پیام مازند

آخرين مطالب

انتقاد روزنامه شرق از سخنان فرزند رئیس‌جمهور: حرف‌های او فضا را تندتر کرد سیاسی

انتقاد روزنامه شرق از سخنان فرزند رئیس‌جمهور: حرف‌های او فضا را تندتر کرد
  بزرگنمايي:

پیام مازند - به‌تازگی اظهارنظر یوسف پزشکیان، پسر رئیس‌جمهور، در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق)، موجی از واکنش‌های انتقادی و حتی خشمگینانه را در میان بخشی از جامعه برانگیخت.
روزنامه شرق نوشت: او در واکنش به شعارهای تفرقه‌افکنانه و سؤال‌برانگیز برخی تماشاگران فوتبال که حامل نمادها و پیام‌هایی مغایر با وحدت ملی و تمامیت ارضی ایران بود، آن را به «هیجان و تخلیه انرژی» فروکاست و درباره برچسب‌زنی هشدار داد.
فارغ از نیت گوینده، این نوع نگاه تقلیل‌گرایانه به مسائلی چنین حساس که با هویت ملی و یکپارچگی کشور گره خورده است، آن‌هم از سوی کسی که به واسطه نسبت خانوادگی، صدایش بلندتر شنیده می‌شود، نه‌تنها کمکی به آرام‌کردن فضا نکرد، بلکه نمکی شد بر زخمی که پیش‌ازاین نیز از سوی جریانات واگرا بر پیکر ایران عزیز نشسته بود. پاسخ‌های تند و صریح کاربران در همان فضا، گواه روشنی بر این آزردگی و نپذیرفتن چنین توجیهی بود؛ مردمی که به‌درستی فریاد می‌زدند حمل پرچم بیگانه و سردادن شعارهایی با مضامین تجزیه‌طلبانه، فراتر از یک «تخلیه هیجان» ساده است.
آقای رئیس‌جمهور، شما با شعار «وفاق ملی» پا به عرصه نهادید و نیک می‌دانید که تحقق این شعار، بیش از هر چیز نیازمند همدلی، احترام به اشتراکات ملی و پرهیز از هر سخن و عملی است که بوی تفرقه دهد. سخنان نسنجیده نزدیکان شما، حتی اگر از سر دلسوزی یا تحلیل شخصی باشد، می‌تواند به‌راحتی این رشته‌های همدلی را پنبه کند و تلاش‌های دولت برای ایجاد آرامش و وحدت را خدشه‌دار کند. این‌گونه اظهارنظرها، می‌تواند این شائبه را در ذهن جامعه ایجاد کند که در نگاه نزدیکان به قدرت، خطوط قرمز ملی کم‌رنگ شده یا درک درستی از حساسیت‌های عمومی وجود ندارد؛ و این، همان‌گونه که خواجه نظام‌الملک هشدار می‌دهد، به‌سرعت به «خوی و عادت» شخصِ رئیس‌جمهور تعمیم داده می‌شود.
حکمرانی در ایران، با تمام پیچیدگی‌هایش، نیازمند دقتی مضاعف در گفتار و کردار است، نه‌فقط از سوی شخص اول، بلکه از سوی تمام کسانی که در سایه او قرار دارند. مردم انتظار دارند که حلقه نزدیکان رئیس‌جمهور، بیش از دیگران، حافظ منافع ملی، وحدت سرزمینی و آرامش روانی جامعه باشند و با «خویشتن‌داری و مهذّب» بودن، به تحکیم جایگاه ریاست‌جمهوری یاری رسانند، نه آنکه با سخنان شتاب‌زده و دفاعیات نابجا، هیزم در آتش اختلافات بیفکنند و اسباب بدگمانی و دل‌چرکینی ملت را فراهم آورند.
امید است که این تذکر مشفقانه، که برگرفته از حکمت نیاکان و دغدغه امروزِ ایران است، مورد توجه قرار گیرد و شاهد دقت و حساسیت بیشتری در این عرصه خطیر باشیم، چراکه طنین سخن « نزدیکان پاستور»، خواه‌ناخواه، در کارنامه و اعتبار دولت شما ثبت خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/894155/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گل اول آرسنال به پاری‌سن‌ژرمن توسط ساکا

درگیری شدید بازیکنان النصر و الاتحاد در انتهای بازی

برای بازی با آرسنال؛ الخلیفی با دشمنش آشتی کرد!

خشم رونالدو از هم‌تیمی‌ها؛ همه‌تون خوابید!

آقا جلال در گوش حردانی چه می‌گوید

پاری‌سن‌ژرمن - اینتر مسافران نهایی مونیخ؛ تکلیف فینال لیگ قهرمانان مشخص شد

پیروزی بزرگ الاتحاد در خانه النصر؛ الهلال بعد از ژسوس‌ راه افتاد

گل دوم پاری‌سن‌ژرمن به آرسنال توسط حکیمی

تاکید استاندار بر جذب دانشجویان بین‌المللی در سند «کرمان برفراز»

مهاجری: هنوز 2 بازی مانده و نساجی برای بقا امید دارد

مراسم گرامیداشت شهدای خدمت 28 اردیبهشت ماه در خرم آباد برگزار می شود

گل اول پاریسن ژرمن به آرسنال توسط فابیان رویز

اهدای جام تراکتور لغو شد!

«کارتال» به نشست خبری قبل از بازی با خیبر نیامد

جلسه هماهنگی دیدار خیبر و پرسپولیس برگزار شد+ عکس

دقیقی: می‌خواهیم مثل استقلال، پرسپولیس را نیز در خرم آباد شکست دهیم

100 میلیارد پول، طارمی و علی دایی!

ورود تیم پرسپولیس به خرم‌آباد در میان استقبال هواداران+ عکس

پس از 40 سال انتظار، نخستین پرواز حجاج از فرودگاه خرم‌آباد انجام می‌شود

ارائه خدمات امدادی به 690 نفر طی یک هفته گذشته

ائمه اطهار(ع) تبلور کرامت و نور حقیقت هستند

رنجش مشتریان از پرداخت هزینه برای برداشت پول از خودپرداز‌ها

خیبر خرم آباد – پرسپولیس؛ در امید کسب سهمیه آسیایی | پیش بازی

پرسپولیس در برابر خیبر خرم‌آباد؛ تکرار تاریخ؟

بررسی میدانی وضعیت ارتباطی مازندران توسط معاونان وزیر ارتباطات

رمز و راز مراقبت و پرورش سانسوریای زیبا به نام گل نیزه آفریقایی

وزیر ارتباطات به مازندران سفر کرد

لغو مراسم اهدای جام قهرمانی تراکتور در دیدار با نساجی

کشتی جام تختی؛ جانشینان نخودی‌ بهتر از محمد

واقعیت پزشکی درباره بیماری مزمن پسوریازیس

آنچه باید درباره «آسم» بدانیم؛ از باورهای غلط تا علائم بیماری

معرفی کتاب هایی که می توان با آنها گریه کرد

خوشم من با تب عشقت، طبیب آمد جوابش کن

اهدای جام قهرمانی به تراکتور در هفته پایانی

برتری تیم ملی هندبال ساحلی ایران مقابل پاکستان

فردا سبزترین روز ورزشگاه خرم‌آباد باشد

پرسپولیس در خرم آباد هم محبوب است (عکس)

اسماعیل کارتال به نشست خبری بازی مقابل خیبر خرم آباد نمی‌رسد

٤٢ مرکز رشد دانشگاهی در کشور ایجاد می شود

مهرداد قنبری به بازی با پرسپولیس می‌رسد؟

کارتال با دو ماموریت به خرم آباد رفت!

اتریوم از جاه‌طلبانه‌ترین آپدیت خود رونمایی کرد

انعطاف‌پذیری بیش از حد انگشتان احتمالا نشانه‌ یک بیماری جدی است

ویتامین‌هایی برای افزایش چربی‌سوزی

رقصِ خشونت

بخشی از کتاب/ برای عشق آماده‌ای؟

روایت مهربانی

دقیقی: هدفمان این بود خیبر در لیگ برتر بماند

توضیحات دقیقی درباره مصدومان و محرومان تیمش

پخش پشت صحنه «پایتخت 7» از فردا