پیام مازند

آخرين مطالب

سبک زندگی رضوی در جامعه جاری و ساری شود سیاسی

سبک زندگی رضوی در جامعه جاری و ساری شود
  بزرگنمايي:

پیام مازند - به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدمهدی قریشی ظهر جمعه در جمع نمازگزاران ارومیه اظهار کرد: نعمت وجود مزار مطهر این امام همام در کشورمان، موجب شده تا منزلت بسیاری به منطقه خراسان داده شود. چنین نعمت و ارجی برای ملت ایران اهمیت خاصی دارد و زیارت ایشان موجب بخشش، معاصی است.
وی با بیان اینکه تمام امورات و روزمره امام رضا (ع) معروف و نیکی بود، عنوان کرد: ایشان تاکید جدی بر کسب مال حلال، عبادت شبانه، نیکی و دوری از تکبر، روزه گرفتن و کمک به نیازمندان داشتند.
امام جمعه ارومیه با اشاره به اینکه تعقل در دین اسلام جایگاه و اهمیت خاصی دارد، گفت: از امام صادق (ع) روایت است که در برابر تعریف یکی از صحابه ایشان در خصوص عبادت و ایمان فردی، از عقل او سوال فرمودند که عبادت باید همراه با تعقل باشد.
وی با بیان اینکه پیامبر اسلام نیز بر جایگاه تفکر و اندیشه و عقل در رفتار و گفتار تاکید دارند و این نشان دهنده ارزش تعقل و اندیشه است، اظهار کرد: هر مسلمانی باید به اندیشه و تعقل توجه داشته باشد چراکه اساس دین همین است.
حجت الاسلام قریشی در بخش دیگری از خطبه‌های نماز جمعه ارومیه با اشاره به اینکه دولت باید موانع فرزند آوری را از بین ببرد و مشوق‌هایی جهت ازدواج و فرزندآوری در نظر بگیرد، افزود: مسئله جمعیت بسیار مهم است به طوری که کاهش جمعیت امروز به بزرگترین تهدید کشور تبدیل شده است، لذا دولت باید موانع ازدیاد نسل و فرزند آوری را از بین ببرد و مشوق‌هایی جهت ازدواج و فرزندآوری ایجاد کنند.
امام جمعه ارومیه با اشاره به موضوع توزیع ثروت ملی در بین استان‌ها، اظهار کرد: مسئله عدالت یک مسئله بسیار مهم است و در مباحث اقتصادی و معیشت مردم خود را نشان می‌دهد لذا از مسئولان سه قوه انتظار داریم ثروت عمومی و سرمایه‌های ملی را در کل کشور به صورت عادلانه توزیع کنند.
وی با اشاره به اینکه متأسفانه سرمایه ملی و ارزش افزوده در بین برخی استان‌ها به صورت ناچیز توزیع می‌شود، تصریح کرد: نمایندگان مجلس نیز باید تلاش کنند در زمان بودجه‌نویسی و توزیع سرمایه‌های ملی با تمام توان نسبت به توزیع عادلانه اقدام کنند.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌غربی با تاکید به اینکه طلاب، علما و مسئولان حوزه علمیه باید مطالبات رهبری را مدنظر قرار دهند و با زمان‌بندی آنها را عملیاتی کنند، خاطر نشان‌کرد: باید در راستای مطالبات رهبری از حوزه علمیه حمایت مالی و معنوی کنیم چرا که تقویت حوزه با تقویت جامعه برابر است.
وی با اشاره به ناترازی انرژی و قطعی‌های مکرر برق افزود: در کنار اینکه مسئولان باید با برنامه‌ریزی این مشکل را حل کنند مردم نیز باید صرفه جویی در مصرف را جدی بگیرند.
کد خبر 6461789

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/894989/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جعبه سیاه نقل‌وانتقالات؛ رونمایی از خارجی‌های تبریز

شکست بیسبال ایران مقابل فلسطین در غرب آسیا

شکار بزرگ از اصفهان؛ دروازه‌بان تیم ملی با پرسپولیس بست

اسکلت 3200 ساله یک زن از دوران آهن در مازندران کشف شد + عکس

دستگیری فروشنده سابقه‌دار گوشت خوک در آمل

محمد فاضلی: آنکه به رئیس‌جمهور گفته ایران 6 برابر اروپا برق مصرف می‌کند، باید توبیخ و تنبیه شود

پزشکیان: تسریع در حذف یارانه سه دهک بالای درآمدی، ضروری است

توسعه پاراموی‌تای از اهداف فدراسیون جانبازان و توان یابان

پایان رقابت‌های ووشو قهرمانی کشور با قهرمانی زنجان

اخراج گری لینکر از BBC به خاطر حمایت از فلسطین

رامینا ترابی؛ از مدلینگ تا حضور پر سر و صدا بر فرش قرمز جشنواره فیلم کن

جشن مردم لبنان پس از پیروزی مهم جریان مقاومت +فیلم

ییلاق زیبای نوشا در ارتفاعات تنکابن

انتقاد نسبت به وجود سرعت کاه های غیراستاندارد در جاده های نوشهر

پایان رقابت های ووشو قهرمانی کشور با قهرمانی زنجان

گرفتگی بینی در فصل بهار؛ چطور راحت نفس بکشیم؟

کین شیفته مولر؛ نمی‌شود عاشق توماس نشد

درخواست کارترون از سپاهان برای جذب مهاجم خارجی

زمان مراسم توپ طلا 2025 اعلام شد

رشد 38 درصدی درآمد‌های ” غبشهر”

اعزام 100 زائر اولی از مناطق محروم خرم آباد به مشهد مقدس توسط خیریه دولتشاهی

پرسپولیس همچنان به دنبال جذب فلورن هادردونای

تبعات باقی ماندن در لیست سیاه FATF

مازندران سالانه نیازمند واردات 390 هزار تن گندم است

چند خاصیت کمتر گفته شده قهوه

برگزاری مسابقات فوتسال کافا در کیش قطعی شد

کمالوند از سرمربیگری نفت آبادان استعفا کرد!

میزبانی تورنمنت فوتسال کافا به جزیره کیش رسید

سقوط اتلتیکو؛ عجیب‌ترین لالیگای تاریخ

هاشمی: باید دغدغه‌های ورزش ناشنوایان را برطرف کنیم

تکرار حوادث معادن این‌بار در معدن زغال‌ سنگ «ماهان» آمل/ مصدومیت یک معدنچی بر اثر برخورد با واگن

سرانه ورزش براساس استعدادهای استان‌ها تقسیم شود

قاریان در تبلیغات قرآنی به ترویج سیره و اخلاق پیامبر اعظم(ص)توجه کنند

آزادسازی یک هزار و 500 متر مربع از اراضی کشاورزی بهشهر

توزیع ناعادلانه پول در ایران / تهرانی‌ها تسهیلات بانکی را جارو کردند

واکنش پرسپولیس به جذب مدافع سوییسی

رشد 38 درصدی درآمد‌های " غبشهر"

فلج شدن صورت شهروند بابلی در پی قمه‌کشی اراذل

تقویت سیستم ایمنی فقط با 3 ویتامین

جدایی عضو جنجالی هیئت مدیره استقلال

توضیح هدایتی درباره دلیل ارسال لایحه جدید در پرونده بیرانوند

لقب جدید بارسلونا برای معجزه‌گر آلمانی

دانشکده علوم پزشکی غرب مازندران بلاتکلیف است

ساری میزبان نمایشگاه ملی «هوش مصنوعی در صنعت کشاورزی» می شود

وسایل نقلیه توقیفی در پارکینگ‌های کشور تعیین تکلیف شود

جدایی سعید دقیقی از خیبر خرم‌آباد قطعی شد | اخبار ورزشی

34 فقره سرقت در مازندران کشف شد

انتصاب 20 فرماندار و 51 مدیر زن در مازندران

جدایی سعید دقیقی از خیبر خرم‌آباد قطعی شد

رئیس جدید اداره منابع طبیعی خرم‌آباد معرفی شد