پیام مازند

آخرين مطالب

دکتر رئیسی در نشست شورای‌عالی اشتغال:

ایجاد اشتغال پایدار اولویت اصلی کشور و مأموریت جدی دولتمردان است/ دستگاه‌های عضو در شورای‌عالی اشتغال مصوبات شورا را با جدیت پیگیری کنند/ تأکید بر ارزیابی دقیق مصوبات و تسهیلات اعطایی اشتغال‌زایی در سال‌های گذشته وزارت رفاه

ایجاد اشتغال پایدار اولویت اصلی کشور و مأموریت جدی دولتمردان است/ دستگاه‌های عضو در شورای‌عالی اشتغال مصوبات شورا را با جدیت پیگیری کنند/ تأکید بر ارزیابی دقیق مصوبات و تسهیلات اعطایی اشتغال‌زایی در سال‌های گذشته
  بزرگنمايي:

پیام مازند - رئیس‌جمهور ارزیابی کیفیت انجام وظایف دستگاه‌های متولی و مسیر طی‌شده برای اشتغال‌زایی در سال‌های اخیر را مورد تأکید قرار داد و گفت: باید آسیب‌شناسی شود که چه اشکالاتی در نحوه تدوین و ابلاغ دستورالعمل‌ها و همچنین روند اجرای این بخشنامه‌ها و دستورات بوده است تا دوباره گرفتار همان مشکلات گذشته نشویم.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری ، آیت‌الله دکتر «سیدابراهیم رئیسی» در چهارمین نشست شورای‌عالی اشتغال در دولت سیزدهم، اشتغال را اولویت اصلی کشور و مأموریت جدی دولتمردان برشمرد و به بیان توصیه‌هایی به همه دستگاه‌ها در جهت ایجاد اشتغال‌ پایدار و کاهش بیکاری در کشور پرداخت.
توجه به ظرفیت‌های بخش خصوصی و تعاونی نخستین توصیه رئیس‌جمهور به دولتمردان در زمینه اشتغال‌زایی بود که آیت‌الله رئیسی در این رابطه تأکید کرد: نگاه به ظرفیت‌ها و زمینه‌های اشتغال‌زایی باید توسعه یابد. واگذاری امور به مردم و ارائه تسهیلات حمایتی به کسانی که می‌خواهند در جهت کسب‌و‌کارهای خُرد شرکت تعاونی ایجاد کنند، نتایج خوبی برای کشور خواهد داشت.
دکتر رئیسی افزود: نگرش به تعریف اشتغال‌زایی هم باید تغییر کند و نباید صرفاً کار اداری و پشت میزنشینی به عنوان شغل در نظر گرفته شود، بلکه ضروری است به اشتغال در همه حوزه‌های تولیدی از جمله کشاورزی و صنعت توجه ویژه شود.
رئیس شورای‌عالی اشتغال در بخش دیگری از سخنانش ارزیابی کیفیت انجام وظایف دستگاه‌های متولی و مسیر طی‌شده برای اشتغال‌زایی در سال‌های اخیر را مورد تأکید قرار داد و گفت: باید آسیب‌شناسی شود که چه اشکالاتی در نحوه تدوین و ابلاغ دستورالعمل‌ها و همچنین روند اجرای این بخشنامه‌ها و دستورات بوده است تا دوباره گرفتار همان مشکلات گذشته نشویم.
آیت‌الله رئیسی با بیان این‌که ارائه گزارش و آمار خوب است، اما باید تحلیل آماری داشته باشیم، تصریح کرد: مهم‌تر از بیان ارقام و اعداد، بررسی این مسئله است که چرا عملکرد بعضی دستگاه‌ها در اشتغال‌زایی ضعیف بوده و یا بررسی شود که چگونه برخی دیگر از دستگاه‌ها از برنامه جلوتر هستند تا سایر بخش‌ها از تجربیات آن‌ها استفاده کنند.
رئیس‌جمهور تصویب اعتبارات را هم مشمول بررسی دانست و اظهار داشت: باید ارزیابی کنیم که سال گذشته چه میزان بودجه به مجلس پیشنهاد دادیم و چه میزان از آن در مجلس تصویب شده و تخصیص یافته و چه میزان از بودجه مصوب و تخصیص‌یافته عملیاتی شده است.
دکتر رئیسی افزود: اگر بودجه غیرواقعی دیده شود، قطعاً در اجرا تأثیر منفی خواهد داشت و برای پیشگیری از این مسئله باید هم در بودجه‌ریزی و هم در تدوین دستورالعمل‌ها دقت شود تا امکان تحقق آن‌ها وجود داشته باشد.
رئیس‌جمهور در همین خصوص تعیین تکلیف برای بانک‌ها را نیز مورد اشاره قرار داد و با اشاره به مقدورات و معذورات بانک‌ها، اظهار داشت: بانک‌ها تسهیلات تکلیفی متعددی پرداخت می‌کنند که اگر گردش مالی و توان پرداخت آنها مورد توجه قرار نگیرد، الزام به پرداخت تسهیلات جدید برای آن‌ها تکلیف مالایطاق خواهد بود.
آیت‌الله رئیسی امکان‌سنجی مالی بانک‌ها را در تعیین تکلیف برای آن‌ها بسیار مهم دانست و گفت: اگر بانکی توان پرداخت تسهیلات نداشته باشد و ما بدون توجه به واقعیت‌ها تکلیف خارج از توان برای آن‌ها بگذاریم موجب بدبینی و نارضایتی در افکار عمومی می‌شود.
رئیس‌جمهور در عین حال با بیان این‌که نباید اجازه داد هیچ‌کس خلاف قانون عمل کند، متذکر شد: اگر بانکی توان پرداخت تسهیلات داشت، اما به ابلاغیه‌ها بی‌توجه بود و به تعهداتش در پرداخت تسهیلات عمل نکرد نیز باید با جدیت با این تخلف برخورد شود و در این زمینه تفاوتی بین بانک‌های دولتی و خصوصی نیست.
دکتر رئیسی بر همین اساس دبیرخانه شورای‌عالی اشتغال و دستگاه‌های ذیربط را مکلف کرد با فوریت دستورالعمل پرداخت تسهیلات اشتغال برای سال‌جاری را تدوین و نهایی کنند که حداکثر تا پانزدهم خردادماه به بانک‌ها ابلاغ شود.
رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: در تصمیم‌گیری‌ها و تخصیص اعتبارات باید شفاف عمل شود تا کارها دقیق و با سرعت پیش بروند.
آیت‌الله رئیسی با اشاره به گزارش وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در عملکرد خوب استانداران در ایجاد یک میلیون شغل در سال گذشته، برطرف کردن دغدغه مردم در حوزه اشتغال را وظیفه همه ارکان دولت دانست.
4 خرداد 1402 21:09
کد خبر : 310,236
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/713220/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شکستی که اطمینان رئال را دو برابر کرد!

اورونوف علیه 127 روزِ نفرین شده

بارسلونا در صورت پیروزی امشب مقابل رئال، قهرمان لالیگا می‌شود

خط و نشان نیشیدا و رفقا برای نماینده ایران و بقیه

واکنش رافائل کاستیلو، سرمربی تیم ملی هندبال ایران به ال‌کلاسیکوی امشب

کیانوش پالاد، بازیکن تیم ملى هندبال: به حمایت مالی نیاز داریم

خاطره خنده‌دار محمد طاهری کاپیتان تیم ملی فوتسال از پلی‌استیشن

یاسین کبیریان‌جو: نسل جدید هندبال وارد ترکیب اصلی شده‌اند

صابر حیدرى بازیکن تیم ملى هندبال: رافائل هم جدی است و هم خوش‌اخلاق

رافائل، سرمربی تیم ملی هندبال: در ال‌کلاسیکو طرفدار بارسا هستم

خداحافظی پادشاه ریو از دنیای بوکس

دختران پینگ‌پنگ‌باز در اردوی جهانی

واکنش رئیس کمیسیون داوران کشتی به مبارزه جنجالی معصومی و زارع

دومین پرواز حج در فرودگاه خرم‌آباد انجام می‌شود

«حیوان دو پا؛ گوسفند» به مصر رفت

تردد برای افراد بومی‌جاده چالوس میسر است

تگرگ و صاعقه بیخ گوش این 10 استان

مدل های جدید پایه روشنایی در سال 1404 با طراحی مدرن و مصرف بهینه

طرح نهضت ملی مسکن در دولت چهاردهم باجدیت دنبال می‌شود

قفل آزادراه تنکابن - قزوین در کوه های الموت

6 عنوان کتاب در خرم‌آباد رونمایی شد

استاندار مازندران: طرح نهضت ملی مسکن با جدیت دنبال می‌شود

اگزما از کجا می‌آید و چطور می‌شود مهارش کرد؟

یک جایگزین آسان برای فستینگ متناوب معرفی شد

پدر شهیدان «فرهادی» از مازندران به فرزندان شهیدش پیوست

گل اول لاتزیو به یوونتوس توسط ماتیاس وسینو 90+6

مصاف آزادکاران جوان با حریفان قدرتمند خارجی

تغییرات غیرقانونی در کاراته؛ بسترسازی برای ابطال احتمالی انتخابات آینده

لئون: تیمی ساختیم که هیچ‌کس باور نداشت

اضافه وزن عجیب انگاپت در لیگ قهرمانان آسیا

حالا لیگ قهرمانان آسیا؛ این اعجوبه همه جا می‌درخشد

لحظاتی از تمرین امروز تیم ملی هندبال ایران زیر نظر رافائل کاستیلو

زوج آماده ایرانی فولاد 49 امتیاز گرفت

پرسپولیس به دنبال مذاکره با مدافع نیجریه‌ای به جای سوئیسی

غیبت تاج در جشن قهرمانی تراکتور

طارمی روی جلد روزنامه مشهور ایتالیایی

پول نفت در حیاط خلوت سیاسیون؟

خرم‌آباد در مسیر ثبت جهانی یونسکو / مراسم روز خرم‌آباد در پایتخت

چالوس میزبان مسابقات اسکیت آلپاین کشور

توزیع بیش از 2600 جعبه تخم نوغان در شهرستان بابل

روایت قتل مظلومانه زهرا میرزایی از زبان خانواده‌اش | پسرخاله چرا زهرا را کشت؟ + عکس وصیت نامه مقتول

میزبانی مسابقات اسکیت آلپاین کشور به چالوس واگذار شد

بهشهر میزبان رقابت‌های بین المللی کشتی آزاد جوانان جام شهید هاشمی نژاد

نخستین رویداد گردشگری ورزشی در رامسر برگزار شد

انهدام گروه سازمان‌یافته قاچاق چوب آلات جنگلی در شهرستان نور

جشنواره‌ای با عطر و بوی گل محمدی در بابل

افزایش موارد کووید 19؛ نظام سلامت در حالت هوشیار

درخواست وزیر بهداشت برای جمع آوری تبلیغ کالاهای آسیب رسان به سلامت

مراسم تجلیل از معلمان و اساتید شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد

اولین نشست توجیهی و تبیینی دبیران شورای اقامه نماز مراکز تابعه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد