پیام مازند

آخرين مطالب

رئیس هیئت مدیره بیمه دی: دوام شرکت‌های بیمه در گرو نوآوری در خلق محصولات بیمه ای است بیمه دی

رئیس هیئت مدیره بیمه دی: دوام  شرکت‌های بیمه در گرو نوآوری در خلق محصولات بیمه ای است
  بزرگنمايي:

پیام مازند - رئیس هیات مدیره شرکت بیمه دی، روزمرگی را آفت سازمانی دانست و با تاکید بر ضرورت توسعه فردی، حرکت به سمت روش‌های نوین و نوآوری در خلق محصولات بیمه‌ای را، از ضروریات بقای شرکت‌های بیمه عنوان کرد.به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل بیمه دی، دکتر حمیدرضا صفی‌خانی در همایش سراسری مدیران ارشد این شرکت در شهر شیراز، ضمن تشکر و قدردانی از زحمات و تلاش‌های مدیران ستاد و صف، به ضرورت اصل تغییر در فلسفه خلقت اشاره کرد و اظهار داشت: آینده هیچگاه قطعی و قابل پیش‌بینی نیست و درست به همین دلیل بیمه به وجود آمده تا مانع از رخدادهای تلخ در آینده شود.
*سازمان ها؛ نیازمند تغییرات ارتقایی
وی انتخاب را تکلیف انسان و سازمان‌ها دانست و افزود: همانطور که انسان‌ها چرخه حیات دارند، سازمان‌ها هم همین گونه هستند و برای ادامه بقا و حرکت خود، نیازمند تغییرات مثبت و حرکت ارتقایی هستند.
رئیس هیات مدیره بیمه دی با اشاره به اینکه فقط بهبود مستمر کیفیت، نجات دهنده سازمان نیست، یادآور شد: در این زمینه لازم است گاهی اوقات دگردیسی صورت گرفته و با حرکت به سمت روش‌های نوین بیمه‌گری، در عملکرد و رفتار سازمانی خود تغییر ایجاد کنیم.
دکتر صفی‌خانی حرکت به سمت توسعه پایدار را در گرو بلوغ فکری دانست و تاکید کرد: شناخت از آینده و مدیریت ریسک‌های احتمالی، از شاخص‌هایی است که باید در شرایط کنونی تمامی سازمان‌ها از جمله شرکت بیمه دی به آنها دست یابند.
*بزرگ ترین افتخار و موفقیت شرکت بیمه دی
وی، خدمت رسانی به ایثارگران را بزرگترین موفقیت بیمه دی عنوان کرد و با اشاره به گام‌های مثبتی که در مسیر موفقیت این شرکت برداشته شده، ابراز امیدواری کرد: با تبیین و تعریف اهداف پیش روی، در جهت رشد و افزایش بهره‌وری این شرکت، گام‌های مثبت دیگری برداشته شود. گفتنی است، همایش دو روزه مدیران بیمه دی با عنوان "جهش فروش و یکپارچگی سامانی" دوازدهم اردیبهشت با حضور مدیرعامل، معاونین و اعضای هیئت مدیره در شهر شیراز آغاز به کار کرد.در روز اول این همایش، دکتر محسن نجفی خواه معاون سازمان برنامه و بودجه مهندس قزل سفلی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری استان فارس و دکتر استادهاشمی رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران حضور داشته و به ایراد سخنرانی پرداختند. امروز پنجشنبه 13 اردیبهشت و در دومین روز این اجلاس نیز مهندس طاهر موهبتی مدیرعامل شرکت بیمه دی و علی بنیادی نائینی معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی سخنرانی می کنند.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/790226/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چون پول می گیریم باید فحش بخوریم؟

انتقاد هواداران آرسنال از اودگارد؛ فقط تماشا می‌کرد!

دستیار آرتتا فکر کرد سرمربی آرسنال است!

حکیمی: با دمبله صحبت کردم، حالش خوب است!

ویتینیا: نباید با یک برد بگوییم در فینال هستیم!

دوناروما فوق‌العاده بود اما در پاریس برنده می‌شویم

همدردی بوژوویچ با مردم بندرعباس

60 هزار اسکناس علیه رونالدو؛ به خانه‌ات برگرد!

پیروزی طلایی پاریس در لندن؛ در یک قدمی فینال با تک‌گل دمبله

یاغی پرسپولیس فقط برای دربی آمده بود!

رقابت سعید عزت‌اللهی با هافبک سابق آرسنال!

امباپه از جیب خودش خرج می‌کند، قدردان باشید!

فکری: می‌توانستیم فجر را ببریم

بیفوما، اولین خرید رسمی پرسپولیس

«قند پهلو» به تلویزیون بازگشت

سریال پایتخت با دلار 50 تومانی برآورد شد اما با دلار 100 تومانی روی آنتن رفت/ تولید فصل هشتم در یک یا دو سال آینده

بهترین کیف پول ارز دیجیتال اندروید و IOS در ایران: 10 ولت مطمئن!

سلامت ریه‌ت رو تست کن

این داروی گیاهی خواص ضد سرطان دارد

شعرخوانی زیبا از دکتر مشایخی

بی‌تو به سامان نرسم، ای سر و سامان همه تو

اهتمام دولت چهاردهم بر بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد شهدای دولت

ترکیب احتمالی اینتر؛ بازگشت به زوج لائوتارو-تورام

زمان نیمه نهایی و فینال جام حذفی اعلام شد

اختصاصی؛ پیشنهاد العربی به مدافع ملی‌پوش پرسپولیس

واکنش لژیونر پرسپولیسی به بازگشت به ایران

رسمی؛ واکنش استقلال به جذب سرمربی اسپانیایی

موفقیت انیمیشن‌های «پوتین» و «متورم» در جشنواره بابل

جاذبه آبشار‌های جنگل‌های هیرکانی + فیلم

موفقیت 2 انیمیشن‌ کوتاه ایرانی در جشنواره بابل

به بهانه یکه‌تازی سعودی‌ها در لیگ نخبگان؛ پول بله، اما درس مدیریت بگیرید

راز سلامت کبد

سه تا نباید مهم درباره زانو

دو خط کتاب/ ملت عشق

«از شاهنامه تا خداینامه» منتشر شد

لیگ یک؛ فرصت سوزی بزرگ شاگردان فرزاد

پایان سریال طولانی؛ آنچلوتی چگونه به برزیل بله داد

دستگیری سارق دوچرخه و کشف اموال مسروقه در محمودآباد

از تاریکی شب نترسید! بهترین چراغ پارکی را اینجا ببینید

حریم شهر رامسر نهایی می شود؛ فاضلاب و زباله دغدغه اصلی

شناسایی و کشف 25 تن برنج خارجی قاچاق در بابل

این بیماری‌ها باعث جمع شدن آب در ریه می‌شوند!

رازهای پیشگیری از آلزایمر از زبان متخصصان

صحبت های شنیدنی از رویا میرعلمی

داستانک/ گرمای هوا

رمان «ناخلف» به چاپ رسید

رمز ماندگاری گفتمان شهید رئیسی، مردم‌داری و حضور میدانی است

علی‌نژاد: شمشیربازی از رشته‌های مورد علاقه‌ام است

اختصاصی؛ تیم لیگ برتری در ورطه انحلال!

پول کالا‌های صهیونیستی خرج بمباران مردم فلسطین می‌شود + فیلم