پیام مازند

آخرين مطالب

معاون شهردار تهران:

رویداد «شهرآموز» نمادِ حرکت شهرداری تهران در مسیر تحول دانش‌محور است شهرداری تهران

رویداد «شهرآموز» نمادِ حرکت شهرداری تهران در مسیر تحول دانش‌محور است
  بزرگنمايي:

پیام مازند - معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران رویداد «شهرآموز» را نمادِ حرکت شهرداری تهران در مسیر تحولِ دانش‌محور دانست و گفت: برگزاری «دوره‌های آموزشی کاربردی» سازمان را از رکود و روزمره‌گی دور می‌کند.

به گزارش خبرنگار شهر ، رویداد آموزشی تعالی سازمانی و تحول اداری (شهرآموز) با حضور مجید باقری معاون شهردار تهران، مدیران حوزه معاونت برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورا و جمع کثیری از کارکنان شهرداری تهران برگزار شد.
باقری در این نشست ضمن گرامیداشت یاد مرحوم دکتر محمد امیرآبادی مدیر کل سابق دفتر پایش و تعهد و تخصص آن مرحوم در عرصه کار و خدمت، گفت: رویداد «شهرآموز» نمادِ حرکت شهرداری تهران در مسیر تحولِ دانش‌محور است.
وی افزود: رویدادهایی همچون «رویداد شهرآموز» با تلفیق «آموزش»، «کار گروهی»، «همدلیِ دانش‌پژوهانه» و «برنامه‌ریزی» به «تحول و تعالی سازمان» کمک خواهند کرد.
وی با تأکید بر اینکه برگزاری «دوره‌های آموزشی کاربردی» سازمان را از رکود و روزمره‌گی دور می‌کند، افزود: آفت بسیار مهم سازمان‌های بزرگ روزمرگی‌ست و اگر دچار این آفت شویم، بهره‌وری سازمانی با مشکل مواجه می‌شود. چنانچه این رویدادها با تلفیق آموزش، کار گروهی و همدلی دانش‌پژوهانه برگزار شوند به دوری از این آفت کمک می‌کنند؛ به‌همین منظور از مرکز نوسازی و تحول اداری انتظار داریم رویدادهای بیشتری با محتوای غنی‌تر و حضور اساتید صاحب نام کشور برگزار کند.
باقری تأکید کرد: تلاش ما این است که نیروی انسانی دو بال داشته باشد. اول بال تعهد و عرق سازمانی و دوم بال یادگیری. با این دو بال است که نیروی باهوش و توانمند شهرداری می‌تواند اقدامات خوبی داشته باشد و کارها را به خوبی پیش ببرد.
وی اولین بسته خرسندساز را در راستای ایجاد عرق سازمانی دانست و گفت: اولین بسته با همراهی همکاران محترم به اهداف خود نزدیک شد؛ چنان‌که 40 هزار نفر از همکاران با همراهی خانواده محترمشان در محور گشت و گذار شرکت کرده‌اند. در ادامه این بسته، محور مسکن را در نظر گرفته‌ایم که با مشخص شدن مدل اجرای این بسته، به زودی با حضور شهردار تهران از این بسته رونمایی می‌شود.
باقری تأکید کرد: دلیل تأخیر در رونمایی از خرسندساز مسکن، دغدغه‌ی شهردار تهران و مجموعه مدیریت شهری برای اجرای این طرح به کارشناسی‌ترین شیوه‌ی در دسترس است.
معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران با اشاره به برگزاری پویش 180 ثانیه با مدیریت دانش ‌گفت: به دلیل تجربیات خوب ثبت شده در سامانه مدیریت دانش، در نظر گرفتن 10 امتیاز ارتقای مسیر شغلی برای شرکت‌کنندگان را مجدد بازبینی می‌کنیم تا افراد بیشتری مشمول این امتیاز شوند.
وی با اشاره به 8 رونمایی انجام شده در رویداد شهرآموز عنوان کرد: این 8 رونمایی نشان دهنده این است که مسیر تحول را آغاز کرده‌ایم. جایزه تحول سازمانی بر مبنای خوداظهاری خود شما همکاران عزیز است که در نهایت این اظهارات توسط ارزیابان بررسی و سازمان‌ها، شرکت‌ها و مناطق دارای تحول انتخاب می‌شوند.
وی درخصوص نشان بهشت هم گفت: نشان بهشت به این معناست که ما به کارهای نخبگانی اهمیت می‌دهیم. امیدوارم برای اینکه رونمایی‌ها استمرار داشته باشد و به نتیجه برسد، شما بزرگواران با همیاری و همدلی ما را همراهی کنید تا به دستاوردهای خوبی برسیم.
گفتنی‌ست، در این رویداد از نشان بهشت، یازیوارسازی(سرآمدان)، سومین رویداد تهران 1404(مالی و اقتصاد شهری)، سامانه آموزش (آتی)، نشان تحول و تعالی سازمانی، تندیس سلامت اداری و مبارزه با فساد، کتاب کارمند حرفه‌ای و رویداد شهر نگار رونمایی و از جمعی از برگزیدگان تقدیر شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/777795/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رونالدو و النصر مانع از پرواز دلفین‌ها می‌شوند

امینی: از وضعیت جودو خجالت‌زده‌ایم

برپایی مراسم یادبود جان‌باختگان حادثه بندر شهیدرجایی در مازندران

سوالاتی که باید در هر ویزیت از پزشک بپرسید

«راز سرباز» روایتی از جنگ برای نوجوانان در راه کتابفروشی‌ها

سه شنبه های تکریم و پاسخگویی مدیر کل بنیاد مازندران به جامعه ایثارگری/ صداقت و شفاف سازی اولویت ارائه خدمت به ایثارگران

ضرورت همراهی فرزندان با حمایت روانی و عاطفی هدفمند

کاهش آسیب‌های ناشی از جنگ با کمک علم روانشناسی

چون پول می گیریم باید فحش بخوریم؟

انتقاد هواداران آرسنال از اودگارد؛ فقط تماشا می‌کرد!

دستیار آرتتا فکر کرد سرمربی آرسنال است!

حکیمی: با دمبله صحبت کردم، حالش خوب است!

ویتینیا: نباید با یک برد بگوییم در فینال هستیم!

دوناروما فوق‌العاده بود اما در پاریس برنده می‌شویم

همدردی بوژوویچ با مردم بندرعباس

60 هزار اسکناس علیه رونالدو؛ به خانه‌ات برگرد!

پیروزی طلایی پاریس در لندن؛ در یک قدمی فینال با تک‌گل دمبله

یاغی پرسپولیس فقط برای دربی آمده بود!

رقابت سعید عزت‌اللهی با هافبک سابق آرسنال!

امباپه از جیب خودش خرج می‌کند، قدردان باشید!

فکری: می‌توانستیم فجر را ببریم

بیفوما، اولین خرید رسمی پرسپولیس

«قند پهلو» به تلویزیون بازگشت

سریال پایتخت با دلار 50 تومانی برآورد شد اما با دلار 100 تومانی روی آنتن رفت/ تولید فصل هشتم در یک یا دو سال آینده

بهترین کیف پول ارز دیجیتال اندروید و IOS در ایران: 10 ولت مطمئن!

سلامت ریه‌ت رو تست کن

این داروی گیاهی خواص ضد سرطان دارد

شعرخوانی زیبا از دکتر مشایخی

بی‌تو به سامان نرسم، ای سر و سامان همه تو

اهتمام دولت چهاردهم بر بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد شهدای دولت

ترکیب احتمالی اینتر؛ بازگشت به زوج لائوتارو-تورام

زمان نیمه نهایی و فینال جام حذفی اعلام شد

اختصاصی؛ پیشنهاد العربی به مدافع ملی‌پوش پرسپولیس

واکنش لژیونر پرسپولیسی به بازگشت به ایران

رسمی؛ واکنش استقلال به جذب سرمربی اسپانیایی

موفقیت انیمیشن‌های «پوتین» و «متورم» در جشنواره بابل

جاذبه آبشار‌های جنگل‌های هیرکانی + فیلم

موفقیت 2 انیمیشن‌ کوتاه ایرانی در جشنواره بابل

به بهانه یکه‌تازی سعودی‌ها در لیگ نخبگان؛ پول بله، اما درس مدیریت بگیرید

راز سلامت کبد

سه تا نباید مهم درباره زانو

دو خط کتاب/ ملت عشق

«از شاهنامه تا خداینامه» منتشر شد

لیگ یک؛ فرصت سوزی بزرگ شاگردان فرزاد

پایان سریال طولانی؛ آنچلوتی چگونه به برزیل بله داد

دستگیری سارق دوچرخه و کشف اموال مسروقه در محمودآباد

از تاریکی شب نترسید! بهترین چراغ پارکی را اینجا ببینید

حریم شهر رامسر نهایی می شود؛ فاضلاب و زباله دغدغه اصلی

شناسایی و کشف 25 تن برنج خارجی قاچاق در بابل

این بیماری‌ها باعث جمع شدن آب در ریه می‌شوند!