پیام مازند

آخرين مطالب

اثرات جلبک‌های سمی در مخازن آب حذف می‌شود علمي

اثرات جلبک‌های سمی در مخازن آب حذف می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام مازند -  جیا لیو، استادیار دانشکده محیط زیست و زیرساخت‌ها و همکارانش، از انرژی خورشیدی همراه با نانومواد مبتنی بر آهن برای از بین بردن اثرات مضر این جلبک‌ها استفاده می‌کنند. آن‌ها قصد دارند مانع از رشد و گسترش این جلبک‌های سمی شوند. تحقیقات تیم وی روی دریاچه داخل دانشگاه و مخزن آبی در این ایالت متمرکز است، هرچند این مشکل در جا‌های دیگر نیز مشاهده می‌شود.
 
لیو گفت: در صورت موفقیت‌آمیز بودن، کار ما یک روش مهم و سازگار با محیط زیست برای مقابله با یک مسئله گسترده است. کار روی این پروژه در سال 2020 با 25 هزار دلار کمک مالی اثبات مفهوم از (EPA) آغاز شد و با تداوم اختصاص بودجه، این پروژه همچنان ادامه دارد.
(P3) یا برنامه (Prosperity and the Planet Program) یک رقابت منحصر به فرد است که مسیر‌هایی برای تیم‌های دانشجویان دانشگاهی که طراح راه حل‌هایی برای آینده‌ی پایدار دارند، باز می‌کند. این هدف با دستیابی به کیفیت زندگی، رونق اقتصادی و حمایت از کره زمین تحقق پیدا می‌کند.
به عنوان مثال نتایج این پروژه می‌تواند در هر جایی که جلبک‌های مضر آبی‌سبز معروف به سیانوباکتری رشد می‌کنند، اعمال شود. این جلبک‌ها برای حیوانات اهلی و وحشی مضر هستند و تماس انسان با آب تحت تأثیر این جلبک‌ها می‌تواند باعث بثورات پوستی شود. در نتیجه، دریاچه‌های دارای این جلبک‌ها نباید برای شنا و ماهیگیری مورد استفاده قرار گیرند و مقامات در دهه گذشته استفاده از دریاچه دانشگاه را در بعضی مواقع محدود کرده‌اند در حالی که دانشگاه به دنبال یک راه حل بهتر زیست محیطی است.
اعضاء این گروه از یک روش رایج در حوزه ژنتیک موسوم به (qPCR) برای تعیین غلظت سیانوباکتری‌های سمی استفاده می‌کنند. محققان سپس از فوتوکاتالیست‌های مغناطیسی یا نانوذرات مبتنی بر آهن برای کاهش این سموم استفاده می‌کنند.
اثر فتوکاتالیست فرایندی است که از طریق آن از نور برای تسریع یک واکنش شیمیایی استفاده می‌شود. در این پروژه، نور خورشید به‌عنوان منبع طبیعی نور برای واکنش شیمیایی عمل خواهد کرد.
نور خورشید و نانوذرات از طریق رادیکال‌های آزاد، سیانوباکتری‌های سمی را غیرفعال می‌کنند. آن‌ها همچنین سموم آزاد شده توسط گونه‌های باکتریایی را تجزیه کرده و فسفات‌ها را از بین می‌برند. از آنجا که نانوذرات مبتنی بر آهن هستند، با استفاده از آهن‌ربا به راحتی می‌توانند از آب خارج شوند، بنابراین افزودن مواد جامد به رسوبات دریاچه را به حداقل می‌رسانند.
 

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/716952/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حواشی بازی استقلال 0-0 چادرملو

حواشی بازی نفت آبادان و پیکان

صحبت های غلامحسین پیروانی درباره صعود فجر به لیگ برتر

کارشناسی داوری بازی فولاد و استقلال خوزستان

وضعیت استقلال با جباری از دیدگاه تارتار سرمربی گل گهر

خلاصه بازی آتالانتا 2 - رم 1

صحبت های تارتار درباره عملکرد کارتال و نقل و انتقالات پرسپولیس

حواشی بازی فولاد و استقلال خوزستان

کارشناسی داوری بازی استقلال و چادرملو

پنالتی دادن به روش پت و مت!

نصب و احداث المان شهر المپیکی در ورودی آمل

کارشناسی داوری بازی خیبر خرم‌آباد – پرسپولیس

آخرین اخبار از نقل و انتقالات استقلال و پرسپولیس

اشک‌های پیمان یوسفی بعد از کادو جالب برنامه 1001

گل قیچی برگردون تماشایی و محشر سانتیاگو مونتیل در لیگ برتر آرژانتین

سعید اخباری سرمربی چادرملو: هفت هشت بازیکن استقلال آرزوی هر سرمربی هستند

شوخی جناب‌ خان با تیپ و استایل پیمان یوسفی؛ سلطان کت ایران هستی!

مهدی تارتار سرمربی گل گهر: اگر نکونام می ماند وضعیت استقلال از این بهتر بود

ویدیویی جالب از پیمان یوسفی بعد از دیدار با ولز در جام جهانی

کادوی جالب جناب خان برای پیمان یوسفی و شوخی با کلمات قصار او در گزارش‌ها

شعرخوانی جالب جناب‌خان برای پیمان یوسفی

پول توجیبی، آینده مالی کودکان

تیم منتخب دنیای فوتبال از نگاه پیمان یوسفی با حضور پر تعداد لیورپولی ها

خاطره پیمان یوسفی از تجربه لغو شدن گزارش بازی به دلیل سرقت از خانه او!

عصبانیت علی علیپور از تعویض شدن مقابل خیبر و لگد زدن به بطری آب معدنی

کارشناسی داوری بازی خیبر و پرسپولیس

حواشی بازی هوادار 1-1 سپاهان

کارشناسی داوری بازی هوادار 1-1 سپاهان

مشکلات عجیب هواداران پیش از آغاز بازی خیبر و پرسپولیس

حذف 4 صفر از پول ملی

شهرداری نوشهر 1 – 0 مس شهر بابک: شاگردان ربیعی برنده جدال میان جدولی ها

مراسم تجلیل از قهرمان‌های جهانی و المپیک در آمل برگزار شد

خاطره‌ی جالب عابدینی از هواداران آلمانی

گل ششم النصر به الاخدود توسط سادیو مانه

گل پنجم النصر به الاخدود توسط جان دوران

تکواندو نونهالان جهان؛ حذف 4 نماینده دیگر ایران در روز سوم

گل هفتم النصر به الاخدود توسط مانه

توسعه ورزش در منطقه محور گفت‌وگوی روسای کمیته ایران و قطر

صعود هندبال ساحلی ایران به‌ نیمه نهایی مسابقات قهرمانی آسیا

بمب نقل و انتقالاتی در اردوگاه آبی‌پوشان؛ ستاره سابق میلان استقلالی شد

آغاز محدودیت‌های ترافیکی از فردا در جاده‌های شمال کشور / جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است

پیروزی الوحده امارات با پاس گل نبوغ آمیز ستاره پرسپولیس +فیلم

پلیس راهور از مسدودیت جاده چالوس تا اطلاع ثانوی خبر داد!

جراحی زیبایی پول کلید می‌خورد

حذف 4 صفر از پول ملی / آیا ریال ایران نجات پیدا می‌کند؟

ساعت کار مدارس در مازندران تغییر نمی کند

پرواز‌های زائران حج تمتع از فرودگاه شهدای خرم آباد ادامه دارد

لیگ یک: جدال چهره‌های مشهور سرخابی به سود پیوس

پلیس راه از اعمال محدودیت های ترافیکی در پایان هفته خبر داد

پایان کابوس سرقت‌های باندی در مازندران