پیام مازند

آخرين مطالب

ایران جبهه مبارزه با ظلم را خالی نمی‌گذارد گفتگو

ایران جبهه مبارزه با ظلم را خالی نمی‌گذارد
  بزرگنمايي:

پیام مازند - استاندار مازندران گفت: امروز هم مردم ما همانند هشت سال دفاع مقدس، جبهه مبارزه با ظلم را خالی نمی‌گذارند تا زمانی که پرچم حق و عدالت با دستان رهبری به دست امام زمان(عج) برسد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، یوسف نوری استاندار مازندران امروز در اجتماع فرزندان و همسران شهدا در مجموعه ورزشی ماهفروجک با اشاره به شهادت سید حسن نصرالله اظهار داشت: در این روزها که عزای عمومی برپاست و داغدار رهبر مقاومت هستیم اما رهبر انقلاب رسالت ما را مشخص کردند اینکه بر همه مسلمانان فرض است تا با امکانات خود برای کمک به مردم لبنان و حزب الله سرافراز بایستند و در رویارویی با رژیم غاصب، ظالم و خبیث، مظلومان را یاری کنند.
وی ادامه داد: سنت الهی و حتمی بر این است که جبهه حق پیروز خواهد شد و رژیم صهیونیستی با وجود به‌کارگیری همه امکانات به روز چون هدفی جز نسل‌کشی و کشتار جمعی به فجیع‌ترین شکل را ندارد و تمامی قوانین بشری و بین‌المللی را زیر پا گذاشته است، به زودی سقوط خواهد کرد.
استاندار مازندران با اشاره به تعبیری از شهدا در سخن مرحوم حضرت استاد علامه آیت‌الله حسن‌زاده آملی، گفت: استاد منصوری لاریجانی نقل کرده‌اند که ایشان مزار شهدا را مزار اولیا‌الله می‌دانستند و هرگاه بر مزار شهدا می‌آمدند مانند مادر بچه از دست داده گریه می‌کردند، از ایشان سوال کردم که مقام اولیااللهی برای شهدا قائلید؟ گفتند: بله، اینها بالاترند.
نوری ادامه داد: علامه حسن‌زاده آملی فرمودند؛ بدانید عارف به کمال جان می‌رسد شهدا به وصال جانان می‌رسند، اینها از جان گذرند و عارفان جان‌پرورند. شهید نظر می‌کند به وجه‌الله و عارف به لقاء‌الله می‌رسد.
وی با اشاره به ایثارگری و صبر و استقامت رزمندگان و همسران آنها در هشت سال دفاع مقدس، بیان کرد: در دوران دفاع مقدس اگر صبوری خانواده‌های شهدا و ایثارگران و این فرهنگ افتخار به شهادت ادامه نداشت، پیروز نبودیم.
نوری گفت: فرهنگ شهادت سبب شد تا جبهه حق علیه باطل هیچ گاه خالی از رزمندگان نباشد، این فرهنگ همچنان ادامه دارد و امروز هم مردم ما جبهه مبارزه با ظلم را خالی نمی‌گذارند تا زمانی که پرچم حق و عدالت انشاالله با دستان رهبری به دست امام زمان برسد.
وی خطاب به همسران و فرزندان شهدا گفت: رنجی که شما دارید، این رنج فراق و دوری قابل وصف نیست و شما گنجینه‌ای از صبر و ایستادگی، و ولایتمداری و عزتمندی هستید.
استاندار مازندران اظهار کرد: شهدا در یکی از حساس‌ترین مقاطع کشور با تقدیم جان، پایه‌های انقلاب را قوت و قدرت بخشیدند. در مازندران نیز شهدای ما از قبل از پیروزی انقلاب از شهید شیخ فضل الله نوری گرفته تا همین چند روز پیش با شهادت پوریا عبادی شهید امنیت، سرنوشت کشور را عوض کردند.
وی ادامه داد: شهیدان با شهادت و رشادت و تبعیت از ولایت انقلاب را حفظ کردند و سبب سرافرازی شدند اگر سرافرازی این جوانان نبود هیچ اتفاقی برای این کشور نمی‌افتاد.
استاندار مازندران در خصوص حضور نیافتن فرزانه صادق مالواجرد وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد که ایشان به دلیل حضور در جلسه اضطراری که در پی وقایع اخیر لبنان و شهادت سید مقاومت رخ داده است، نتوانست در برنامه امروز شرکت کند.
به گزارش تسنیم، اجلاسیه همسران و فرزندان شهدا یکی از 9 اجلاسیه در راستای دومین کنگره 14 هزار و 5 شهید استان مازندران است که برای نخستین‌بار در کشور برگزار شده است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/827066/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اختلاف آقای درویش و آقای استیلی برای چه چیزی است؟

الکسیس از تیم پرسپولیس جدا می‌شود؟

بازگشت باشکوه به خانه

دلیل عملکرد رو به رشد تیم ملی والیبال در لیگ ملت‌ها

اضافه نشدن بازیکن جدید به سود تیم ملی والیبال

پیش‌بینی جایگاه سوم تا پنجم برای کاروان ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی

دروازه‌بان استقلال از سفر به ترکیه جا ماند

سنت دیرینه نذر حلیم در بندپی شرقی زنده نگه داشته شد

اجرای 88 پروژه در قالب نهضت ملی عدالت آموزشی در مازندران

توزیع 48 هزار تن انواع کود کشاورزی در مازندران

هشدار درباره ورود ویروس جدید به ایران/ علایم این بیماری ویروسی چیست؟

مراسم سوگواری ایام ماه محرم در نمازخانه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

تیم‌ ملی چوگان در انتظار ویزای آمریکا

مربی تیم ملی بوکس: بدون تحقق خواسته‌هایم به تیم ملی برنمی‌گردم

بسکتبال زنان ایران در بین مدعیان صعود

🎬 حمایت استاندار مازندران از کارخانه نساجی

کلنگ‌زنی تصفیه‌خانه فاضلاب گلوگاه و بهشهر تا هفته دولت

علی دایی: امنیت، آرامش و سرعت تأمین سوخت و ارزاق در مازندران در جنگ 12 روزه

انتقاد استاندار مازندران از ارائه تسهیلات به افرادی که قدرت‌ نوآوری ندارند

ورود 2600 تن کود شیمیایی به مازندران در دو هفته اخیر

واگذاری زمین 330 هکتاری برای احداث نیروگاه خورشیدی به ظرفیت 60 مگاوات

روشنایی راه عاشورا در دیار علویان

زمین 10 هکتاری برای تصفیه‌خانه فاضلاب گلوگاه و بهشهر تأمین شد

آغاز فصل برداشت شالی در زمین‌های زودرس آمل

آمار تب مالت در کشور و هشدار پوشش ناکافی واکسیناسیون در دام‌ها

مدیرکل بنیاد شهید استان ایلام در سامانه سامد پاسخگوی جامعه هدف شد

جوجه‌ریزی بیش از 51 میلیون قطعه در سه‌ ماهه نخست امسال

تأکید بر ضرورت‌های پدافند در زمان صلح و بحران

مناطق آزاد باید محور جهش صادراتی استان باشند

همگرایی مسئولان استان برای پیشبرد عدالت آموزشی در شهرستان بابل؛ عدالت آموزشی در بابل جان می‌گیرد

گام بلند در مسیر عدالت آموزشی؛ آغاز عملیات خاک‌برداری مدرسه 9 کلاسه شهید زاهدی در گلوگاه

گلزنی بعد از 18 سال دوری: اشک‌های دی‌ماریا در خانه

آغاز تمرینات پیش فصل آرسنال

خداحافظی احساسی مربی سپاهان

تمامی گل‌های یاسر آسانی در لیگ نخبگان

خوش گلدیز سردار دورسون

تیم منتخب تاریخ بارسلونا از نظر لامین یامال

شماره پیراهن فرجی در تراکتور: دبل سه!

تمرینات امروز پرسپولیسی‌ها زیرنظر هاشمیان

رضا اسدی و برهم زدن نقل و انتقالات با پیراهن آبی

پیغام شجاع برای دو خروجی تیم تراکتور

واکنش احمد زیدآبادی به اظهارات نماینده مجلس درباره خون حسین و ژن هخامنشی

ابلاغ حکم 5 سال حبس تجمیعی جدید برای مصطفی تاج‌زاده

فاضل میبدی: جاسوسی با اجنه هیچ مبنای دینی و قرآنی ندارد | جامعه‌ خرافاتی برای عده‌ای سودمندتر است

گزینه استقلال به ترکیه نمی‌رود

واکنش اینستاگرامی دورسون به شایعات جدایی

آغاز رسمی تمرینات تراکتور در ترکیه زیر نظر اسکوچیچ

سروش رفیعی: باانگیزه‌تر از همیشه هستم

خولیو ولاسکو تقدیم می‌کند: 11 بازی، 11 برد!

کاش دو بازی دوستانه با لهستان انجام می‌دادیم