پیام مازند

آخرين مطالب

رئیس سازمان هیئات و تشکل های دینی:

هیئات دینی سربازان اصلی میدان جنگ فرهنگی/ محرم آغاز کارفرهنگی است اجتماعي

هیئات دینی سربازان اصلی میدان جنگ فرهنگی/ محرم آغاز کارفرهنگی است
  بزرگنمايي:

پیام مازند - رامسر- رئیس سازمان هیئات و تشکل های دینی تبلیغات اسلامی کشور گفت: هیئات و تشکل های دینی به عنوان سربازان اصلی میدان جنگ و مبارزه فرهنگی با دشمن هستند.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام مجید باباخانی عصر پنجشنبه در دوره توانمندسازی و مهارت آموزی تشکل‌های دینی که در رامسر در حال برگزاری است، با بیان اینکه ستاد تبلیغات کار پشتیبانی و مدیریت را انجام می‌دهد، افزود: هیئات و تشکل‌های دینی، مؤسسات فرهنگی، قرآنیان از جمله قاریان، در میدان جنگ و نبرد هستند و نقش مهمی در میدان دارند.
وی با بیان اینکه کار سازمان تبلیغات اسلامی این است که موانع فرارو را رفع کند، با اشاره به برپایی دوره معرفت و مهارت آموزی هیئات و تشکل‌های دینی اظهار داشت: در جنگ کنونی، تمدن غرب و مدرنیته در تلاش است تا فرهنگ دینی را با روش‌های مختلف در خود هضم و حذف کند و اصل تقابل آن با جمهوری اسلامی، اصل تمدنی است.
حجت الاسلام باباخانی با بیان اینکه در قبل از انقلاب نگاه به اسلام فردگرایانه و درون گرایانه بود از حضرت امام راحل به عنوان احیاگر اسلام ناب محمدی یاد کرد و خاطرنشان کرد: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، سطح دنیا به بلوک غرب و شرق تقسیم شده بود و انقلاب اسلامی ایران فضای جدیدو یک جریان سومی را ایجاد کرده است.
حجت الاسلام باباخانی با اظهار اینکه در جنگ تمدنی دشمن با تمام قوا به میدان آمده است، از انقلاب اسلامی به عنوان یک انقلاب فرهنگی یاد کرد و ادامه داد: دشمن تلاش دارد این انقلاب فرهنگی را از بین برد.
رئیس سازمان هیئات و تشکل‌های مذهبی تبلیغات اسلامی کشور با عنوان اینکه باید آموزه‌های فرهنگی به نسل‌های مختلف جامعه منتقل شود، گفت: اگر می‌توانستیم این اصول را به درستی منتقل کنیم اکنون اوضاع فرهنگی و حجاب بهتر بود و در این راستا کوتاهی داشتیم هرچند دشمنی‌های دشمن در این زمینه بی تأثیر نبوده است.
وی با تاکید بر اینکه باید ارزش گوهر انقلاب دینی و اسلامی را درک کنیم، افزود: کار فرهنگی با سختی روبرو است و تا زمانی که انسان در مسیر حقو صحیح حرکت می‌کند موانع هم وجود دارد.
وی با عنوان اینکه همه نیروهای متدین و کسانی که به اهداف اسلام و انقلاب ایمان دارند باید برای رفع موانع تلاش کنند، با اشاره به در پیش بودن ماه محرم گفت: دشمن در سال قبل با طراحی حساب شده و پیچیده به دنبال فتح سنگرهاست و در محرم سال جدید باید زمینه را برای حرکت‌های بزرگ و فرهنگی فراهم کنیم.
حجت الاسلام باباخانی محرم آغاز یک کار فرهنگی بزرگ دانست و با اشاره به اینکه حضرت زینب سلام الله تخریب کاخ ظلم را از محرم شروع کرد، بیان داشت: مردم ایران محرم و حضرت امام حسین ( ع) را دوست دارند و باید از این ظرفیت برای تغییر روش و نگاه استفاده کنیم و آغوش هیئت باید برای 85 میلیون ایرانی باز باشد.
وی با تاکید براین که هیئت‌ها و تشکل‌ها باید دارای فکر و برنامه باشند، گفت: هیئتی، امام حسینی و حیاتی است که تمام خانواده‌ها را تحت پوشش قرار دارد و برای آنها برنامه داشته باشد.
حجت الاسلام باباخانی با اظهار اینکه روش خود را تغییر دهیم و نسبت به توانمندسازی تشکل‌ها اقدام شود، درباره دوره ماه با اشاره به اینکه هیئت‌ها و تشکل‌ها برای دوره‌ها وتکمیل آن برنامه ریزی داشته باشند، گفت: طراحی فرهنگی در یک رفت و آمد تدوین می‌شود.
گفتنی است دوره توانمند سازی، معرفتی و مهارت افزایی هیأت‌ها و تشکل‌های دینی در آوردگاه تمدنی با عنوان《دوره ماه》، در راستای ارتقا آموزشی و توانمندسازی هیأت‌ها و تشکل‌های دینی، سمن‌ها و مجموعه‌های مردم‌نهاد منطقه شمال کشور به مرکزیت استان مازندران و به میزبانی اردوگاه شهدای هفتم تیر رامسر، از سه شنبه 2 خرداد آغاز و به مدت 4 روز ادامه خواهد داشت.
این دوره باحضور فعالان هیئات و تشکل‌های دینی استان‌های شمالی کشور گیلان، گلستان و مازندران، در رامسر در حال برگزاری است.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/713159/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یک جوان در مسیر جلوگیری از نایب قهرمانی سپاهان!

تلاش حمید استیلی برای پرسپولیسی شدن صادق محرمی

برد سخت شاگردان عطایی در آغاز لیگ قهرمانان آسیا

بازگشت قهرمان پارالمپیک به جودو

واکنش قوی‌ترین وزنه‌بردار جهان به شباهت نامش با حسن یزدانی

51 گلخانه سبزی در بابل فعال است

در هر جایگاهی «معلم» موثرترین فرد در زندگی ما است

پرسپولیس پاسخ سکوتش را گرفت!

مراسم گرامیداشت شهید حسین امیرعبداللهیان در دامغان برگزار شد

توسعه عدالت در فضای آموزشی و کیفیت بخشی به آموزش مدارس مورد تاکید دولت است

تعویق در پرداخت مطالبات این گروه از گندمکاران

ویکتور اوسیمن پول الهلال را به شهرت یوونتوس ترجیح می دهد!

پرسپولیس در برابر توهین به بیرانوند سکوت کرد؛ پاسخش را هم گرفت!

باقری: به کسی ربطی ندارد چقدر از پرسپولیس پول گرفته‌ام/ مردم در خیابان می‌خواهند ما را با چاقو بزنند!/مقصر کسانی هستند که این مدیران را آورده اند

ماجرای جنجالی علیرضا بیرانوند و ماشین دختر رضا درویش!

“کنور” ایستاده بر قلد درآمدزایی

خلاصه بازی اتلتیکو مادرید 4 - رئال سوسیداد 0

فوتبالی‌های پراگ ورزشگاه را به آتش کشیدند!

خلاصه بازی بنفیکا 1 - اسپورتینگ 1

جشن پُر گل یاران محرمی در مسیر قهرمانی

بازگشت هامبورگ به بوندسلیگا بعد از هفت سال!

کاراته قهرمانی کشور دختران| برترین‌های مسابقات زیر 21 سال معرفی شدند

نخستین مرکز هوش مصنوعی مازندران در بابل راه‌اندازی شد

صحبت‌های سردار آزمون بعد از قهرمانی با شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

ساوتهمپتون سیتی را مسخره کرد؛ یک امتیاز بدون بازی!

مصاحبه علیرضا بیرانوند با جواد خیابانی درباره مذاکره با استقلال و پیوستن به پرسپولیس در سال1397

مولر: ناراحت نیستم، قدردانی‌ شما بی‌نظیر بود!

مانوئل نویر در حرکتی زیبا پس از دریافت جام قهرمانی، آن را به مولر داد تا او جام را بالای سر ببرد

دستگیری عاملان قمه‌کشی و تخریب خودرو‌ها در محمودآباد

5 حرکت برتر بسکتبال NBA در شب گذشته

پیاتزا با برد به تیم ملی آمد

درخشش دانشور و علی‌نسب در شطرنج قهرمانی آسیا

فتح‌الله‌زاده: جباری با یک دستیار خارجی سرمربی شود

آواز شاد؛ دختر تبریزی چه رقص آذری میکنه پول بارونه یولاااا تورک تراختورچو قیزلاری

خرم‌آباد، یکی از کانون‌های مهم تمدنی ایران

کشف و ضبط دو قبضه اسلحه از متخلفین زیست محیطی در سفیدکوه خرم آباد

کاکتوس چانه یا همان ژیمنوکالیسیم

محدودیت سیمان برای پروژه های عمرانی رفع می شود

دستگیری عاملان قمه‌کشی و تخریب خودروها در محمودآباد

«مدنی‌زاده» گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد

«اختلال اضطراب پس از سانحه» قابل درمان شد

برچسب هوشمند؛ پزشک آینده روی پوست شما

سرطان سینه تا حد زیادی قابل درمان است

استعفای سرمربی تیم‌ملی چوگان پس از صعود به جام جهانی آمریکا!

اظهارات سرمربی تیم ملی چوگان پس از استعفای ناگهانی: نظر خودم بود

فلیک: روی ال‌کلاسیکو متمرکز هستیم و برد می‌خواهیم

آنچلوتی: درهای رئال به روی ژابی باز است

نگرانی در اردوی پرسپولیس؛ سردار مصدوم شد

پورعلی‌گنجی بازی آخر فصل را از دست داد

استند لمسی چیست؟