رئیس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل از استقرار 40 شرکت و هسته فناور در مرکز رشد این دانشگاه خبر داد
علمي
بزرگنمايي:
پیام مازند - به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل ، دیدار و گفتگوی بهرام عزیزالله گنجی ریاست دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل به همراه روزبه شفقت معاون پژوهش و فناوری با دهقانی فیروزآبادی معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، با حضور علی کریمی فیروزجایی نماینده مردم شهرستان بابل در مجلس شورای اسلامی و مظفرپور رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل در محل بنیاد ملی نخبگان ایران برگزار شد.
در ابتدای این جلسه، علی کریمی فیروزجایی نماینده شهرستان بابل در مجلس شورای اسلامی با بیان این که شهرستان بابل با برخورداری از دانشگاههای گوناگون، شهری دانشگاهی محسوب میگردد؛ به تشریح پتانسیلهای دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل پرداخت.
کریمی فیروزجایی با ذکر این نکته که دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل طی چند سال اخیر، بر اساس اعلام نظام های جهانی رتبهبندی علمی، در تولید علم در جایگاه نخست کشور قرار دارد، اظهار داشت: این دانشگاه هم در تولید علم و هم در حوزههای فناوری ونوآوری در پاسخ به نیازهای کشور از پتانسیل بالقوه و بالفعل قابل ملاحظهای برخوردار است.
در ادامه بهرام عزیزالله گنجی رییس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل نیز ضمن برشمردن فعالیتهای مهم دانشگاه در تعامل برای پاسخ به نیازهای ملی و استانی اظهار داشت: ریلگذاریها در دانشگاه بهگونهای انجام شده است تا فرایند تبدیل ایده به محصول و سپس تجاریسازی و عرضه به بازار به درستی انجام شود. در این راستا فعالیتهای بسیار سازندهای در حوزهی پژوهش و فناوری و نیز مرکز رشد صورت پذیرفته است.
عزیزالله گنجی ضمن اشاره به این که در حال حاضر حدود 40 شرکت و هسته فناور در مرکز رشد دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل مستقر هستند و بیش از 150 محصول فناور تا کنون از مرکز رشد دانشگاه به بازار تحویل شده است افزود: در تلاش هستیم تا ضمن جایابی مناسب برای پردیس علم و فناوری دانشگاه، شرایط فعالیتهای پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه به جایگاه بالایی ارتقا یابد.
سپس روزبه شفقت معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ضمن تشریح فعالیتهای پژوهش، فناوری، کارآفرینی و نوآوری دانشگاه و بیان حجم پروژههای جاری ارتباط با صنعت و جامعه، رویداد بینالمللی راینوکاپ را به عنوان رویدادی مهم در حوزهی هوش مصنوعی معرفی و جزییات آن را تشریح نمود.
در پایان، دهقانی فیروزآبادی معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری ضمن ارج نهادن به جایگاه دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل و تاکید بر جایگاه منحصر به فرد این دانشگاه در تعلیم و پرورش دانشجویانی توانمند، فرایندهای گوناگونی را در راستای حمایت از فعالیتهای پژوهش و فناوری در دانشگاهها و نیز حمایت از فعالیتهای شرکتهای دانشبنیان بیان نمود.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری ضمن استقبال بسیار خوب از رویداد بین المللی راینوکاپ اظهار داشت: فعالیتهای تعریف شده در این رویداد که با محوریت هوش مصنوعی برگزار میگردد، میتوانند خروجیهای موثری از جنبههای گوناگون داشته باشند و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حمایت ویژهای از این رویداد و بخشهای گوناگون ذیل آن خواهد داشت.
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/732112/