پیام مازند

آخرين مطالب

گامی بلند در مسیر توسعه زیرساخت‌های گردشگری و تحقق چشم‌انداز 15 میلیون گردشگر گفتگو

گامی بلند در مسیر توسعه زیرساخت‌های گردشگری و تحقق چشم‌انداز 15 میلیون گردشگر
  بزرگنمايي:

پیام مازند - هتل پنج‌ستاره اکسلسیور در جزیره کیش با حضور وزیر میراث فرهنگی و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد افتتاح شد .

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش، با حضور دکتر سید رضا صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و همچنین مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، هتل پنج‌ستاره و مدرن "اکسلسیور" به‌طور رسمی در جزیره کیش افتتاح شد. این پروژه، یکی از مهم‌ترین گام‌ها در مسیر توسعه زیرساخت‌های گردشگری کشور به شمار می‌رود و با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران بومی به سرانجام رسیده است.
صالحی امیری در آیین افتتاح این هتل، این روز را «روزی زیبا برای مردم جزیره کیش و ایران‌زمین» توصیف کرد و افزود: «با آغاز مرحله‌ای نوین از توسعه گردشگری و حضور سرمایه‌گذاران دلسوز و توانمند، امروز شاهد شکل‌گیری آینده‌ای روشن در این منطقه هستیم.»
وی با اشاره به نقش تعیین‌کننده بخش خصوصی در شکوفایی صنعت گردشگری، گفت: «به نمایندگی از دولت جمهوری اسلامی ایران، از آقای محمدزاده، فرزند ایشان و دیگر سرمایه‌گذاران به‌ویژه فعالان اقتصادی جزیره کیش صمیمانه قدردانی می‌کنم. آنان با اراده‌ای راسخ و در شرایطی دشوار، تصمیم به سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های گردشگری این جزیره گرفتند و الگویی از تعهد و تلاش برای توسعه ملی را به نمایش گذاشتند.»
وزیر میراث فرهنگی با تأکید بر ظرفیت‌های منحصربه‌فرد جزیره کیش، افزود: «این نگین خلیج فارس نیازمند زیرساخت‌هایی متناسب با افق توسعه گردشگری کشور است. اگر قصد داریم به رقم 15 میلیون گردشگر در سال برسیم، راهی جز گسترش زیرساخت‌ها، تقویت امنیت سرمایه‌گذاری و فراهم‌کردن شرایط مناسب برای فعالان اقتصادی نداریم. هر هتل، پروژه یا سازه‌ای که در راستای ارتقای کیفیت خدمات گردشگری ساخته می‌شود، مستقیماً در خدمت شکوفایی اقتصاد ملی خواهد بود.»
وی ادامه داد: «امروز بیش از 10 درصد ظرفیت هتل‌های کشور در کیش متمرکز شده، اما این میزان کافی نیست. این جزیره از پتانسیل لازم برای تبدیل‌شدن به یکی از قطب‌های گردشگری منطقه و حتی جهان برخوردار است.»
صالحی امیری همچنین با اشاره به آمار رسمی از ورود گردشگران در سال گذشته اظهار داشت: «در سال گذشته بیش از 7 میلیون و 380 هزار گردشگر از ایران و سایر کشورها وارد کشور شدند. بر اساس برنامه هفتم توسعه، هدف ما دستیابی به 15 میلیون گردشگر سالانه است؛ هدفی که تحقق آن، مشروط به توسعه همه‌جانبه زیرساخت‌ها خواهد بود.»
وی با اشاره به خانواده محمدزاده به‌عنوان الگوی برجسته‌ای در مسیر سرمایه‌گذاری گردشگری گفت: «سرمایه‌گذارانی از این دست، نقش بی‌بدیلی در تحول صنعت گردشگری دارند. آنچه آنان انجام داده‌اند، صرفاً یک پروژه ساختمانی نیست؛ بلکه حرکتی فرهنگی، اقتصادی و ملی است که در تاریخ توسعه جزیره کیش ثبت خواهد شد.»
وزیر میراث فرهنگی همچنین از سازمان منطقه آزاد کیش خواست با تمام ظرفیت‌های قانونی و اجرایی خود، در مسیر تسهیل سرمایه‌گذاری، رفع موانع اداری و حمایت از پروژه‌های گردشگری تلاش کند و افزود: «همکاری میان دولت، مجلس، بخش خصوصی و نهادهای محلی، می‌تواند آینده‌ای طلایی برای کیش رقم بزند.»
وی با دعوت به هم‌افزایی ملی برای معرفی چهره واقعی ایران گفت: «بیایید با اتحاد و همدلی، ایران را آنگونه که هست به جهان بشناسانیم؛ ایرانی با تمدنی دیرینه، طبیعتی زیبا، فرهنگی غنی و مردمانی میهمان‌نواز.»
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، در آیین افتتاح هتل پنج‌ستاره اکسلسیور، این پروژه را نماد بارز اعتماد به توان داخلی و الگویی موفق از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در صنعت گردشگری دانست و تأکید کرد: «در آستانه فصلی نوین از توسعه در کیش هستیم؛ فصلی مبتنی بر تجربه‌های موفق گذشته و هم‌زمان، نویدبخش گسترش زیرساخت‌هایی با استانداردهای ملی و بین‌المللی.»
محمد کبیری با تمجید از دست‌اندرکاران پروژه، گفت: «هتل اکسلسیور که با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به بهره‌برداری رسیده، نشان می‌دهد می‌توان با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی، سازه‌هایی در تراز جهانی ایجاد کرد که قابلیت رقابت با هتل‌های مطرح منطقه و مقاصد گردشگری بین‌المللی را دارا باشند.»
کبیری در ادامه از خانواده محمدزاده، سرمایه‌گذاران اصلی این پروژه، صمیمانه تقدیر کرد و افزود: «با وجود چالش‌ها و سختی‌های فراوان، این پروژه با صبر، پیگیری و تعهد این خانواده محترم به سرانجام رسید. نام آن‌ها امروز در کتابچه توسعه گردشگری کشور ثبت شده و این حرکت، اقدامی درخور تحسین و در سطح بین‌المللی است.»

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/896255/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چشم‌های شب در جنگل های هیرکانی!

جدایی کاپیتان وفادار باشگاه لندنی بعد از 13 سال

علوی: دو باشگاه گل گهر و سپاهان دستگاه وی ای آر را برای فصل آینده خریداری کردند

توضیحات علوی درباره برگزاری فینال جام حذفی در اراک

توضیحات علوی سخنگوی فدراسیون فوتبال درباره مجوز حرفه ای استقلال و پرسپولیس

بازی ایران و کره شمالی در مشهد با حضور بانوان برگزار می شود؟

آزمون، بازیکن شباب الاهلی: نمی‌خواستم چیز بدی بگویم؛ عذرخواهی می‌کنم

دیدار مخفیانه ویرتز با منچسترسیتی در انگلیس!

اسطوره فوتبال زنان بیخیال بازنشستگی شد!

تدارک ویژه بازی تیم ملی در راه جام جهانی از زبان امیر مهدی علوی

حذف 4 صفر از ریال ایران، دردی از تورم برای مردم دوا می‌کند؟

جاده چالوس تا آخر اردیبهشت مسدود است

تصادف دردسرساز دروازه‌بان سابق بارسا در شیلی!

سقوط باشگاه سرشناس ایتالیا به سری c

مهاجم ناتینگهام فارست در خطر مرگ بود!

ژوائو پالینیا:با بایرن قهرمان شدم اما سخت‌ترین فصل عمرم بود!

عالیشاه در نزدیکترین فاصله به سرمربی پرسپولیس!

نبی: دلیل انتخاب مشهد برای بازی تیم ملی مشرف شدن تیم به حرم امام رضا بود

اسدی: منافع استقلال در اولویت اول قرار دارد

خلاصه بازی النصر دبی 1 - شباب الاهلی 1

پیداشدن جسد مرد 50ساله در ارتفاعات کوه «مدبه» خرم‌آباد

انتظارات تورمی، رفتار را تحت تأثیر قرار می‌دهد

وقوع آتش‌سوزی در مراتع خرم‌آباد

بازار سرمایه در روز سه‌شنبه؛ برگشت روند در نیمه دوم معاملات

پیام انگیزشی استاندار اصفهان برای سپاهان!

واکنش عجیب باییندیر پس از گل دوم وستهم

انتخاب سرمربی استقلال با نظر سیدورف

آموریم خساست مالک یونایتد را جبران کرد!

علی نظری جویباری، مدیرعامل استقلال: در اولین فرصت مفصل حرف میزنیم از سیدورف تا سرمربی

علی تاجرنیا، رئیس هیات مدیره باشگاه استقلال:انتقاد کردن حق رسانه است اما باید خط قرمزی باشد

خلاصه بازی زنان چین تایپه 1 - ایران 3

سقوط و فوت مرد 50 ساله از ارتفاعات خرم آباد

بانک مرکزی اعلام کرد؛ نام ریال ایران تغییر می‌کند؟

کاردانو برای دسترسی راحت تر کاربران به اکوسیستم وب 3 با کیف پول Brave ادغام شد

این وسیله را از خود دور کنید تا شب‌ها آسوده بخوابید

نام ریال تغییر می کند؟

صالحی امیری: با تمام توان در کنار سرمایه گذاران جزیره کیش هستیم

بازدید رئیس جهاددانشگاهی از سی‌وششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

احتمال تغییر مکان مهم‌ترین بازی هفته پایانی

صعود هندبال ساحلی ایران به مسابقات جهانی

جهان زودتر از تصور قبلی انسان به پایان می‌رسد

شاهکار 13 میلیون‌دلاری ممنوع‌الخروج شد

بانک مرکزی از حذف 4 صفر از پول ملی پرده برداشت

برزگر: ورزشکاران الان به دنبال پول هستند

من در همه این سالها هرچی که پول درآوردم ثمره اش شده خونه ای که بالای کوه ساختم/ نمونه ای بارز از دختران زحمتکش ایرانی

رئیس دیوان عدالت اداری وارد رامسر شد

راه‌اندازی کلینیک آمادگی قبل از عمل در بیمارستان نور افشار

اسکلت بدنی محکم با مصرف 2 ویتامین ضروری/ کاهش خطر شکستگی استخوان تا 20 درصد

فرشاد امیر اصلانی مدیر اجرایی دبیرخانه کنوانسیون رامسر شد

اصرار بعضی از نماینده‌های مجلس به عضویت در کمیسیون‌های پول‌ساز