعزام راهیان نور دانش آموزی

ابلاغیه جدید ساعت کاری ادارات و بانک‌های مازندران/بانک‌ها هم پنجشنبه‌ها تعطیل شدند

منتخبان ششمین دوره انتخابات کانون مداحان خرم‌آباد اعلام شدند

برگزاری اردوی توان‌افزایی تیم‌های عملیاتی هلال احمر بندپی در منطقه + عکس

پک‌های آرایشی در پوشش اسباب‌بازی؛ تهدید جدی برای سلامت کودکان

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

ابهام درباره حضور کاپیتان استقلال برابر سپاهان

تساوی لیورپول و آرسنال در بازی بزرگ هفته

رپر آمریکایی برنده اصلی ال‌کلاسیکو بود

شایعه محبوب؛ بشار رسن در لیگ برتر

دنیامالی: در جشن قهرمانی تراکتور شرکت نمی‌کنم

چهارمین برد ساحلی‌بازان هندبال ایران در مسابقات قهرمانی آسیا

اعلام لیست 14 نفره تیم ملی وزنه‌برداری ایران

گفت و گو با علی یزدانی قهرمان تورجهانی تنیس خلیج فارس

اهدای جوایز علی یزدانی توسط دنیامالی، وزیر ورزش

محل جشن قهرمانی تراکتور اعلام شد

جانشین تاج در جشن تراکتور اعلام شد

چهارمین شکست متوالی شاگردان آنچلوتی؛ رئال مادرید حریف بارسلونای فلیک نمی‌شود

طعنه تند رشیدپور به طولانی شدن مذاکرات ایران و آمریکا

انتشار20 هزار خبر دروغ درباره حادثه بندرعباس!

تداوم خروج پول حقیقی به همراه افت ارزش معاملات

ثبت رسمی فرودگاه خرم‌آباد به‌عنوان ایستگاه پروازی حجاج

جزئیات تازه‌ای از قتل خانم مجری تلویزیون + عکس وصیت نامه

76 فقره سرقت در مازندران کشف شد

اجرای مرحله دوم رتبه دوم معلمان از مهرماه

برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی یک ایرلاین مستقل در لرستان

کلاهبرداری با جسد منجمد شده

اختصاص 533 میلیارد تومان اعتبار در حوزه مشاغل خانگی مازندران

توقف 35 پروژه راهبردی و حاکمیتی شیلاتی با پلمب پژوهشکده اکولوژی خزر

کلاهبرداری 210 میلیاردی در نکا کشف شد

چه عینک آفتابی بزنیم؟

انتصاب سرپرست مدیریت استاندارد، سلامت، غذا و دارو کیش

استاندار مازندران: طرح نهضت ملی مسکن با جدیت دنبال می‌شود

جشنواره‌ای با عطر و بوی گل محمدی در بابل

چالوس میزبان مسابقات اسکیت آلپاین کشور

پیراهن بیرانوند، محرک بزرگ پیام نیازمند!

مشت‌زنان 4 تیم به‌دنبال رسیدن به نیمه‌نهایی لیگ برتر

تمرینات مدعی قهرمانی شروع نشده تعطیل شد

توجیه عجیب سرمربی ساحلی درباره حذف تیم ملی!

جنون خرید در فوتسال؛ اعتبار بانکی عامل اصلی قهرمانی!

«درسا ویسی»نایب قهرمان جهان شد، برنامه روز سوم نمایندگان ایران