پیام مازند

آخرين مطالب

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان: تبیین فرهنگ سلامت در بین جامعه کار و تولید از اولویت‌های وزارت کار است وزارت رفاه

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان: تبیین فرهنگ سلامت در بین جامعه کار و تولید از اولویت‌های وزارت کار است
  بزرگنمايي:

پیام مازند - مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان در دوره آموزشی شورای هماهنگی ارائه خدمات بهداشتی به بیمه شدگان که با حضور کارشناسان بهداشت حرفه‌ای در سطح واحدهای کارگری دارای خانه بهداشت فعال برگزار شد، گفت: تبیین فرهنگ سلامت در بین جامعه کار و تولید از اولویت‌های وزارت کار است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان، «فرزاد پیشکاری» در این نشست با بیان اینکه مقوله سلامت از مصادیق توسعه در جوامع دنیا است، اظهارکرد: اثربخشی و بهره‌وری جامعه به ویژه جامعه کار و تولید مرهون توجه به سلامت جسمی و روحی کارگران است.
پیشکاری با بیان اینکه مسئولان خانه‌های بهداشت کارگری سفیران سلامت وزارت کار در کارگاه‌ها صنعتی و تولیدی هستند، تصریح کرد: توجه به سلامت جسمی و روحی کارگران از وظایف وزارت کار است و اهمیت دادن به مقوله سلامت و بهداشت منجر به اثر بخشی، بهروری بیشتر و بهبود عملکرد کارگران در محیط‌های کاری خواهد شد.
وی با بیان اینکه 56 میلیون نفر از جمعیت کشور به طور مستقیم مخاطب وزارت کار هستند، گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مقوله سلامت را در اولویت سیاست‌های خود قرار داده که در این راه وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی نیز این وزارتخانه را کمک کرده و همکاری نزدیک دارند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان بحث آموزش و توانمندسازی را در حوزه سلامت مهم ارزیابی کرد و با بیان این که در سایه سلامت جسمی، روحی و روانی کارگران و خانواده های آنان می توان به اقتصاد اثربخش دست یافت، بیان کرد: مقوله سلامت و بهداشت باید ابتدا از درون خانواده و مدارس شروع شده و آموزش داده شود.
پیشکاری با بیان این که 86 خانه بهداشت کارگری در واحد های بالای 50 نفر در کردستان وجود دارد، خاطرنشان کرد: با همت و تلاش تمامی دستگاه های عضو شورای هماهنگی ارائه خدمات بهداشتی به بیمه شدگان و واحدهای صنعتی و تولیدی استان در سال آینده شاهد تحقق 100 درصدی واحد های مشمول این طرح در سطح استان خواهیم بود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز در این نشست با قدردانی از مدیر کل کار کردستان در خصوص راه اندازی خانه های بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی و صنعتی بالای 50 نفر و توجه به بهداشت و سلامت کارگران، آموزش و بازآموزی مسئولان خانه‌های بهداشت کارگری را از مهم‌ترین مؤلفه‌های ایجاد سلامت در جامعه خواند و اظهار کرد: در نتیجه آموزش و دوره‌های بازآموزی شورای هماهنگی ارائه خدمات بهداشتی به بیمه شدگان، یکی از خانه های بهداشت کارگری استان، خانه بهداشت برتر کشوری در سال جاری شده است.
فرزام بیدار پور با بیان اینکه کارفرماهای استان خود به این نتیجه رسیده‌اند که برپایی خانه‌های بهداشت کارگری در بهره وری و راندمان واحد های تولیدی مفید فایده بوده و بر روند تولید نیز اثرگذار است، گفت: سلامت محیط کار و سلامت کارگران در توجه به خانه های بهداشت کارگری تضمین می شود.
11 بهمن 1402 12:48
کد خبر : 333,842
کلیدواژه ها: تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان, شورای هماهنگی ارائه خدمات بهداشتی به بیمه شدگان, بهداشت حرفه‌ای, خانه های بهداشت کارگری, فرزاد پیشکاری
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/772986/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چون پول می گیریم باید فحش بخوریم؟

انتقاد هواداران آرسنال از اودگارد؛ فقط تماشا می‌کرد!

دستیار آرتتا فکر کرد سرمربی آرسنال است!

حکیمی: با دمبله صحبت کردم، حالش خوب است!

ویتینیا: نباید با یک برد بگوییم در فینال هستیم!

دوناروما فوق‌العاده بود اما در پاریس برنده می‌شویم

همدردی بوژوویچ با مردم بندرعباس

60 هزار اسکناس علیه رونالدو؛ به خانه‌ات برگرد!

پیروزی طلایی پاریس در لندن؛ در یک قدمی فینال با تک‌گل دمبله

یاغی پرسپولیس فقط برای دربی آمده بود!

رقابت سعید عزت‌اللهی با هافبک سابق آرسنال!

امباپه از جیب خودش خرج می‌کند، قدردان باشید!

فکری: می‌توانستیم فجر را ببریم

بیفوما، اولین خرید رسمی پرسپولیس

«قند پهلو» به تلویزیون بازگشت

سریال پایتخت با دلار 50 تومانی برآورد شد اما با دلار 100 تومانی روی آنتن رفت/ تولید فصل هشتم در یک یا دو سال آینده

بهترین کیف پول ارز دیجیتال اندروید و IOS در ایران: 10 ولت مطمئن!

سلامت ریه‌ت رو تست کن

این داروی گیاهی خواص ضد سرطان دارد

شعرخوانی زیبا از دکتر مشایخی

بی‌تو به سامان نرسم، ای سر و سامان همه تو

اهتمام دولت چهاردهم بر بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد شهدای دولت

ترکیب احتمالی اینتر؛ بازگشت به زوج لائوتارو-تورام

زمان نیمه نهایی و فینال جام حذفی اعلام شد

اختصاصی؛ پیشنهاد العربی به مدافع ملی‌پوش پرسپولیس

واکنش لژیونر پرسپولیسی به بازگشت به ایران

رسمی؛ واکنش استقلال به جذب سرمربی اسپانیایی

موفقیت انیمیشن‌های «پوتین» و «متورم» در جشنواره بابل

جاذبه آبشار‌های جنگل‌های هیرکانی + فیلم

موفقیت 2 انیمیشن‌ کوتاه ایرانی در جشنواره بابل

به بهانه یکه‌تازی سعودی‌ها در لیگ نخبگان؛ پول بله، اما درس مدیریت بگیرید

راز سلامت کبد

سه تا نباید مهم درباره زانو

دو خط کتاب/ ملت عشق

«از شاهنامه تا خداینامه» منتشر شد

لیگ یک؛ فرصت سوزی بزرگ شاگردان فرزاد

پایان سریال طولانی؛ آنچلوتی چگونه به برزیل بله داد

دستگیری سارق دوچرخه و کشف اموال مسروقه در محمودآباد

از تاریکی شب نترسید! بهترین چراغ پارکی را اینجا ببینید

حریم شهر رامسر نهایی می شود؛ فاضلاب و زباله دغدغه اصلی

شناسایی و کشف 25 تن برنج خارجی قاچاق در بابل

این بیماری‌ها باعث جمع شدن آب در ریه می‌شوند!

رازهای پیشگیری از آلزایمر از زبان متخصصان

صحبت های شنیدنی از رویا میرعلمی

داستانک/ گرمای هوا

رمان «ناخلف» به چاپ رسید

رمز ماندگاری گفتمان شهید رئیسی، مردم‌داری و حضور میدانی است

علی‌نژاد: شمشیربازی از رشته‌های مورد علاقه‌ام است

اختصاصی؛ تیم لیگ برتری در ورطه انحلال!

پول کالا‌های صهیونیستی خرج بمباران مردم فلسطین می‌شود + فیلم