پیام مازند

آخرين مطالب

رویکرد دولت سیزدهم در اداره کشورعلمی است سیاسی

رویکرد دولت سیزدهم در اداره کشورعلمی است
  بزرگنمايي:

پیام مازند -  معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران با تاکید بر اینکه رویکرد و ماموریت دولت سیزدهم در اداره کشور به صورت علمی است، گفت: در همین راستا استفاده و تعامل با دانشگاه‌ها مورد تاکید است .
امید محبی امروز در نشست حکمرانی مدیریت، بهره وری و اقتصاد در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با بیان اینکه اگرچه شعار ارتباط بین دانشگاه و دستگاه های اجرایی همواره داده شده است، اما واقعیت این است که پای دانشگاه همچنان در همراهی با توسعه استان باز نشده و تعامل بسیار ضعیف است، اظهار کرد: دولت سیزدهم مقوله ارتباط پژوهشی بین دستگاه اجرایی با دانشگاه را از یک سال گذشته مورد توجه قرار داده است.
 
وی با تاکید بر اینکه رویکرد و ماموریت دولت سیزدهم اداره کشور به صورت علمی است، افزود: در همین راستا استفاده و تعامل با دانشگاه مورد تاکید است .
محبی به اهمیت دو مقوله بهره وری و استفاده مناسب از نیروی انسانی برای حکمرانی نظام اداری اشاره کرد و گفت: بررسی نشان می دهد که مشکلات تلنبار شده دستگاه‌های اجرایی بسیار زیاد است به طوری که حتی در تغییرات جزیی و موارد پیش آمده با مشکل مواجه می شویم.
معاون استاندار مازندران بیان کرد: با توجه به این که این بدعت‌های اداری سالیان سال در حال اجرا است، تغییرات در نظام اداری با مقاومت های زیادی مواجه می شود، مثلاً حضور کارکنان در اداره، محاسبه اضافه کاری و ماموریت‌ها چالش های جدی و در عین حال ابتدایی است، که نمی توان ورود پیدا کرد.
وی با بیان اینکه دست زدن به نظام اداری برای توسعه و تحول بسیار سخت شده است، گفت: مطمئنا اصلاح نظام اداری نیازمند ایثارگری و شجاعت خاص است، چراکه ترکش های زیادی به همراه دارد؛ تصمیم و رویکردی که دولت سیزدهم با دانش ورود پیدا کرده است .
معاون توسعه مدیریت منابع استانداری مازندران تصریح کرد: به طور یقین تا رسیدن به نتیجه کارآمدی نظام اداری از روی کاغذ به اجرا، با مشکلات، ترکش ها و همراه با هزینه است اما عزم دولت سیزدهم در تحول اداری جدی است.
محبی ادامه داد: نظام اداری کشور برای ارائه خدمات مطلوب به مردم نیازمند جراحی در عمل است، هر چند مدیران این دولت با مقاومت بعضی از افراد دارای منافع مواجه می‌شوند.
وی با اظهار این که همه اجزاء در ماموریت های اداری به هم مرتبط هستند، گفت: مدرک گرایی در حل مشکلات نظام اداری و ساماندهی نیروی انسانی معضل جدی است، امروز همین افراد دارای مدرک معتبر که حتی در دفاع از رشته مدرکشان حرفی برای گفتن ندارند، تقاضای پست تخصصی در دستگاه هستند، نیروی انسانی که با قدرت سیاسی و سرمایه‌داری افراد وارد دستگاه شده است و یا افرادی که در پست خدمات در فرصت های غیر قانونی مدرک فوق لیسانس گرفته ، امروز مدعی هستند.
معاون استاندار مازندران گفت: اگر نقدی به نظام اداری دستگاه های اجرایی وجود دارد، قطعا به نظام آموزش عالی و آموزش و پرورش نیز نقد وارد است، به همین دلیل با چالش ها مواجه هستیم.
این مسئول بهره وری در نظام اداری، آموزشی و تربیتی را سهل و ممتنع توصیف کرد و گفت: از سوی دیگر بهره وری در حوزه های کشاورزی، انرژی آب، برق، گاز بسیار ضعیف است.
وی در بخش دیگری به استقرار دولت هوشمند اشاره کرد و گفت: دولت هوشمند مورد نظر دولت سیزدهم، بسیار مهم‌تر از دولت الکترونیک است، دولت الکترونیک مربوط به دو دهه گذشته است.
وی بر لزوم شکل گیری پرونده کارکنان برای شایسته سالاری برای انتخاب مدیران توصیه کرد و یاداور شد : مداخلات سیاسی و غیر کارشناسی در انتصابات در کل کشور معضل جدی است، فشارهای سیاسی در انتصابات در کشور بیداد می‌کند و این موارد از مشکلات نظام اداری کارآمد است.
محبی تصریح کرد: یک سازمان در مرکز استان که نیروهایش به صورت سفارشی از سوی جریان سیاسی و یا به جریان سرمایه داری وصل هستند، حدود یکهزار پست سازمانی دارد ولی 6 هزار نیرو جذب کرده است.
محبی در این حال با ذکر این نکته که تصمیم گیران امروز دولت با نیروی انسانی مواجه هستند که قابل احترام‌اند، ادامه داد: به همین دلیل تصمیم گیری برای تحول و کارآمدی نظام اداری برای نیروی انسانی، بسیار سخت است.
وی با تاکید بر این که مجموعه نظام اداری، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و نظارتی سال های گذشته در استان مازندران باید جوابگوی این مشکلات به خصوص جذب غیر قانونی نیروی انسانی باشند با طرح سوالی، گفت: این افراد مسئول کجا بودند؟
معاون استاندار مازندران با بیان این که برای نمونه باید گفت که تا سال های سال شهرداری ساری به دلیل داشتن نیروی مازاد رنگ توسعه و پیشرفت را به خود نخواهد دید، خاطرنشان کرد:‌ چراکه درآمد حاصل از شهرداری فقط باید برای حقوق کارکنان هزینه شود.
 

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/714270/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرطان پوست را با نیش حشرات اشتباه نگیرید

حفاظت پایدار از نگین درخشان زاگرس | «گهر» وارد فهرست رامسر می‌شود

خلاصه بازی ناپولی 2 - جنوا 2

خلاصه بازی الاتحاد 3 - الفیحا 0

گل دوم جنوا به ناپولی توسط واسکز در دقیقه 84

جنگل، کوه، دریا؛ اقامتگاه‌های خاص در نوشهر و کلاردشت با چشم‌اندازی از بهشت

بیت کوین چیست؟ آشنایی با برترین ارز دیجیتال تاریخ

لوئیز انریکه برترین سرمربی لیگ فرانسه در فصل 25-2024

گل دوم ناپولی به جنوا توسط راسپادوری در دقیقه 64

دبل کریم بنزما برای الاتحاد مقابل فیحا

اصلانیان: پرسپولیس برای‌ قهرمانی نیاز به پوست‌اندازی دارد

لوکاس شوالیه دروازه بان لیل بالاتر از دوناروما برترین دروازه‌بان فصل لیگ فرانسه 25-2024 شد

عرفان قهرمانی: همیشه در آبادان ما بهتر فوتبال بازی کردیم

کیلیان امباپه، برترین لژیونر فرانسوی فصل 25-2024

ایدۀ تبدیل ایران به هاب نفتی منطقه| خط لوله نکا ــ جاسک، مسیر نجات روسیه از ناتو

چگونه چایی با عطر و طعم بی‌نظیر بفروشم؟

کسب رتبه برتر کهگیلویه و بویراحمد در اعزام راهیان نور دانش آموزی

ابلاغیه جدید ساعت کاری ادارات و بانک‌های مازندران/بانک‌ها هم پنجشنبه‌ها تعطیل شدند

منتخبان ششمین دوره انتخابات کانون مداحان خرم‌آباد اعلام شدند

برگزاری اردوی توان‌افزایی تیم‌های عملیاتی هلال احمر بندپی در منطقه + عکس

پک‌های آرایشی در پوشش اسباب‌بازی؛ تهدید جدی برای سلامت کودکان

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

ابهام درباره حضور کاپیتان استقلال برابر سپاهان

تساوی لیورپول و آرسنال در بازی بزرگ هفته

رپر آمریکایی برنده اصلی ال‌کلاسیکو بود

شایعه محبوب؛ بشار رسن در لیگ برتر

دنیامالی: در جشن قهرمانی تراکتور شرکت نمی‌کنم

چهارمین برد ساحلی‌بازان هندبال ایران در مسابقات قهرمانی آسیا

اعلام لیست 14 نفره تیم ملی وزنه‌برداری ایران

گفت و گو با علی یزدانی قهرمان تورجهانی تنیس خلیج فارس

اهدای جوایز علی یزدانی توسط دنیامالی، وزیر ورزش

محل جشن قهرمانی تراکتور اعلام شد

جانشین تاج در جشن تراکتور اعلام شد

چهارمین شکست متوالی شاگردان آنچلوتی؛ رئال مادرید حریف بارسلونای فلیک نمی‌شود

طعنه تند رشیدپور به طولانی شدن مذاکرات ایران و آمریکا

انتشار20 هزار خبر دروغ درباره حادثه بندرعباس!

تداوم خروج پول حقیقی به همراه افت ارزش معاملات

ثبت رسمی فرودگاه خرم‌آباد به‌عنوان ایستگاه پروازی حجاج

جزئیات تازه‌ای از قتل خانم مجری تلویزیون + عکس وصیت نامه

76 فقره سرقت در مازندران کشف شد

اجرای مرحله دوم رتبه دوم معلمان از مهرماه

برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی یک ایرلاین مستقل در لرستان

کلاهبرداری با جسد منجمد شده

اختصاص 533 میلیارد تومان اعتبار در حوزه مشاغل خانگی مازندران

توقف 35 پروژه راهبردی و حاکمیتی شیلاتی با پلمب پژوهشکده اکولوژی خزر

کلاهبرداری 210 میلیاردی در نکا کشف شد

چه عینک آفتابی بزنیم؟

انتصاب سرپرست مدیریت استاندارد، سلامت، غذا و دارو کیش

استاندار مازندران: طرح نهضت ملی مسکن با جدیت دنبال می‌شود

جشنواره‌ای با عطر و بوی گل محمدی در بابل