پیام مازند

آخرين مطالب

شاخص بورس مثبت شد/ ورود 1 همت پول حقیقی‌ها اقتصادی

شاخص بورس مثبت شد/ ورود 1 همت پول حقیقی‌ها
  بزرگنمايي:

پیام مازند - وانانیوز| در جریان معاملات دیروز بازار سرمایه در حالی شاخص بورس به منطقه حمایتی 2میلیون و 750هزار ‌واحدی رسید که در نهایت به این ارتفاع واکنش مثبت نشان داد و رشد 3هزار‌واحدی را به ثبت رساند. با این‌حال شاخص هموزن با کاهش 0.01درصدی همراه شد، و ارزش معاملات نیز به کمتر از 8هزار‌میلیارد ‌تومان رسید. ضمن این که خروج 331میلیارد‌ تومان پول حقیقی از بازار هم رقم خورد.
معاملات امروز بازار سرمایه حکایت از بهبود اوضاع در این بازار داشت، تا جایی که در نهایت شاخص بورس در پایان دادوستدها تالار شبیشه‌ای با ثبت رشد بیش از 23 هزار واحدی دوباره به ارتفاع 2 میلیون و 800 هزار واحد بازگشت.
شاخص کل همومزن نیز در روزجاری افزایش 7 هزار و 800 واحدی را به ثبا رساند و در فرابورس نیز شاخص کل این بازار(آیفکس) 298 واحد افزایش را نشان داد.
افزون بر این در جریان معاملات امروز بازار سرمایه، از 350نماد معاملاتی فعال در بورس 68درصد معادل 239نماد معاملاتی مثبت و 32درصد معادل 111نماد منفی بودند. در فرابورس نیز از 27نماد فعال در این بازار 57درصد معادل 217نماد معاملاتی مثبت و 43درصد معادل 165نماد منفی بودند.
همچنین در پایان معاملات 27درصد معادل 94نماد معاملاتی در بورس با صف خرید و 2درصد معادل 6نماد با صف فروش مواجه شدند. در فرابورس هم 25درصد معادل 94نماد با صف خرید و 16درصد معادل 61نماد با صف فروش به کار خود پایان دادند. ارزش صف‌های خرید نیز 3هزار و 200میلیارد تومان در برابر 726میلیارد تومانی بود که در صف فروش بودند.
ضمن این که هزار میلیارد تومان پول حقیقی نیز امروز به بازار سهام وارد شد و صندوق‌های درآمد ثابت نیز با خروج هزار و 100میلیارد تومانی نقدینگی مواجه بودند.
جدای از واکنش مثبت شاخص بورس به کف حمایتی 2 میلیون و 750 هزار واحد، تعیین تکلیف مجمع و واگذاری سهام ایران خودرو هم یکی دیگر از پالس‌های مثبتی بود که امروز به بازار سرمایه مخابره شد. در این خصوص سخنگوی دولت درباره برنامه دولت برای واگذاری سهام ایران خودرو در نشست خبری خود با خبرنگاران اعلام کرد این دولت و دولت های قبلی برای کاهش تصدی‌گری برنامه دارند و هر چه تصدی‌گری دولت‌ها کمتر و امور اجرایی شرکت‌ها به بخش خصوصی واگذار شود، کارها بهتر پیش خواهد رفت و منجر به رقابتی شدن بنگاه‌ها و انتقال کار به اهل خواهد شد. در مورد ایران خودرو هم همین رویکرد وجود دارد و دولت علاقمند است عملکرد این شرکت به بهترین نحو ممکن باشد. به همین دلیل در راستای افزایش شفافیت و بهبود واگذاری، تصمیمات لازم اتخاذ شده است.
وی همچنین گفت در روزهای آینده هم خبر بسیار خوب و امیدآفرینی در حوزه نفت برای مردم از سوی وزیر نفت اعلام خواهد شد. ضمن این که پیوستن ایران دو معاهده پالرمو و سی اف تی و ورود به فهرست سفید FATF هم منجر به خروج بانک‌ها از تحریم و پایان زمین‌گیری، اثبات نبود پولشویی و عدم همکاری سازمان‌یافته با تروریسم، برقراری ارتباط مالی با کشورهای دوست خواهد شد و این لوایح در دستور کار مجمع تشخیص مصلحت قرار دارد.
از نگاهی دیگر برخی کارشناسان بر این باورند مولفه‌ای به نام دلار به‌عنوان محرک اصلی بازار سرمایه، در حالی طی چند روز گذشته با رشد همراه بوده است که پس از آرام‌‌‌‌‌گیری دلار، بورس نیز شروع به رشد خواهد کرد. ضمن این که ارزش دلاری بازار در حال‌ حاضر با نرخ موجود حدود 120‌میلیارد دلار است که نشان‌دهنده عقب‌‌‌‌‌ماندگی بورس از رشد دلار است. این عقب‌‌‌‌‌ماندگی ممکن است به محض تثبیت وضعیت دلار به بورس منتقل و رشد جدیدی در بازار آغاز شود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/868232/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

10 سریال ترسناک برتر دهه 2020 تاکنون که باید دید؛ از Archive 81 تا The Outsider

یک تکه از مریخ 5 میلیون دلار فروخته شد

شهادت 3 نفر در حادثه تیراندازی در خمین

«همایون» بازیگر شاخص سینمای پیش از انقلاب، درگذشت

کاظم صدیقی: به همدیگر گیر ندهیم

بررسی میدانی استاندار از وضعیت پاکسازی ساحل محمودآباد از زباله

سایت زباله تنکابن تا پایان سال برای پذیرش 250 تن زباله آماده می‌شود

پروژه چهاربانده شدن جاده کلاردشت ظرف یک ماه وارد فاز آسفالت می‌شود

استاندار مازندران: حفاری تونل کندوان تا پایان سال به پایان می‌رسد

ورزشکاران، سفیران صلابت و انسجام ملی در برابر تجاوز دشمنان

قرآن عامل تربیت و کلید ارتقای تمدن‌ هاست

قطار اربعین در خدمت زائران؛ سفر مستقیم از ساری به کرمانشاه فراهم شد

بازدید سرزده استاندار مازندران از اداره‌کل امور مالیاتی استان

واگذاری همزمان 211 واحد مسکونی و 96 طرح اشتغال به مددجویان مازندران

بهزیستی مازندران، دومین استان برتر کشور در واگذاری مسکن

دو مدال برنز برای آزادکاران مازنی در رقابت‌های جهانی بوداپست

نخستین شهردار دالخانی انتخاب شد

جبهه فرهنگی، پیش‌قراول عرصه‌های اقتصادی و نظامی است

هدف نهایی دشمنان، تجزیه و نابودی کشورهای اسلامی است

مدال زرین همبستگی و اتحاد، شایسته ملت ایران در حماسه 12 روزه

ثبت عکس جدیدی از یک دنباله‌دار تازه کشف‌شده با همکاری دانشمند ایرانی

گرامیداشت یاد درگذشتگان در آیین کهن عید مردگان مازندران

جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره فیلم پولا کرواسی برای فرشته حسینی

چشم‌ انتظاری برای یاسمین در سی‌ امین یادواره شهدای دودانگه ساری

انتقاد نماینده مردم از سکوت جهانی در قبال جنایات صهیونیست‌ها

تفکیک زباله از مبدا در روستاهای دابودشت کلید خورد

تبعیت از رهبری، سنگر جهاد امروز است

سخنگوی دولت درباره اینترنت طبقاتی: نگاه دولت بر اینترنت آزاد است اما در شرایط بحران باید به کسانی که نیاز ویژه دارند، امکانات ویژه داد

انسجام مردم و اطاعت از رهبری دشمن را زمین‌گیر کرده است

قرق‌شکنی؛ سنت زنده کشاورزان مازنی در آب‌بندان رمنت بابل

10 هزار تن گندم از کشاورزان ساری خریداری شد

محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های مازندران تا صبح شنبه ادامه دارد

رقابت داوطلبان گروه تجربی در دومین روز آزمون سراسری در مازندران

تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی در استان

شهدای جنگ 12روزه، معادلات دشمن را بر هم زدند

حضور شارلیز ترون در فیلم درام «جین»

گزارش گیشه سینماها؛ «صددام» در تعقیب «پیرپسر»

پیکر پاک پدر شهید خادمی با حضور مدیر کل بنیاد مازندران در کیاسر ساری تشییع شد

صدور برگه هدایت تحصیلی پایه نهم از امروز

تکذیب فروش بنزین مخلوط با آب به خودروی منتسب به پزشکیان

استقبال از قهرمان کشتی آسیا در سوادکوه شمالی

چپکرود، قابلیت قطب تجارت و مسافرت دریایی در مازندران

لزوم دفاع از کشور

سالروز تشکیل شورای نگهبان

واکنش‌های تند به بازگشت دوباره صدیقی به نمازجمعه تهران

نشست رئیس اپراتور تلفن همراه کیش و مدیر مخابرات استان هرمزگان

جذب خیرین آموزشی؛ راهکاری کلیدی برای ارتقاء عدالت و کیفیت آموزش

از تجلیل شهدا تا بررسی چالش‌های آموزش و پرورش

مشارکت بیش از 5 هزار و 500 حمایتگر در طرح حامی

26 تیر، سالروز تشکیل شورای نگهبان