شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴
گفتگو

خیریانپور: گفتمان‌سازی اقتصاد دانش بنیان راهبرد اصلی توسعه استان است

خیریانپور: گفتمان‌سازی اقتصاد دانش بنیان راهبرد اصلی توسعه استان است
پیام مازند - خیریانپور، نشست کارگروه توسعه و اقتصاد دانش بنیان استان مازندران با اشاره به این که تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان استان از ۹۴ به ۱۴۵ شرکت، مراکز رشد از ۳ مرکز به ۱۵ ...
  بزرگنمايي:

پیام مازند - خیریانپور، نشست کارگروه توسعه و اقتصاد دانش بنیان استان مازندران با اشاره به این که تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان استان از 94 به 145 شرکت، مراکز رشد از 3 مرکز به 15 و محصولات از 760 محصول به 956 محصول ارتقاء یافت، گفت: گفتمان‌سازی اقتصاد دانش بنیان، راهبرد اصلی توسعه استان است. ‎
به گزارش ، نشست کارگروه توسعه و اقتصاد دانش بنیان استان مازندران با حضور حسن خیریانپور، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار و مشاور وزیر و رئیس پارک فاوای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، مدیر کل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری، مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران رئیس پارک علم و فناوری مازندران و مدیران کل دستگاه‌های علمی و اجرایی عضو ستاد دانش بنیان استان برگزار شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
خیریانپور، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران در این نشست گفت: ما در عصر ارتباطات و فناوری اطلاعات هستیم و استفاده از فناوری به ارتقاء بهره‌وری، سرمایه‌گذاری، تقلیل هزینه، اشتغالزایی و صادرات‌محور شدن کمک می‌کند.
حسن خیریانپور افزود: بهره‌گیری از فناوری در بخش کشاورزی در اصلاح بذر، در حوزه دام و طیور، اصلاح نژاد و در باغداری در جهت اصلاح ارقام نقش بسیار مهمی دارد.
وی با تاکید بر سخن رهبری بر ارتقاء بهره‌گیری از شرکت‌ها و فناوری‌های دانش‌بنیان، اشاره داشت و عنوان کرد: تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان استان از 94 به 145 شرکت، مراکز رشد از 3 مرکز به 15 و محصولات از 760 محصول به 956 محصول ارتقاء یافت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، از افزایش تعداد واحدهای فناور به 354 واحد و تعداد هسته فناور به 84 هسته فناور خبر داد و گفت: سامانه میز خلاق دهیاری ها در 5 روستای استان راه اندازی خواهد شد.
این مسئول درباره اهم مشکلات شرکت‌های دانش بنیان، گفت: دریافت تسهیلات بیشترین تقاضای این شرکت‌هابوده و امسال تخصیص تسهیلات را از محل تبصره 2 بودجه داریم که در آن پارک علم و فناوری بودجه ویژه دارد و تاکید بسیاری بر بخش صنعت، گردشگری و کشاورزی شده است.
تفاهم‌نامه ایجاد شعبه استانی پارک فاوا در مازندران
مشاور وزیر و رییس پارک فاوای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای افتتاح نهمین فن‌بازار به مازندران سفر داشت، اظهار کرد: به دنبال توسعه شبکه تات در استان‌ها هستیم و براساس تفاهم‌نامه منعقدشده با استانداری مازندران، شعبه استانی پارک فاوا در مازندران ایجاد خواهد شد.
اکبر قنبرپور با بیان این که انتظار 3 دستاورد از امضای این تفاهم‌نامه داریم، گفت: هدف نهایی پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات، جذب شرکت‌ها و واحدهای فناور داخلی و خارجی، ارتقاء آن‌ها در حوزه تولید محصولات «ICT» مدرن و تسهیل حضور آن‌ها در بازارهای داخلی و خارجی است.
وی افزود: در راستای هدف فوق، مأموریت اصلی پارک فاوا توسعه اقتصادی و تامین تکنولوژی شرکت‌ها با هدف افزایش توان رقابت‌پذیری تعریف شده‌ است.
لازم به ذکر است؛ به مناسبت هفته پژوهش و فناوری، نهمین فن بازار و نمایشگاه دستاوردهای شرکت‌های فناور و دانش بنیان استان گشایش یافت.
در این نمایشگاه دستاوردهای 50 شرکت دانش بنیان و فناوری و 9 محصول عرضه و رونمایی می‌شود.
این نمایشگاه از 18 تا 20 آذر ماه از 9 صبح الی 15 در محل دانشگاه ملی مهارت استان مازندران برگزار خواهد شد.
انتهای پیام 


نظرات شما