پیام مازند

آخرين مطالب

در آیین افتتاحیه ششمین جشنواره قرآن و عترت بنیاد؛

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران: در راه تعالی جامعه قرآنی به استعدادیابی بپردازید بنیاد شهید و امور ایثارگران

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران: در راه تعالی جامعه قرآنی به استعدادیابی بپردازید
  بزرگنمايي:

پیام مازند - نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در آیین افتتاحیه ششمین جشنواره قرآن و عترت بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در راه تعالی جامعه قرآنی به استعدادیابی بپردازید.

به گزارش «ایثار»، حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی مقدم، نماینده ولی‌فقیه در بنیاد در آیین افتتاحیه ششمین جشنواره قرآن و عترت بنیاد شهید و امور ایثارگران ، ضمن گرامیداشت مقام شهدای والامقام به خصوص «شهید حمیدرضا اسداللهی»، گفت: از تمام تلاش‌هایی که در مسیر ترویج، تبلیغ و تبیین قرآن متحمل می‌شوید، صمیمانه تشکر می‌کنم و امیدوارم پاداش شما را صاحب قرآن بپردازد.
وی با استناد به روایتی از حضرت اباعبدالله الحسین(ع) که در رابطه با ترویج قرآن است، تصریح کرد: حضرت حسین بن على (علیه السّلام) فرمود: «کتاب خداى عزیز و بزرگ بر چهار چیز استوار است: الفاظ‍‌، اشارات، لطایف و حقایق. الفاظ‍‌ قرآن برای عموم مردم و اشارات آن برای خواص و نخبگان است، لطائف قرآن براى اولیاء خدا و حقایق آن براى پیامبران است» و فرمود: «ظاهر قرآن، آراسته و زیبا و باطن قرآن، ژرف و ناپیداست».
نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد: بخش عمده مثنوی مولوی نیز دارای الفاظ، اشارات، لطایف و حقایق قرآن است، ابیات این کتاب وزین تفسیر و تبیین آیات قرآنی است و مولانا در قالب ابیاتی زیبا، اشارات قرآنی را استخراج و به زیبایی بیان کرده است.
حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی مقدم با بیان اینکه باید به آثار و برکات قرآن که توسط نخبگان و خواص استخراج شده بپردازیم تا به حیات طیبه برسیم، تاکید کرد: این مسیر به سمت زندگی پاک و منزهی است که ما را به سمت تعالی و تکامل پیش می‌برد.
وی خطاب به کسانی که در راه تعالی جامعه قرآنی تلاش می‌کنند، گفت: در درجه اول استعدادیابی را جدی گرفته و به دنبال افرادی باشید که استعداد یادگیری و تلاوت قرآن را دارند و چه بسا بسیاری از این نخبگان از مناطق دوردست و محروم شناسایی می‌شوند. همچنین به هنر در قرآن توجه کنید زیرا بسیار هنرمندانه به مسائل نهفته در آیات قرآن پرداخته شده است.
نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران اضافه کرد: تنها به دروازه ورود به قرآن که تلاوت و قرائت است، اکتفا نکنید بلکه به عمق آن توجه کرده و معارف آن را دریابید، همچنین به نظمی که در آن حاکم است توجه کنید. کسانی که در این راه قدم برمی‌دارند هم توقع تشکر نداشته باشند، زیرا برای قرآن کار کردن معامله با خداست و او بهترین پاداش را به بندگان خود می‌دهد که امیدواریم در این مسیر موفق باشید.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/888291/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

درخشش تیم‌های ایرانی در تکواندو جام باشگاه‌های آسیا

تاخت و تاز اوسمار؛ جشن قهرمانی با 7 گل!

ثبت‌نام 18 نفر در انتخابات فدراسیون کاراته

اگر پول اضافه خواستند، با ما تماس بگیرید!

حماسه خرمشهر نقطه عطف تاریخ دفاع مقدس است

کاهش چشمگیر تصادفات جاده‌ای در استان البرز

اعلام نتایج کشتی ساحلی جوانان مازندران

سرانه فضای ورزشی در بهشهر 101 سانتی متر است

عراقچی: دور جدید مذاکرات در رم برگزار می‌شود

شرکت رسانه‌ای ترامپ قصد ایجاد توکن و کیف پول دیجیتال را دارد

طرح تحول شهری با کاشت نهال توسط «شینا انصاری» در خرم‌آباد آغاز شد

رفع تصرف 10 هزار مترمربع از اراضی زراعی و باغی خرم‌آباد

ورود معاون رئیس‌جمهور به لرستان با کاشت درخت در کمالوند خرم آباد

داستانک/ مرد فلج

آئین تکریم و معارفه فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

یک لژیونر جدید در اردوی تیم ملی والیبال ایران

امشب مشتری به ماه سلام می‌کند/ درخشش دو غول آسمانی

حکم اعدام تتلو قطعی نیست

اجرای محدودیت‌های ترافیکی آخر هفته در محورهای مواصلاتی کشور

پلیس راه محدودیت‌های ترافیکی جاده‌ها در تعطیلات پایان هفته را اعلام کرد

استیضاح وزیر نیرو در مجلس کلید خورد

بابک زنجانی از خودش رونمایی کرد

خودسرهای نهادی و موج جدید توقیف خودرو و گشت ارشاد: وزارت کشور کجاست؟

روغن نیش زنبور چگونه بدست می آید و چه تاثیری دارد ؟

آردهای سفید، دشمنان پنهان سلامت

دل عاشق به پیغامی بسازد!

جلالی که در میقات آرام گرفت

آنالیزور سابق استقلال راهی الاهلی خواهد شد

اینتر با خط هافبک رویایی مقابل بارسلونا

پرسپولیس تمرین کرد و راهی فرودگاه شد

محرومیت 4 ساله مدال‌آور ایران در بازی‌های آسیایی

گران‌ترین والیبالیست دنیا در آستانه تاریخ‌سازی

قهرمانی تکواندوکاران دختر ایران در آسیا

توجیه عجیب فدراسیون فوتبال برای سفر بازیکنان خط خورده به چین

تکریم از خانواده خوش جمعیت هفت فرزندی در مازندران

مازندران نیازمند هیئت نجات غریق قوی است

اجرای طرح ملی جهش تولید در شالیزار‌های بابل + فیلم

مدیریت نادرست و ناکارآمد برخی از مسئولان، عامل اصلی مشکلات کشور است

کشف آثار باستانی 100 میلیاردی در چالوس

اطلاعیه مهم پرسپولیس در مورد آکادمی باشگاه

مازندران به خورشید، سلامی دوباره خواهد کرد

سیر و آبغوره برای درمان درد کمر و مفاصل!

4 نکته برای مردان در دهه 40 و 50 زندگی

گمان کنم تب آتشفشان تنیده به بندر

داستانک/ ماشین سرنوشت

معلم معمار دانایی، بوستان دانش و میراثی گرانبها در جامعه است

انتصاب سرپرست اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان

آشتی‌کنان مهدی تاج و خداداد عزیزی در مشهد

راهیابی بنیامین فرجی به مرحله حذفی کانتندر تایلند

بازگشت مربیان خارجی بسکتبال به ایران