پیام مازند

آخرين مطالب

احتمال افزایش آسم و آلرژی در سزارین گفتگو

احتمال افزایش آسم و آلرژی در سزارین
  بزرگنمايي:

پیام مازند - ایسنا /یک متخصص و جراح زنان، زایمان و نازایی گفت: رد شدن جنین از کانال زایمان موجب فشار به ریه‌های جنین شده و تخلیه ترشحات جنین را موجب می‌شود، چون در سزارین جنین از کانال زایمان رد نمی‌شود احتمال آسم و آلرژی نوزاد در این روش افزایش می‌یابد.
لیلا رحمانی در خصوص زایمان طبیعی و سزارین اظهار کرد: در مجموع سزارین نسبت به زایمان طبیعی عوارض بیشتری دارد، در سزارین در هر 100 هزار زایمان ممکن است مرگ 2.2 مادر اتفاق بیفتد و این در حالی است که در زایمان طبیعی 0.2 مرگ در هر 100 هزار نفر اتفاق می‌افتد؛ این نشانه واضحی از این است که زایمان طبیعی به مراتب بهتر است.
این متخصص و جراح زنان، زایمان و نازایی ادامه داد: زایمان سزارین یک سری عوارض برای مادر دارد چون مادر باید داروی بی‌هوشی دریافت کند، خون‌ریزی زایمان طبیعی خیلی کمتر از سزارین است و به همان نسبت احتیاج به تزریق خون در سزارین بیشتر می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: احتمال آسیب بافت‌های اطراف رحم در حین سزارین بیشتر از زایمان طبیعی است، همچنین احتمال آسیب به جنین به‌ویژه هنگام برش روی رحم و کیسه آمنیوتیک افزایش می‌یابد، بر همین اساس علاوه بر افزایش احتمال آسیب به پوست سر جنین، شکستگی شبکه بازویی شود.
زایمان طبیعی بهتر است یا سزارین؟
رحمانی تصریح کرد: در زایمان طبیعی هم ممکن است اتفاقاتی رخ دهد، برای مثال در زایمان طبیعی ممکن است نوزاد کشیده شود البته ترومای جنین یعنی آسیب جنین یک درصد در سزارین بیشتر است اما در برخی زایمان‌های طبیعی به‌دلیل عدم پیشرفت، زایمان با ابزاری مانند وکیوم انجام می‌شود که این امر آسیب را بیشتر می‌کند.
وی افزود: وقتی همه مزایا و معایب روش طبیعی و سزارین را کنار هم قرار می‌دهیم زایمان طبیعی بهتر است و در مجموع همیشه به زایمان طبیعی توصیه می‌کنیم، مادران بدانند عوارض سزارین بالاست، چون در جریان عوارض نیستند می‌گویند چه فرقی می‌کند.
این متخصص و جراح زنان، زایمان و نازایی اظهار کرد: در زایمان هر روش ممکن است عوارض خود را داشته باشد، احتمال بروز پرولاپس یا افتادگی اعضای کف لگن در زایمان طبیعی بیشتر است چون حین زایمان به لگن فشار وارد و بی‌اختیاری همراه با استرس در پی سرفه و عطسه ایجاد می‌شود، بزرگ بودن جنین نیز به لگن فشار می‌آورد و در صورت بزرگ بودن جنین زایمان با ابزار انجام خواهد شد.
وی گفت: در سزارین وقتی برش انجام می‌شود احتمال دارد مایع آمنیوتیک یا همان آب دور بچه وارد رگ شود و آمبولی ایجاد کند که این امر خیلی خطرناک است و مرگ‌ومیر بالایی دارد اما در زایمان طبیعی چون رگ پاره نمی‌شود احتمال آمبولی خیلی کمتر است؛ در سزارین همیشه نگران این عارضه هستیم هرچند خیلی نادر است ولی دیده می‌شود.
این پزشک متخصص بیان کرد: در سزارین مادر مجبور است استراحت کند و احتمال آمبولی در سزارین بیشتر از زایمان طبیعی است برای همین آمپول ضدانعقاد خون تجویز می‌شود، همچنین احتمال آسیب به ارگان‌های مجاور رحم نیز وجود دارد.
سه روش برای انجام زایمان طبیعی بدون درد
این متخصص و جراح زنان، زایمان و نازایی در خصوص روش‌های زایمان طبیعی اشاره کرد: همانطور که در سزارین، زایمان بدون درد است مادران می‌توانند زایمان طبیعی بدون درد را تجربه کنند. روش‌هایی برای انجام زایمان طبیعی بدون درد وجود دارد، در یکی از این روش‌ها، داروهای استنشاقی خوب است ولی این روش مؤثر نیست؛ دو روش اصلی دیگر بی‌حسی اسپاینال و اپیدورال است که ماده بی‌حسی وارد نخاع می‌شود. بی‌حسی اسپاینال روشی مرسوم است که مادران دو تا سه ساعت دردی را احساس نمی‌کنند.
وی اظهار کرد: بهترین روش اپیدورال است که مادر 24 ساعت درد را حس نمی‌کند اما این روش کمتر انجام می‌شود چون متخصص بیهوشی باید 24 ساعت کنار مادر باشد و همین امر موجب افزایش هزینه‌ زایمان می‌شود بنابراین مرسوم نیست.
رحمانی اظهار کرد: به کسانی که می‌خواهند چندین بار فرزندآوری کنند زایمان طبیعی توصیه می‌کنیم؛ چون وقتی زایمان اول سزارین باشد باید زایمان‌های بعدی نیز با روش سزارین انجام شود هرچند گاه احتمال دارد زایمان طبیعی بعد از سزارین انجام شود. وقتی مادر سزارین شود احتمال اینکه جفت در محل برش زایمان قبل جایگزین شود، وجود دارد که ممکن است چسبندگی جفت ایجاد شود، اگر جفت حین سزارین دوم جدا نشود، خون‌ریزی شدید و حتی گاهی تخلیه رحم را موجب می‌شود. 
این پزشک متخصص بیان کرد: هرچه تعداد سزارین بیشتر شود این احتمال بیشتر است، بنابراین در سزارین چهارم و پنجم نگران می‌شویم که چنین عوارضی پیش نیاید. معمولاً محل جفت و جایگزین را بررسی می‌کنیم که هزینه بیمار را افزایش می‌دهد و کادر درمان بیشتری را درگیر می‌کند برای همین توصیه ما زایمان طبیعی است.
تلاش برای ثبت خاطره‌ای خوش از زایمان
وی تصریح کرد: کادر درمان باید همواره تلاش کنند تا مادران خاطره‌ای خوش از زایمان داشته باشند برای همین منظور باید محیط آرامی داشته باشیم و ترجیحاً از مواد بدون درد اپیدورال یا اسپاینال یا داروی استنشاقی استفاده کنیم. برخورد کادر درمان برای ثبت خاطره خوش مهم است. وقتی مانیتور را وصل می‌کنیم مادر صدای قلب جنین را می‌شنود همین شنیدن صدای قلب آرامش‌بخش است.
این متخصص و جراح زنان، زایمان و نازایی در پایان خاطرنشان کرد: تقریباً مراکز درمانی و اتاق‌های زایمان این شرایط را دارند و حتی شرایطی فراهم است که همسر یا اعضای درجه یک کنار مادر باشند تا خاطره خوشی برایشان ثبت شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/894207/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تسلیم نشدند، فوق‌ستاره آمد تا زنده بمانند!

پابان کابوس‌وار برای تیمی که مدعی اول قهرمانی بود

ترکیب احتمالی استقلال بدون چند ستاره مهم

لوبه 2-3 ترنتینو؛ پایان، جام به پسر ایرانی پشت کرد!

چرا بازی استقلال به شبکهٔ نسیم رفت؟

ترکیب احتمالی پرسپولیس برای نبرد با خیبر

3 گزینه بزرگ روی میز غول یونانی میلواکی

اعلام برنامه رقابت‌های قهرمانی بسکتبال بانوان آسیا

پنالتی ویتینیا در حد نیمه‌نهایی سی‌ال نبود!

ساکا آخرین امیدهای آرسنال را زنده نگه داشت

بیانیه تند استقلال علیه شبکه نسیم؛ به ما توهین کردید!

کشف اسناد جدید در پرونده مرگ مشکوک مارادونا

گل اول آرسنال به پاری‌سن‌ژرمن توسط ساکا

درگیری شدید بازیکنان النصر و الاتحاد در انتهای بازی

برای بازی با آرسنال؛ الخلیفی با دشمنش آشتی کرد!

خشم رونالدو از هم‌تیمی‌ها؛ همه‌تون خوابید!

آقا جلال در گوش حردانی چه می‌گوید

پاری‌سن‌ژرمن - اینتر مسافران نهایی مونیخ؛ تکلیف فینال لیگ قهرمانان مشخص شد

پیروزی بزرگ الاتحاد در خانه النصر؛ الهلال بعد از ژسوس‌ راه افتاد

گل دوم پاری‌سن‌ژرمن به آرسنال توسط حکیمی

تاکید استاندار بر جذب دانشجویان بین‌المللی در سند «کرمان برفراز»

مهاجری: هنوز 2 بازی مانده و نساجی برای بقا امید دارد

مراسم گرامیداشت شهدای خدمت 28 اردیبهشت ماه در خرم آباد برگزار می شود

گل اول پاریسن ژرمن به آرسنال توسط فابیان رویز

اهدای جام تراکتور لغو شد!

«کارتال» به نشست خبری قبل از بازی با خیبر نیامد

جلسه هماهنگی دیدار خیبر و پرسپولیس برگزار شد+ عکس

دقیقی: می‌خواهیم مثل استقلال، پرسپولیس را نیز در خرم آباد شکست دهیم

100 میلیارد پول، طارمی و علی دایی!

ورود تیم پرسپولیس به خرم‌آباد در میان استقبال هواداران+ عکس

پس از 40 سال انتظار، نخستین پرواز حجاج از فرودگاه خرم‌آباد انجام می‌شود

ارائه خدمات امدادی به 690 نفر طی یک هفته گذشته

ائمه اطهار(ع) تبلور کرامت و نور حقیقت هستند

رنجش مشتریان از پرداخت هزینه برای برداشت پول از خودپرداز‌ها

خیبر خرم آباد – پرسپولیس؛ در امید کسب سهمیه آسیایی | پیش بازی

پرسپولیس در برابر خیبر خرم‌آباد؛ تکرار تاریخ؟

بررسی میدانی وضعیت ارتباطی مازندران توسط معاونان وزیر ارتباطات

رمز و راز مراقبت و پرورش سانسوریای زیبا به نام گل نیزه آفریقایی

وزیر ارتباطات به مازندران سفر کرد

لغو مراسم اهدای جام قهرمانی تراکتور در دیدار با نساجی

کشتی جام تختی؛ جانشینان نخودی‌ بهتر از محمد

واقعیت پزشکی درباره بیماری مزمن پسوریازیس

آنچه باید درباره «آسم» بدانیم؛ از باورهای غلط تا علائم بیماری

معرفی کتاب هایی که می توان با آنها گریه کرد

خوشم من با تب عشقت، طبیب آمد جوابش کن

اهدای جام قهرمانی به تراکتور در هفته پایانی

برتری تیم ملی هندبال ساحلی ایران مقابل پاکستان

فردا سبزترین روز ورزشگاه خرم‌آباد باشد

پرسپولیس در خرم آباد هم محبوب است (عکس)

اسماعیل کارتال به نشست خبری بازی مقابل خیبر خرم آباد نمی‌رسد