پیام مازند

آخرين مطالب

منعی برای حضور دانشجویان دختر در مسابقات نداریم گفتگو

منعی برای حضور دانشجویان دختر در مسابقات نداریم
  بزرگنمايي:

پیام مازند - ایسنا / مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه منع قانونی برای حضور دانشجویان خانم در مسابقات ورزشی آقایان نداریم، گفت: بعضا ممکن است دانشگاه‌ها به صلاحدید حراست و معاونت مربوطه حساسیت خاصی برای این موضوع داشته باشند؛ اما وزارت علوم در حال رایزنی با بخش‌های دیگر برای حل این امر در سطح کلی است.
مصطفی زارعی ضمن بیان این مطلب با تاکید بر اینکه منعی برای حضور دختران دانشجویی در مسابقات ورزشی آقایان در دانشگاه‌ها نداریم، اظهار کرد: ما هیچ قانونی مبنی بر اینکه خانم‌ها نمی توانند در مسابقات ورزشی آقایان شرکت کنند، نداریم. وقتی در حال حاضر خانم ها می توانند در مسابقات فوتبال که در سطح ملی برگزار می شود، شرکت کنند، پس در سایر ورزش ها نیز منعی برای حضور خانم ها در مسابقات ورزشی وجود ندارد.
وی در ادامه تصریح کرد: بعضا ممکن است دانشگاه ها به صلاحدید حراست و معاونین مربوطه حساسیت خاصی برای حضور دانشجویان دختر در مسابقات ورزشی آقایان داشته باشند؛ اما به طور کلی ما در این زمینه منعی برای حضور خانم های دانشجو در رقابت های ورزشی آقایان نداریم.
مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان در خصوص اعمال محدودیت برای حضور دانشجویان در رقابت های ورزشی دانشجویان آقا توسط برخی دانشگاه ها نیز خاطرنشان کرد: دانشگاه های کشور ارگان های مستقلی محسوب می شوند و هیات امنای جداگانه ای دارند؛ بنابراین می توانند قوانین و مقررات خاص خود را داشته باشند؛ اما از منظر وزارت علوم، سازمان امور دانشجویان و اداره کل تربیت بدنی منعی برای این موضوع وجود ندارد.
 دکتر زارعی همچنین اظهار کرد: در خصوص برگزاری مسابقات مختلط ورزشی بین دانشجویان خانم و آقا بر اساس قوانین شرعی و قوانین کشور تصمیم می گیریم. قطعا در این خصوص محدودیت های زیادی داریم؛ اما در خصوص تماشای مسابقات ورزشی محدودیت قانونی وجود ندارد.
مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان از رایزنی وزارت علوم برای حل مشکل حضور دانشجویان دختر در مسابقات ورزشی دانشجویان آقا در دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: تلاش می کنیم این موضوع در سطح کلان‌تر حل شود؛ اما به طور کلی این موضوع یک کار بین بخشی است؛ بنابراین نمی توانیم صرفا از طرف سازمان امور دانشجویان بخشنامه ای در این زمینه به دانشگاه ها ابلاغ کنیم.
بازار
وی اظهار کرد: سازمان امور دانشجویان تلاش می کند جلساتی با حراست مرکزی وزارت علوم و دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری برگزار کند تا در صورت امکان بخشنامه‌ای در این زمینه صادر کند؛ بنابراین در حال رایزنی با بخش‌های مختلف برای حل این موضوع هستیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/894122/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

5 حرکت برتر بسکتبال NBA در شب گذشته

تأکید توتونچی بر نام زیبای «خلیج فارس»

رونالدو به تبریز و اصفهان نمی‌آید!

خلاصه بازی استون ویلا 2 - تاتنهام 0

خلاصه بازی چلسی 1 - منچستریونایتد 0

تنها صدر جدولی که تراکتور از دست داد!

تشکر گزینه مدنظر پرسپولیس از عوامل خیبر خرم آباد

مهم‌ترین نیاز سپاهان در نقل و انتقالات تابستانی

خلاصه بازی النصر 1 - التعاون 1

پنالتی آبی‌ها توسط VAR رد شد؛ چلسی 0-0 منچستریونایتد

محمدامین کاظمیان برای بازی در پرسپولیس مشکل سربازی دارد؟

گل اول چلسی به منچستریونایتد توسط کوکوریا

فرصت‌سوزی عجیب مادوئکه؛ چلسی 1-0 منچستریونایتد

نیاز اصلی پاراتیراندازی با کمان چیست؟

تسهیل بازگشت حجاج استان‌های هم‌جوار از فرودگاه خرم‌آباد

فرودگاه خرم‌آباد در مسیر نقش‌آفرینی در مسیرهای ملی و منطقه‌ای

سوریه قصد دارد اسکناس‌های پول جدید خود را به جای روسیه در امارات و آلمان چاپ کند

خانه‌تکانی بزرگ در باشگاه نساجی مازندران – آفتاب نو | اخبار ورزشی

وضعیت اطراف ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز ساعت 23

سپاهان در لیگ 24؛ از صدرنشینی تا جنجال و درگیری بازیکنان

گل اول استون ویلا توسط کونسا در دقیقه 59

کاظمیان بازیکن جدید پرسپولیس: افت پرسپولیس به دلیل عدم ثبات در ترکیب توسط گاریدو بود

گل دوم استون ویلا توسط کامارا در دقیقه 73

دومین خرید تابستانی پرسپولیس مشخص شد

رئال یا بارسا؟ محمدامین کاظمیان بازیکن جدید پرسپولیس طرفدار کدام تیم است؟

ظریف در کیش: این جزیره می‌تواند محور دیپلماسی منطقه باشد

«آرائوخو» درحالی که قصد داشت توپی را به سمت هواداران شوت کند، به روی پله‌های اتوبوس سقوط کرد

گل اول النصر به التعاون توسط اتاویو

گل مردود مگوایر؛ چلسی 0-0 منچستریونایتد

گل اول التعاون به النصر توسط مارتینز

سبک زندگی مجتهدی که خود را آیت‌الله نمی‌خواند/ وقتی هدیه سیدمهدی قوام زندگی یک زن را نجات می دهد

تصویب 780 میلیارد تومان برای تجهیز مراکز قضایی مازندران

پول‌های جدید سوریه در امارات و آلمان چاپ می‌شوند

فینالیست های 5 وزن دوم مسابقات کشتی در بهشهر مشخص شدند

کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود

بازدید معاون رئیس‌جمهور از غرفه نشر شاهد در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران / رونمایی از 36 عنوان کتاب جدید هم‌زمان با هفته بزرگداشت شهدای خدمت

اولین بازیکنی که از استقلال جدا شد!

پیام بارسا به شهر بارسلون؛ از قهرمانی سیر نمی‌شوید!‏

صعود یزدانی به نیمه‌نهایی تور جهانی تنیس

زور و پول استقلال برای برگرداندن مهدی قائدی کافی است؟

خانه‌تکانی بزرگ در نساجی مازندران

گزینه پرسپولیس با هواداران خیبر خداحافظی کرد

خانه تکانی در باشگاه نساجی / برکناری دسته جمعی مدیران و مربیان

رسوایی در ناتو؛ افشای اطلاعات محرمانه در قبال پول

نمایشگاه کتاب چقدر فروخت؟

بازدید معاون رئیس‌جمهور از غرفه نشر شاهد در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران / رونمایی از 36 عنوان کتاب جدید هم‌زمان با هفته بزرگداشت شهید خدمت

بازگشت سیدحسین با همراهی دخترش

رونالدو باشگاه‌داری را آغاز می‌کند!

مسیر جدید رئال برای ثبت قرارداد الکساندر آرنولد

قهرمانی عباسی‌فر در مسابقات تفنگ آزاد بانوان