پیام مازند

آخرين مطالب

رقابت در نیمکت‌های خیبر و چادرملو؛ دو مربی جوان مقابل هم گفتگو

رقابت در نیمکت‌های خیبر و چادرملو؛ دو مربی جوان مقابل هم
  بزرگنمايي:

پیام مازند - دو تیم خیبر و چادرملو در آستانه نوروز در ورزشگاه تختی خرم‌آباد به‌مصاف هم می‌روند. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ، امروز پنجشنبه 23 اسفند در یکی از آخرین دیدارهای پیش از آغاز سال نو، ورزشگاه تحتی خرم‌آباد شاهد رویارویی حساس تیم‌های خیبر خرم‌آباد و چادرملو اردکان در هفته بیست‌وسوم لیگ برتر فوتبال ایران خواهد بود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
این مسابقه که ساعت 19:15 آغاز می‌شود، برای هر دو تیم به دلایل متفاوت از اهمیت بالایی برخوردار است.
خیبر خرم‌آباد پس از شکست هفته گذشته مقابل گل‌گهر سیرجان، با 23 امتیاز در رده دوازدهم جدول جای گرفته‌است و فاصله چندانی با منطقه سقوط ندارد. این تیم لرستانی که در سه بازی خانگی اخیر خود موفق به کسب امتیاز شده‌است، امروز به‌دنبال استفاده از مزیت میزبانی برای فاصله‌گرفتن از خطر است.
چادرملو اردکان، تیمی که در نخستین حضور خود در لیگ برتر عملکردی قابل‌قبول داشته، با 27 امتیاز در جایگاه نهم ایستاده‌است. هرچند دو شکست پیاپی با نتیجه یک بر صفر مقابل پرسپولیس و مس رفسنجان، زنگ هشدار را برای این تیم به صدا درآورده‌است.
برگزاری رایگان مسابقه امروز برای هواداران لرستانی، می‌تواند ورزشگاه را مملو از جمعیتی کند که انتظار می‌رود در هواداری از خیبر مثل همیشه دریغ نورزند. این اتفاق شاید همان محرکی باشد که خیبر برای جبران شکست خارج از خانه به آن نیاز دارد.
بازی امروز صحنه رقابت دو مربی جوان، سعید دقیقی (خیبر) و سعید اخباری (چادرملو) است. دقیقی که به‌دلیل محرومیت ناشی از دریافت دو کارت زرد، امروز روی نیمکت نخواهد نشست، در سه بازی قبلی مقابل اخباری بدون شکست باقی مانده‌است. این آمار شاید ذهنیت روانی مثبتی برای خیبر ایجاد کند.
مهرداد کریمیان، مربی خیبر، در نشست خبری این بازی را چالشی دشوار خواند و از برنامه‌ریزی دقیق برای مقابله با حریف خبر داد. او به عملکرد قابل‌احترام چادرملو در فصل نخست اشاره و تأکید کرد که بازیکنانش برای پیروزی مصمم هستند.
سعید اخباری، مربی چادرملو، با اشاره به اهمیت این بازی، از چالش‌های داوری و نقش تیم‌های خصوصی در لیگ گفت. او عملکرد خیبر تحت هدایت کادر فنی جدید را ستود و پیش‌بینی کرد مسابقه‌ای فشرده و پرتنش در پیش است.
در دیدار رفت دو تیم خیبر و چادرملو در یزد، چادرملو با نتیجه یک بر صفر به پیروزی رسید. حالا خیبر در خانه خود فرصت دارد این نتیجه را جبران کند و امیدوار است حضور پرتعداد هواداران به تحقق این هدف کمک کند.
خیبر در 10 بازی خانگی امسال تنها 2 شکست داشته‌است، اما چادرملو در بازی‌های خارج از خانه خود با 3 پیروزی، 4 تساوی و 3 شکست، عملکردی متعادل را ثبت کرده‌است. این آمار نشان می‌دهد هیچ‌یک از تیم‌ها برتری آشکاری ندارند.
غیبت سعید دقیقی روی نیمکت به‌دلیل محرومیت، می‌تواند برنامه‌ریزی تاکتیکی خیبر را تحت‌تأثیر قرار دهد. این اولین باری است که او در فصل جاری از هدایت تیم از نزدیک محروم می‌شود.
دو شکست پیاپی چادرملو در حالی رخ داده‌است که این تیم در نیمه نخست فصل نتایج بهتری داشت. اخباری باید راهی برای بازگرداندن اعتماد‌به‌نفس بازیکنان پیدا کند، به‌ویژه در خط میانه که کلید بازی این تیم است.
تیم داوری به سرپرستی سید رضا مهدوی امروز باید با حساسیت بالایی قضاوت کند، به‌ویژه که سرمربی چادرملو پیش از این به موضوع داوری اشاره کرده بود. هر تصمیم بحث‌برانگیز ممکن است جو بازی را تغییر دهد.
خیبر با بهره‌گیری از مهاجمانی چون آقاخانی و طباطبایی باید ضعف دفاعی چادرملو را هدف قرار دهد. از سوی دیگر، چادرملو نیز با بازیکنان سرعتی خود می‌تواند از سرعت خود در ضدحمله استفاده کند.
با وجود امتیازگیری خیبر در خانه، فشار روانی ناشی از قرار گرفتن در منطقه سقوط ممکن است بر عملکرد بازیکنان تأثیر بگذارد. مدیریت این فشار توسط کادر فنی کلید موفقیت خواهد بود.
تیم اردکانی که در دو بازی اخیر حتی یک گل هم به ثمر نرسانده‌است، نیازمند بازگشت به روزهای موفقیت‌آمیز نیمه اول فصل است. این بازی فرصتی است برای اثبات اینکه سقوط نتایج، اتفاقی موقت بوده‌است.
امروز در ورزشگاه تختی حتمالاً شاهد بازی‌ای با تعداد موقعیت‌های محدود اما حساس خواهیم بود. هر گل می‌تواند مسیر بازی را به‌کلی تغییر دهد و ممکن است نتیجه در دقیقه‌های پایین مشخص شود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/874716/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اختلاف آقای درویش و آقای استیلی برای چه چیزی است؟

الکسیس از تیم پرسپولیس جدا می‌شود؟

بازگشت باشکوه به خانه

دلیل عملکرد رو به رشد تیم ملی والیبال در لیگ ملت‌ها

اضافه نشدن بازیکن جدید به سود تیم ملی والیبال

پیش‌بینی جایگاه سوم تا پنجم برای کاروان ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی

دروازه‌بان استقلال از سفر به ترکیه جا ماند

سنت دیرینه نذر حلیم در بندپی شرقی زنده نگه داشته شد

اجرای 88 پروژه در قالب نهضت ملی عدالت آموزشی در مازندران

توزیع 48 هزار تن انواع کود کشاورزی در مازندران

هشدار درباره ورود ویروس جدید به ایران/ علایم این بیماری ویروسی چیست؟

مراسم سوگواری ایام ماه محرم در نمازخانه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

تیم‌ ملی چوگان در انتظار ویزای آمریکا

مربی تیم ملی بوکس: بدون تحقق خواسته‌هایم به تیم ملی برنمی‌گردم

بسکتبال زنان ایران در بین مدعیان صعود

🎬 حمایت استاندار مازندران از کارخانه نساجی

کلنگ‌زنی تصفیه‌خانه فاضلاب گلوگاه و بهشهر تا هفته دولت

علی دایی: امنیت، آرامش و سرعت تأمین سوخت و ارزاق در مازندران در جنگ 12 روزه

انتقاد استاندار مازندران از ارائه تسهیلات به افرادی که قدرت‌ نوآوری ندارند

ورود 2600 تن کود شیمیایی به مازندران در دو هفته اخیر

واگذاری زمین 330 هکتاری برای احداث نیروگاه خورشیدی به ظرفیت 60 مگاوات

روشنایی راه عاشورا در دیار علویان

زمین 10 هکتاری برای تصفیه‌خانه فاضلاب گلوگاه و بهشهر تأمین شد

آغاز فصل برداشت شالی در زمین‌های زودرس آمل

آمار تب مالت در کشور و هشدار پوشش ناکافی واکسیناسیون در دام‌ها

مدیرکل بنیاد شهید استان ایلام در سامانه سامد پاسخگوی جامعه هدف شد

جوجه‌ریزی بیش از 51 میلیون قطعه در سه‌ ماهه نخست امسال

تأکید بر ضرورت‌های پدافند در زمان صلح و بحران

مناطق آزاد باید محور جهش صادراتی استان باشند

همگرایی مسئولان استان برای پیشبرد عدالت آموزشی در شهرستان بابل؛ عدالت آموزشی در بابل جان می‌گیرد

گام بلند در مسیر عدالت آموزشی؛ آغاز عملیات خاک‌برداری مدرسه 9 کلاسه شهید زاهدی در گلوگاه

گلزنی بعد از 18 سال دوری: اشک‌های دی‌ماریا در خانه

آغاز تمرینات پیش فصل آرسنال

خداحافظی احساسی مربی سپاهان

تمامی گل‌های یاسر آسانی در لیگ نخبگان

خوش گلدیز سردار دورسون

تیم منتخب تاریخ بارسلونا از نظر لامین یامال

شماره پیراهن فرجی در تراکتور: دبل سه!

تمرینات امروز پرسپولیسی‌ها زیرنظر هاشمیان

رضا اسدی و برهم زدن نقل و انتقالات با پیراهن آبی

پیغام شجاع برای دو خروجی تیم تراکتور

واکنش احمد زیدآبادی به اظهارات نماینده مجلس درباره خون حسین و ژن هخامنشی

ابلاغ حکم 5 سال حبس تجمیعی جدید برای مصطفی تاج‌زاده

فاضل میبدی: جاسوسی با اجنه هیچ مبنای دینی و قرآنی ندارد | جامعه‌ خرافاتی برای عده‌ای سودمندتر است

گزینه استقلال به ترکیه نمی‌رود

واکنش اینستاگرامی دورسون به شایعات جدایی

آغاز رسمی تمرینات تراکتور در ترکیه زیر نظر اسکوچیچ

سروش رفیعی: باانگیزه‌تر از همیشه هستم

خولیو ولاسکو تقدیم می‌کند: 11 بازی، 11 برد!

کاش دو بازی دوستانه با لهستان انجام می‌دادیم