پیام مازند

آخرين مطالب

بررسی بیش از یک هزار 900 درخواست بازنشستگی بیش از موعد در لرستان وزارت رفاه

بررسی بیش از یک هزار 900 درخواست بازنشستگی بیش از موعد در لرستان
  بزرگنمايي:

پیام مازند - مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان از بررسی یک هزار و 990 درخواست بازنشستگی پیش از موعد در مشاغل سخت و زیان آور استان خبر داد .

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان لرستان، «سید فرهاد ناصری نیا» در گفت و گو با خبرنگاران به بررسی درخواست های کارگران برای بازنشستگی پیش از موعد در مشاغل سخت اشاره و اظهارکرد: از ابتدای سال جاری تاکنون در کمیته بدوی بررسی مشاغل سخت و زیان آور استان ، 63 جلسه این کمیته برگزار شده که پس از بررسی یک هزار 990 درخواست از ابتدای سال جاری تاکنون یک هزار و 493 درخواست تایید شده اند .
وی همچنین به بررسی درخواست های تایید نشده در کمیته بدوی مشاغل سخت و زیان آور استان اشاره کرد و افزود: درخواست های کارگری تایید نشده در کمیته بدوی پس از اعتراض توسط کارگران در کمیته تجدید نظر مورد بررسی قرار می گیرند که در ده ماهه امسال 10 کمیته تجدید نظر برگزار شده و تعداد 353 درخواست بررسی که در نهایت 157 درخواست بازنشستگی بیش از موعد در مشاغل سخت و زیان آور مورد تایید کمیته تجدید نظر قرار گرفتند .
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان ادامه داد: در نهایت از ابتدای سال جاری تا پایان دی ماه یک هزار 650 کارگر شاغل در واحدهای اقتصادی استان که در یکی از مشاغل سخت و زیان آور مشغول بکار بودند بازنشسته و برای مراحل بعدی به سازمان تامین اجتماعی معرفی شدند .
ناصری نیا با بیان این که تعیین سخت و زیان ‌آور بودن مشاغل در واحدهای اقتصادی با بررسی سوابق، انجام بازدید و بررسی شرایطکار توسط کارشناسان بهداشت حرفه‌ ای وزارت بهداشت، و بازرسانکار و با تایید کمیته‌ های بدوی و تجدیدنظر استانی انجاممی‌ گیرد، عنوان کرد: در ده ماهه امسال بازرسان کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیش از 820 مورد بازرسی و کارشناسی لازم را برای در خواست های کارگران که در کارگاه ها مشغول بکار بودند مورد بررسی قرار دادند و به کمیته ای مورد نظر اعلام کردند .
وی بیان کرد: بر اساس قانون بازنشستگی پیش از موعد مشاغل سخت و زیان آور، کارگران بیمه شده اینگونه مشاغل که بر اثر عوامل فیزیکی، شیمیایی، مکانیکی و بیولوژیکی محیط کار غیراستاندارد، تنشی بالاتر از ظرفیت طبیعی به آنها وارد شده و سابقه پرداخت بیمه تامین اجتماعی آنان 20 سال بصورت مستمر و یا 25 سال بطور متناوب داشته اند می توانند تقاضای بازنشستگی بدهند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان تصریح کرد: ایمنی و بهداشت کار کارگاه های مختلف توسط بازرسان به صورت دوره ای و زمان بندی شده مورد بررسی و نظارت قرار می گیرد و موارد لازم تذکر داده می شود.
وی اظهار کرد: کارفرمایان کارگاه های مختلف مکلف و موظف به ایمن سازی محیط کار و رعایت آئین نامه های مرتبط هستند.
8 بهمن 1402 09:30
کد خبر : 333,578
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/772013/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سومین مهاجم بایرن مونیخ جدا می‌شود

قدردانی آزمون از پاسخ موشکی ایران

حمایت گلر برزیلی چادرملو از ملت ایران

آغاز ماجراجویی جوانان واترپلوی ایران در مسابقات جهانی

راهکار ویژه اینتر برای خارج کردن طارمی از ایران

تمجید علیرضا دبیر از ستاره‌های تیم ملی والیبال

بدخوابی نشانه مشکلات مغزی پس از سکته مغزی خفیف است

زبان سفید

شهادت فرزند برومند شهرستان دشتی استان بوشهر در حمله متجاوزانه صهیونیست به خاک ایران

طلا و نقره پاراکانوی ایران در رقابت‌های قهرمانی آسیا

پیروزی فوتسالیست‌های ناشنوا برابر مراکش در رقابت‌های قهرمانی جهان

برزیل ٣- اوکراین ٢؛ ظهر شگفت‌انگیز ماراکانا

این برادران غیرقابل مهار برزیلی!

مسابقه آسان نه، این سخت‌ترین بازی ایران است!

2 برنز برای بنیامین فرجی و مبین امیری در مسابقات پینگ‌پنگ نروژ

جام قهرمانی به میزبان رسید!

تقدیر کمیته ملی المپیک از احترام نظامی در ریو

لزوم تقویت قوانین بازدارنده برای کنترل مصرف دخانیات

با پیگیری مطالبات مردمی، خروج خودروهای جزیره کیش تسهیل شد

برای بردن در لیگ ملت‌ها هستیم نه ست گرفتن!‌

حلقه ملی‌پوشان زیر ١٩ سال والیبال ایران به دور «پرچم» هنگام نواخته شدن سرود جمهوری اسلامی ایران

سلام نظامی اعضای تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران قبل از اولین دیدار در مسابقات جهانی با مراکش

لیگ ملت‌ها؛ لهستان به داد ایران رسید

آرش میراسماعیلی: ما با هر ذهنیت و سلیقه‌ای یک صدا باید ایران باشیم

دور جدید مذاکرات استقلال برای جذب علی کریمی

فرانسه و معرفی یک پدیده جدید به والیبال جهان

شهادت تیرانداز ایرانی در راه دفاع از وطن؛ یک مربی پیلاتس به همراه خانواده‌اش شهید شدند

آیا برای لاغری کربوهیدرات باید از رژیم غذایی حذف شود؟

نیروهای هلال‌احمر مازندران به حالت آماده‌باش درآمدند

وضعیت امتحانات پایان ترم دانشگاه‌ها در مازندران

سایه بحران ناباروری بر آینده ایران؛ کلید مقابله با چالش جمعیتی چیست؟

علت درد شانه چیست؟

پیام تسلیت مدیر کل بنیاد مازندران در پی شهادت جمعی از فرماندهان و مردم بی گناه در حمله تروریستی رژیم صهیونی به خاک کشورمان

زمان برچیدن رژیم جعلی صهیونیستی فرا رسیده است

اکبرپور: بازی با تیم‌های انتهای جدول عیار تیم ملی را مشخص نمی‌کند

هشدار کروس؛ رئال تاوانش را خواهد داد!

واکنش فدراسیون والیبال به شکست برابر اسلوونی

شهادت بانوی کوهنورد در پی حملات رژیم صهیونیستی

لیگ ملت‌ها؛ شاهکار جدید ویتال هاینن با چین

لی: ناراحتم که به هدفمان نرسیدیم

شهادت سوارکار ایرانی و خانواده‌اش در تجاوز رژیم صهیونیستی

قایقران پاراکانو مدال‌های طلایش را به شهدای حملات رژیم صهیونیستی تقدیم کرد

فروش واکسن گارداسیل در وبسایت‌ها غیرمجاز است/ فیلتر سایت‌های متخلف

ورزش احتمال شکست سرطان را افزایش می‌دهد

میوه‌ای برای تقویت ایمنی بدن و سلامت گوارش

زوال عقل با بیماری‌های قلبی و متابولیک مرتبط است

دلایل پارگی تاندون شانه

شناگر سمنانی مدال طلای جهانی‌اش را به شهید مدافع حرم، شهید عباس دانشگر تقدیم کرد

دیدار مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با خانواده شهید سید عبدالله حسینی در رامسر

هشدار هواشناسی دریایی سطح زرد در مازندران