پیام مازند

آخرين مطالب

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس: جامعه کار، تلاش و تعاون در همه عرصه‌ها پای کار انقلاب بوده‌اند وزارت رفاه

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس: جامعه کار، تلاش و تعاون در همه عرصه‌ها پای کار انقلاب بوده‌اند
  بزرگنمايي:

پیام مازند - در چهل و پنجمین طلیعه فجر انقلاب اسلامی، جامعه بزرگ کار، تلاش و تعاون استان فارس با حضور پرشور در راهپیمایی باشکوه 22 بهمن، جلوه‌ای از اقتدار و عظمت ملت ایران را به نمایش گذاشتند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس، در حماسه ای که صحنه ای از اتحاد، بیداری و هوشیاری مردم بود، تشکل های عالی کارگری و کارفرمایی و تعاونگران فارس نیز آمده بودند تا با اثبات وفاداری خود به آرمان‌های نظام، فتنه انگیزی ها و دروغ افکنی های دشمن را نشانه روند و با وحدت و یکپارچگی، پای کار انقلاب اسلامی باشند. وحید خداپرست، مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس در حاشیه راهپیمایی 22 بهمن تاکید کرد که مردم بابصیرت بویژه جامعه تعاونگران، کارفرمایان، کارگران و فعالان اقتصادی استان با حضور خود در این عرصه اثرگذار، نشان دادند که پس از گذشت 45 سال، نه تنها این روز و شعار آن، کمرنگ نشده بلکه هر سال این عبادت سیاسی باشکوه‌تر برگزار می‌شود. 
رئیس شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در فارس با اشاره به نقش موثر فعالان عرصه کار و تولید در صیانت از اهداف انقلاب، تصریح کرد: شرارت‌های استکبار جهانی برای ناکارآمد جلوه دادن نظام اسلامی، ناکام مانده و مردم به این باور قلبی و بلوغ سیاسی رسیده‌اند که انقلاب از خودشان است و باید از آن حفاظت کنند.
خداپرست با تاکید بر اینکه جامعه کار، تلاش و تعاون فارس در همه عرصه ها پای کار انقلاب بوده‌اند یادآور شد که تشکل های عالی کارگری و کارفرمایی و تعاونی های استان در مواقع حساس، میدان دار عرصه‌های مختلف بوده اند و نظام و ولی امر مسلمین را تنها نگذاشته‌اند. 
وی یوم الله 22 بهمن را نقطه عطفی کم نظیر در تاریخ ایران زمین خواند و با اذعان به اینکه این انقلاب بر پایه دانایی، بصیرت و ایمان مردم شکل گرفته و به بلوغ رسیده است، توضیح داد که هم صدا شدن طیف های مختلف جامعه در این رویداد، جلوه‌ای از وحدت ملی و نشانه حمایت از اسلام و انقلاب اسلامی است. 
خداپرست تاکید کرد: امسال مردم، محکم‌تر و کوبنده‌تر از همیشه به میدان آمدند تا پایه‌های سست نظام استکبار را به لرزه درآورند و وحدت و شکوه خود را به نمایش بگذارند. 
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس در بخش دیگری از سخنان خود از برپایی ایستگاه صلواتی در مسیر راهپیمایی 22 بهمن خبر داد و تاکید کرد که اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس در این حماسه بزرگ با استقرار یک غرفه در این همایش مردمی، علاوه بر ایجاد فضایی پرشور، صحنه‌ای برای نقش آفرینی و مشارکت در جشن ملی غرور آفرین انقلاب به نمایش گذاشت. 
24 بهمن 1402 09:52
روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس |
کد خبر : 335,218
کلیدواژه ها: وحید خداپرست,مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس, 22 بهمن
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/776146/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بارسلونای بی‌باک مقابل بدقلق‌ترین حریف ممکن!

جلسه بارسا و نایکی؛ برنامه‌های جذاب در راه است!

نکات کلیدی برای جلوگیری از زوال شناختی و آلزایمر!

حرکت کاروان میقات به سمت دیار نور

برپایی مراسم یادبود جان باختگان حادثه بندر شهید رجایی در مازندران

استقبال میهمانان داخلی وخارجی ایران اکسپو از غرفه سازمان منطقه آزاد کیش در دومین روز برگزاری

برای شناخت جهان سعدی چه کتابی بخوانیم؟

رونالدو و النصر مانع از پرواز دلفین‌ها می‌شوند

امینی: از وضعیت جودو خجالت‌زده‌ایم

برپایی مراسم یادبود جان‌باختگان حادثه بندر شهیدرجایی در مازندران

سوالاتی که باید در هر ویزیت از پزشک بپرسید

«راز سرباز» روایتی از جنگ برای نوجوانان در راه کتابفروشی‌ها

سه شنبه های تکریم و پاسخگویی مدیر کل بنیاد مازندران به جامعه ایثارگری/ صداقت و شفاف سازی اولویت ارائه خدمت به ایثارگران

ضرورت همراهی فرزندان با حمایت روانی و عاطفی هدفمند

کاهش آسیب‌های ناشی از جنگ با کمک علم روانشناسی

چون پول می گیریم باید فحش بخوریم؟

انتقاد هواداران آرسنال از اودگارد؛ فقط تماشا می‌کرد!

دستیار آرتتا فکر کرد سرمربی آرسنال است!

حکیمی: با دمبله صحبت کردم، حالش خوب است!

ویتینیا: نباید با یک برد بگوییم در فینال هستیم!

دوناروما فوق‌العاده بود اما در پاریس برنده می‌شویم

همدردی بوژوویچ با مردم بندرعباس

60 هزار اسکناس علیه رونالدو؛ به خانه‌ات برگرد!

پیروزی طلایی پاریس در لندن؛ در یک قدمی فینال با تک‌گل دمبله

یاغی پرسپولیس فقط برای دربی آمده بود!

رقابت سعید عزت‌اللهی با هافبک سابق آرسنال!

امباپه از جیب خودش خرج می‌کند، قدردان باشید!

فکری: می‌توانستیم فجر را ببریم

بیفوما، اولین خرید رسمی پرسپولیس

«قند پهلو» به تلویزیون بازگشت

سریال پایتخت با دلار 50 تومانی برآورد شد اما با دلار 100 تومانی روی آنتن رفت/ تولید فصل هشتم در یک یا دو سال آینده

بهترین کیف پول ارز دیجیتال اندروید و IOS در ایران: 10 ولت مطمئن!

سلامت ریه‌ت رو تست کن

این داروی گیاهی خواص ضد سرطان دارد

شعرخوانی زیبا از دکتر مشایخی

بی‌تو به سامان نرسم، ای سر و سامان همه تو

اهتمام دولت چهاردهم بر بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد شهدای دولت

ترکیب احتمالی اینتر؛ بازگشت به زوج لائوتارو-تورام

زمان نیمه نهایی و فینال جام حذفی اعلام شد

اختصاصی؛ پیشنهاد العربی به مدافع ملی‌پوش پرسپولیس

واکنش لژیونر پرسپولیسی به بازگشت به ایران

رسمی؛ واکنش استقلال به جذب سرمربی اسپانیایی

موفقیت انیمیشن‌های «پوتین» و «متورم» در جشنواره بابل

جاذبه آبشار‌های جنگل‌های هیرکانی + فیلم

موفقیت 2 انیمیشن‌ کوتاه ایرانی در جشنواره بابل

به بهانه یکه‌تازی سعودی‌ها در لیگ نخبگان؛ پول بله، اما درس مدیریت بگیرید

راز سلامت کبد

سه تا نباید مهم درباره زانو

دو خط کتاب/ ملت عشق

«از شاهنامه تا خداینامه» منتشر شد