پیام مازند

آخرين مطالب

از زد و خرد در رختکن تا کتک خوردن شهردار؛ ماجرای درگیری آبادان چه بود؟ گفتگو

از زد و خرد در رختکن تا کتک خوردن شهردار؛ ماجرای درگیری آبادان چه بود؟
  بزرگنمايي:

پیام مازند - بازی دو تیم صنعت نفت آبادان و شهرداری نوشهر در جام حذفی فوتبال با حاشیه‌های فراوانی همراه بود، از اخراج سرمربی نوشهر و درگیری بین هواداران دو تیم تا استفاده از چوب، باتوم و اسپری فلفل در دعوای هواداران؛ موضوعی که هنوز فدراسیون نسبت به حواشی این بازی واکنشی نداشته است.
به گزارش ایسنا،‌ در یکی از دیدارهای مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی، دو تیم لیگ یکی صنعت نفت آبادان و شهرداری نوشهر ششم اردیبهشت در ورزشگاه تختی آبادان به مصاف هم رفتند.
این بازی که با برتری یک گله آبادانی‌ها همراه بود، هم در جریان بازی و هم پس از آن با حواشی زیادی همراه بود. در این بازی بر اساس ویدیوهای موجود، هواداران دو تیم با هم به شدت درگیر شدند و صحنه‌های زشتی رقم بخورد.
پس از این دیدار نیز تیم نوشهر مدعی شده است که برخی در ورزشگاه، بازیکنان این تیم را با اسپری فلفل و باتوم و تخته چوب مورد ضرب و شتم قرار دادند و عادل خزائی پول شهردار نوشهر و مدیرعامل باشگاه شهرداری نوشهر در جایگاه ویژه توسط یکی از اعضای شورای شهر آبادان کتک خورده است.
همچنین باشگاه صنعت نفت مدعی شد، زمانی که مدیرعامل باشگاه شهرداری نوشهر پس از اعلام پنالتی به سود نفت و هنگام اخراج سرمربی تیم شهرداری (ربیعی)، برای اعتراض به داوری به زمین پرید، این مهم در رقم خوردن یکسری حواشی تاثیر داشته است.
همچنین برخی نیز ادعا کرده‌اند که حضور مدیر رسانه تیم هوادار را در ایجاد درگیری‌ها تاثیرگذار می‌دانند و حتی عنوان شده او به عنوان قائم مقام باشگاه شهرداری نوشهر همراه تیم آمده است؛ موضوعی که از سوی تیم شهرداری نوشهر رد شده و و می‌گویند فاندر نقشی در ایجاد درگیری‌ها نداشته و به عنوان یک دوست و هوادار این باشگاه برای تماشای بازی به آبادان رفته بود.
روح‌الله سلطانی مدیر رسانه باشگاه شهرداری نوشهر به نمایندگی از این باشگاه در خصوص اتفاقات بازی با صنعت نفت آبادان، اظهار کرد: مشکلات از زمانی آغاز شد که تیم ما گل زد و آفساید اعلام شد که معتقدیم با اشتباه VAR همراه بود، ضمن اینکه هیچ جای دنیا هواداران تیم میهمان را کنار هواداران تیم میزبان نمی‌نشانند اما این اتفاق در ورزشگاه صنعت نفت آبادان رقم خورد و چندین بار هم به آقای یاراحمدی ناظر بازی تأکید کردیم که نباید هواداران دو تیم کنار هم بنشینند و ممکن است اتفاقات بدی رقم بخورد. 
او مدعی شد: اصل ناراحتی ما از این است که مسئولان مربوطه نتوانستند امنیت ورزشگاه را برقرار کنند و حتی ما به آن‌ها گفتیم که هواداران را از هم جدا کنید. معتقدم همه این موارد از سوی باشگاه صنعت نفت آبادان برنامه‌ریزی شده بود. سرمربی تیم ما در این بازی اخراج شد و زمانی که آقای ربیعی قصد داشت به رختکن برود نیروی انتظامی مانع این کار شد و بخشی از دعوا نیز از همین جا شروع شد و بعد هم بچه‌های ما مورد ضرب و شتم قرار گرفتند. حتی به ما اسپری فلفل زدند و خود من هنوز از این بابت گلویم درد می‌کند. به نظر من نمره‌ی ضعیف این دیدار به عوامل برگزاری و ناظر بازی می‌رسد و معتقدم یاراحمدی در حد نظارت این بازی نبود.
مدیر رسانه باشگاه شهرداری نوشهر با بیان اینکه می‌خواهم بدانم چگونه اسپری فلفل و باتوم در اختیار برخی هواداران صنعت نفت آبادان قرار گرفته بود؟ ادامه داد: فیلم این موضوع هم موجود است و حتی یکسری اتفاقات را لیدر نفت آبادان آغاز کرد و بعد هم به دیگر افراد کشیده شد. سؤال من این است چرا باید عده‌ای هوادار در بخش ورودی رختکن تیم ما حضور داشته باشند و به بازیکنان ما حمله کنند؟ یکی از بازیکنان ما بیهوش شد و به بیمارستان رفت. چند نفر دیگر هم آسیب دیدند، سرپرست ما آسیب دید که فکر نمی‌کنم در بازی آینده ما هم باشد.
او مدعی شد: اگر این قضایا ساماندهی شده نبود، پس هوادار و لیدر صنعت نفت آن تخته چوب را چگونه وارد ورزشگاه و راهروی سمت رختکن ما کرده بودند؟! باشگاه صنعت نفت آبادان کجا بود که نتوانست هواداران خود را کنترل کند. پس این‌ها برنامه‌ریزی شده بود.
سلطانی درباره ضرب و شتم مدیرعامل باشگاه شهرداری نوشهر مدعی شد: مدیرعامل باشگاه ما در جایگاه ویژه نشسته بود که توسط یک فرد کت و شلواری که مدیرعامل ما می‌گوید عضو شورای شهر آبادان بود مورد ضرب و شتم قرار گرفت. 
او درباره ورود عوامل تیم شهرداری به زمین بیان کرد: ایرادی که به ورود شهردار نوشهر می‌گیرند کاملا درست است اما چگونه این در باز بود که شهردار توانست وارد زمین شود؟ شهردار که پلنگ نبوده است که از روی نرده‌ها بپرد. پس همه این‌ها برنامه‌ریزی شده بوده، چرا تماشاگران آبادانی را به هواداران ما چسبانده بودند؟ باشگاه صنعت نفت آبادان این کارها را با هدف و برنامه‌ریزی انجام داد. چگونه هواداران آن‌ها وارد زمین شدند و به بازیکنان ما حمله کردند؟
او در پاسخ به این سؤال که گفته می‌شود حضور مدیر رسانه تیم هوادار همراه تیم نوشهر در ایجاد برخی حواشی تأثیرگذار بوده است؟ گفت: اصلاً به این صورت نیست و او از دوستان و بچه شهر ما است و بر این اساس همراه ما بود و در درگیری‌ها نقشی نداشت. خدا را شکر که او بود و این اتفاقات را دید. صنعت نفت که حرفی برای گفتن نداشت و حضور میلاد فاندر را بهانه کرده است، در حالی که او میهمان ما بود. 
مدیر رسانه باشگاه شهرداری نوشهر با بیان اینکه فدراسیون باید در برخورد با اتفاقات ورزشگاه‌ها چاره‌اندیشی کند، عنوان کرد: باید با کسر امتیاز با تیم‌ها برخورد شود آن هم بدون اینکه شرایط جدولی تیم در نظر گرفته شود. مثلاً اگر از صنعت نفت آبادان که جزو کاندیداهای صعود به لیگ برتر است، امتیاز کسر شود همین باعث می‌شود که این تیم لیگ برتری نشود و بعد هم هواداران این تیم دیگر دست به چنین اقداماتی نخواهند زد.
همچنین مسعود گادار مدیر رسانه تیم فوتبال صنعت نفت آبادان در واکنش به اتفاقات ورزشگاه تختی این شهر در بازی با شهرداری نوشهر گفت: هیچ کدام از اتفاقات رقم خورده به باشگاه صنعت نفت ربطی ندارد و تیم ما کوچک‌ترین دخالتی در ایجاد درگیری‌ها نداشت. فیلم درگیری‌ها موجود است و کاملاً واضح نشان می‌دهد که هواداران و کادر فنی این تیم اقدام به فحاشی کردند و حتی کابل‌های صدا و سیما را قطع کردند و خودشان آغاز کننده درگیری بودند. 
او در واکنش به این سؤال که مدیر رسانه شهرداری نوشهر مدعی شده است که مدیرعامل این باشگاه توسط یک فرد کت و شلواری که احتمال می‌رود یکی از اعضای شورای شهر آبادان است مورد ضرب و شتم قرار گرفته است، اظهار کرد: باید ثابت کنند چنین اتفاقی توسط عضو شورای شهر آبادان رقم خورده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/891474/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ضرورت همراهی فرزندان با حمایت روانی و عاطفی هدفمند

کاهش آسیب‌های ناشی از جنگ با کمک علم روانشناسی

چون پول می گیریم باید فحش بخوریم؟

انتقاد هواداران آرسنال از اودگارد؛ فقط تماشا می‌کرد!

دستیار آرتتا فکر کرد سرمربی آرسنال است!

حکیمی: با دمبله صحبت کردم، حالش خوب است!

ویتینیا: نباید با یک برد بگوییم در فینال هستیم!

دوناروما فوق‌العاده بود اما در پاریس برنده می‌شویم

همدردی بوژوویچ با مردم بندرعباس

60 هزار اسکناس علیه رونالدو؛ به خانه‌ات برگرد!

پیروزی طلایی پاریس در لندن؛ در یک قدمی فینال با تک‌گل دمبله

یاغی پرسپولیس فقط برای دربی آمده بود!

رقابت سعید عزت‌اللهی با هافبک سابق آرسنال!

امباپه از جیب خودش خرج می‌کند، قدردان باشید!

فکری: می‌توانستیم فجر را ببریم

بیفوما، اولین خرید رسمی پرسپولیس

«قند پهلو» به تلویزیون بازگشت

سریال پایتخت با دلار 50 تومانی برآورد شد اما با دلار 100 تومانی روی آنتن رفت/ تولید فصل هشتم در یک یا دو سال آینده

بهترین کیف پول ارز دیجیتال اندروید و IOS در ایران: 10 ولت مطمئن!

سلامت ریه‌ت رو تست کن

این داروی گیاهی خواص ضد سرطان دارد

شعرخوانی زیبا از دکتر مشایخی

بی‌تو به سامان نرسم، ای سر و سامان همه تو

اهتمام دولت چهاردهم بر بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد شهدای دولت

ترکیب احتمالی اینتر؛ بازگشت به زوج لائوتارو-تورام

زمان نیمه نهایی و فینال جام حذفی اعلام شد

اختصاصی؛ پیشنهاد العربی به مدافع ملی‌پوش پرسپولیس

واکنش لژیونر پرسپولیسی به بازگشت به ایران

رسمی؛ واکنش استقلال به جذب سرمربی اسپانیایی

موفقیت انیمیشن‌های «پوتین» و «متورم» در جشنواره بابل

جاذبه آبشار‌های جنگل‌های هیرکانی + فیلم

موفقیت 2 انیمیشن‌ کوتاه ایرانی در جشنواره بابل

به بهانه یکه‌تازی سعودی‌ها در لیگ نخبگان؛ پول بله، اما درس مدیریت بگیرید

راز سلامت کبد

سه تا نباید مهم درباره زانو

دو خط کتاب/ ملت عشق

«از شاهنامه تا خداینامه» منتشر شد

لیگ یک؛ فرصت سوزی بزرگ شاگردان فرزاد

پایان سریال طولانی؛ آنچلوتی چگونه به برزیل بله داد

دستگیری سارق دوچرخه و کشف اموال مسروقه در محمودآباد

از تاریکی شب نترسید! بهترین چراغ پارکی را اینجا ببینید

حریم شهر رامسر نهایی می شود؛ فاضلاب و زباله دغدغه اصلی

شناسایی و کشف 25 تن برنج خارجی قاچاق در بابل

این بیماری‌ها باعث جمع شدن آب در ریه می‌شوند!

رازهای پیشگیری از آلزایمر از زبان متخصصان

صحبت های شنیدنی از رویا میرعلمی

داستانک/ گرمای هوا

رمان «ناخلف» به چاپ رسید

رمز ماندگاری گفتمان شهید رئیسی، مردم‌داری و حضور میدانی است

علی‌نژاد: شمشیربازی از رشته‌های مورد علاقه‌ام است