پیام مازند

آخرين مطالب

فجر شهید سپاسی شیراز یک قدم تا لیگ برتر ورزشی

فجر شهید سپاسی شیراز یک قدم تا لیگ برتر
  بزرگنمايي:

پیام مازند - به گزارش خبرنگار مهر، هفته سی‌ام رقابت‌های لیگ دسته اول فوتبال کشور جام آزادگان عصر روز دوشنبه با برگزاری سه دیدار حساس در بالای جدول پیگیری شد. در مهم‌ترین دیدار این هفته، تیم صدرنشین فجر شهید سپاسی شیراز با 59 امتیاز در نوشهر میهمان تیم رده هشتم جدول، شهرداری نوشهر با 40 امتیاز بود.
این مسابقه در ورزشگاه شهدای نوشهر و روی چمن مصنوعی برگزار شد؛ زمینی که از نظر کیفیت و استانداردهای لازم برای میزبانی دیداری در این سطح، مورد انتقاد برخی کارشناسان قرار گرفته است.
در این دیدار حساس، پیروز قربانی سرمربی تیم فجر سپاسی به دلیل محرومیت محمد آژیر، مدافع میانی و مؤثر تیمش، ناچار به ایجاد تغییراتی در ترکیب اصلی شد. فجر با ترکیب علی غلامزاده، محمدرضا شیرزادی، میثم مرادی، امیر طاهر، ساسان جعفری‌کیا، علی نبی‌زاده، عباس فیروز، سعید زارع، حسین شهابی، سجاد جعفری و سعید کریمی، وارد میدان شد.
قضاوت این مسابقه برعهده امیر عرب براقی، داور شناخته‌شده لیگ برتر بود.
تیم فجر بازی را هجومی آغاز کرد و در همان دقیقه سوم، نخستین موقعیت جدی مسابقه را توسط سجاد جعفری خلق کرد که ضربه سر او با اختلافی اندک از کنار دروازه به بیرون رفت. بیشتر حملات تیم میهمان در نیمه نخست از سمت چپ زمین و با محوریت زوج امیر طاهر و حسین شهابی طراحی می‌شد و حاصل آن چند کرنر خطرناک بود که به دلیل بی‌دقتی مهاجمان، به گل تبدیل نشدند.
در ادامه، تیم شهرداری نوشهر که با 34 گل زده یکی از بهترین خطوط حمله لیگ را در اختیار دارد، به تدریج از فشار فجر خارج شد و در برخی دقایق توانست مالکیت توپ را به دست گیرد. آنها تلاش کردند از فضاهای پشت دفاع فجر استفاده کنند اما در رسیدن به گل توفیقی نیافتند. جدی‌ترین فرصت تیم میزبان در دقایق پایانی نیمه نخست به‌دست آمد که با واکنش دو مرحله‌ای درخشان علی غلامزاده دروازه‌بان فجر دفع شد. در نهایت نیمه اول بدون گل خاتمه یافت.
با آغاز نیمه دوم، تیم شهرداری نوشهر نمایش تهاجمی‌تری ارائه داد، اما فجری‌ها باهوش‌تر عمل کردند و در دقیقه 55 با بهره‌گیری از یک ضدحمله سریع و کار تیمی دقیق، به گل نخست دست یافتند. این گل توسط سعید زارع، کاپیتان باتجربه فجر، با ضربه‌ای فنی و دقیق از پشت محوطه جریمه به ثمر رسید.
در ادامه مسابقه، پیروز قربانی با آگاهی از توان هجومی حریف، دو تعویض تاکتیکی انجام داد و با ورود سینا شاعباسی و علی نجفی ساختار دفاعی تیمش را تقویت کرد. این تصمیمات موجب شد تا خط میانی و دفاع فجر انسجام بیشتری یافته و اجازه خلق موقعیت خطرناک به حریف داده نشود.
تیم فجر در چند نوبت دیگر نیز با ضدحملات سریع، دروازه حریف را تهدید کرد تا اینکه در دقیقه 88، بار دیگر ضدحمله‌ای برق‌آسا و همکاری مؤثر گلپور و نجفی، زمینه‌ساز گل دوم این تیم شد. علی نجفی با شوتی فنی از پشت محوطه هجده قدم، اختلاف را دو برابر کرد و پیروزی فجر را قطعی ساخت.
در پایان این مسابقه، فجر سپاسی با نتیجه 2 بر صفر به پیروزی رسید و با 62 امتیاز، ضمن حفظ صدرنشینی، بیش از هر زمان دیگری به صعود به لیگ برتر نزدیک شد.
به گزارش مهر، در دیگر دیدار مهم این هفته، تیم‌های دوم و سوم جدول، پیکان و آریو اسلامشهر، رودرروی هم قرار گرفتند که در نهایت پیکان با پیروزی 2 بر صفر توانست 54 امتیازی شده و جای آریو را در رده دوم جدول بگیرد.
کد خبر 6442566

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/888924/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جباری: حرف و حدیث‌ها ذهنم را مشغول نمی‌کند

صلاح مثل رونالدو است،‌ رکوردها به‌دنبالش می‌آیند

قطعی؛ ستاره تاتنهام فینال لیگ اروپا را از دست داد

آموریم: با استعفا از یونایتد خیلی فاصله دارم

نابغه ایرانی مجوز جهانی گرفت

دنیامالی: پیشکسوتان نیاز به توجه دارند؛ صندوق حمایت از قهرمانان به نظم خوبی رسیده است

قهرمانی تیم تکواندوی پسران ایران در قهرمانی نونهالان جهان

کارتال:از وقتی آمدم بیشترین امتیاز را ما و قهرمان لیگ گرفتیم

اعلام لیست تیم ملی والیبال برای حضور در لیگ ملت‌های 2025

صفر تا صد هزینه‌های بانکی به صفر می‌رسد؟

از پول رضایتنامه ستاره قطری و اردوی رایگان در اسپایر چه خبر؟

افشای قرارداد بیفوما و پرسپولیس با پول رضایت‌نامه!

اختصاص سهمیه 271 تنی آرد به شیرینی پزی های خرم آباد

مجمع تشخیص با پالرمو به‌صورت مشروط موافقت کرد

مصرف این سه دارو خطر مرگ ناگهانی را افزایش می‌دهد

همه ما مدیون زبان فارسی هستیم

امسال نمایشگاه کتاب برای خرید نیست، برای ماندن با کتاب است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مازندران سفر کرد

برنامه نصب المان شهید خوشنام در مجتمع فرهنگی ایثار/ لزوم توجه به اقبال عمومی در انتخاب مکان تدفین

کاروان جانبازان حامل پیام عزت، فداکاری و مظلومیت ملت بزرگ ایران است

درخواست رئال از لیورپول؛ آرنولد را زودتر آزاد کنید!

خلیفه‌اصل: جدال با تراکتور به بازیکنانمان انگیزه می‌دهد

مولر نمی‌گذارد جشن قهرمانی بایرنی‌ها تمام شود!

طرح استادیوم 120 هزار نفری برای تبریز

سورپرایز بارسا؛ گلر کاتالان رقیب جدید شزنی و تراشتگن

تأیید شد؛ بیفوما با قرارداد دو ساله در پرسپولیس

چراغ سبز علی کریمی به استقلال

آموزش و پرورش مازندران پیشرو است

تغییر کاربری مزارع چالش مازندران است

قرآن کریم سرآغاز تعلیم و تربیت است

واکنش نوروزی به ضرب‌وشتم پیروانی در خرم آباد

واکنش یک مقام قضایی به اظهارات ترامپ درباره خلیج فارس

ساعت کاری طولانی بر سلامت احساسی افراد اثر می‌گذارد

مغز خود را با «یادگیری» مستمر شارژ کنید

برگزاری تور دانایی مادر و کودک در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

دکتر پزشکیان در پیامی درگذشت مادر شهیدان «دیانتی» را تسلیت گفت

اولین معلم بشریت، خداوند است

نظام آموزشی ما نیاز به تغییرات اصولی دارد

معلمان مسیر پرچالش تعلیم و تربیت را با عشق طی می‌کنند

با تکریم معلمان می‌توانیم آینده کشور را بسازیم

تصمیم برزیل ژسوس را ویران کرد

مربیان تیم‌ ملی پاراتیراندازی منصوب شدند

اسامی 4 نامزد ریاست فدراسیون اسکی

عزیزی: ایران در زمره کشورهای مدعی وودبال آسیاست

برگزاری مسابقات انتخابی تیم‌های ملی اسکیت سرعت و فری استایل

ضعف فدراسیون دانشگاهی در برخورد با تیم‌ملی غیرقانونی؛ صدور یک بیانیه و خلاص!

نخستین مبارزه رسمی جودویاران در ایران برگزار شد

ارزش معاملات بورس 26 هزار میلیارد تومانی شد

آلودگی خرم‌آباد 4 برابر حد مُجاز!

سرطان پوست را با نیش حشرات اشتباه نگیرید

ویکی پدیاجستجو